Melia Palma Marina

Melia Palma Marina ligger direkt ovanför marinan, strax utanför Palma stad. Hotellet bjuder på ett fint poolområde för avkoppling och två restauranger med det bästa från det spanska köket. Här börjar Palma stad och in mot katedralen och Plaza de España kan du gå via slingriga gränder med trevliga tapasbarer och små butiker.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3015 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 4 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Melia Palma Marina har ett härligt poolområde med utsikt mot marinan. En pool, poolbar, solstolar och parasoller. Poohanddukar ingår. Inomhuspool i hotellets spa.

Hotellets restauranger Moss och Arado bjuder på bästa läge med vacker utsikt över marinan och i båda restaurangerna serveras mat från köken runt Medelhavet. Vårdad klädsel. Frukosten serveras som buffé i restaraungen Arado som även har en bar. En poolbar där du kan njuta av snacks, tapas och dryck.

I hotellets spa kan du träna i gymmet och njuta av inomhuspoolen och jacuzzi utan avgift, spabehandlingar och ångbastu mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet. Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen. Musik och folklivet från barer kan uppfattas som störande.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag från meny)

Frukosten serveras kl. 007.30-10.30 och middagen 19.30-22.30.

Cityhotell

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Bra läge 
  • Hög komfort och bra service
  • Pool eller nära stranden