Kundomdömen om Melia Palma Marina

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

3015 omdömen
Utmärkt
 
1229
Väldigt bra
 
1110
Bra
 
400
Mindre bra
 
156
Underkänt
 
120

5 senaste omdömen

2023-03-01

av Kai S Stockholms län, Sverige

Topphotell med onödiga brister!

Topphotell med onödiga brister! Vi gästade Melia för andra gången på 10 månader. Stort, fräscht och fint hotell med bra utbud av det mesta man kan önska sig. Lägger man till "Level", rum med havsutsikt, har man även tillgång till en generös lounge där det i priset erbjuds lite att äta, bra utbud av vin, öl, läsk och vissa tider även drinkar och sprit. Lugn och skön loungemiljö för både arbete och ren avkoppling. Mycket bra. Det som drar ner betyget är receptionens ojämna servicenivå från riktigt bra personal till helt passiva och oengagerade. Vid avresa meddelade man när vi önskade taxi till flygplatsen att det inte gick att beställa där då vägen utanför var avstängd. Man beställde då till slut taxi till adress bakom hotellet men den dök aldrig upp. När vi påpekade detta var receptionen helt ointresserad. Vi gick 3 kilometer i regnet för att finna bil. Därtill kunde ju receptionen ha informerat gästerna ngn dag innan angående taxiproblemet då vägen var planerat avstängd. Likaså tillät sig receptionen att argumentera angående att vårt rum inte städats under dag 2 där man ifrågasatte om inte vi själva tackat nej via att hänga ut röd skylt som vi inte hängt ut. Man lade mer energi på att ifrågasätta orsaken än att lösa problemet. Oprofessionellt! Onödigt när hotellet är så tilltalande i övrigt.

 
2022-03-29

av sonnys1237

Motsvarar ej förväntning eller tidigare kommentarer

Vi har bott på Melia tidigare i Italien och dessvärre är även detta hotell i Palma ett råttbo. Hur de lyckats få 4 stjärnor är en gåta.. Slitet hotell och slitna rum, vi fick först ett rum där ventilationen sprutade in 37,8c fick då ringa ner till receptionen 3 gånger innan en tekniker kommer upp stänger av och säger att aircondition inte fungerar på hela hotellet och inget intresse av att åtgärdas nu utan de sätter igång med det i ”sommar” notera att detta är i början på april då det är 20c Och sol ute. Vi bytte rum och fick ett smutsigt rum med fläckar på golv och möbler, trasiga dörrar, trasig garderob ingen belysning. Spa funkade ej och stängt utan förklaring så räkna inte med att det finns något av vad som beskrivs. De har renoverat fasad och lobby för att ge ett bra intryck men låt er inte luras! Du kan polera en bajskorv men den kommer aldrig skina som guld. Servicen är bland det värsta vi varit med om och maten lika så.. Håll er borta från melia kedjan helt och hållet!!! Snarare 2-3 stjärniga än 4.

 
2021-08-18

av patwal375 Malmö, Sverige

Mycket bra nyrenoverat hotel

Bodde här med familjen, vi hade 2 rum med utsikt mot hamnen/katedralen(premium with sea view), välj detta om ni kan, utsikten på andra hållet är inte toppen. Hotellet är helt nyrenoverat och rummen är mycket fräscha och väl tilltagna men lite "hall" först, stort rum så rymmer 2 stora sängar och sitt grupp/soffa i modern stil. Mycket bra och vänlig service rakt igenom från personalen. Incheckning fick så smidigt det går i dessa tider (on-line check in finns) och vi fick mycket bra hjälp att checka in 2 timmar innan, tack för det.! Poolen är bra och lagom stor, ingen trängsel, precis som med solstolarna. Vad jag kunde se så fanns det lediga stolar iprincip alla 3 dagar vi var där fast att vi var där mitt i högsäsong. När man behövde hjälp med att flytta solsängar eller parasoll så bad man den vänliga badvakten om hjälp och han hjälpte till med ett leende. Fräscha och nya handdukar får man låna innan incheckning vid poolen, när du fått rummet ligger det fina handdukar av bra kvalitet på rummet. Taxi har inga problem att stanna utanför då där finns en avlasningsplats under tak direkt vid hotellet - Taxi till city 5-8 Euro till Flyget 10-18 beroende på tid på dygn och antal personer, står alltid taxis utanför. Frukosten är mycket bra med massor av färsk frukt och såklart massor av olika pålägg och bröd att välja på. Live-cooking med omelett osv finns också samt extra plus för nypressad apelsinjuice. Dessutom extra plus till servicen efteråt, vår dotter glömde sin "teddybear" som hon haft hela livet, jag ringer ner och får inom 3 min tala med Juan som i sin tur kollar upp detta med städpersonalen under tiden jag väntar i telefonen. Nu ska vi bara hitta ett sett att få hem det men att få så snabb och bra service via telefon..!! Well done Juan Mena and straff :)) Hotellet ligger precis vid den breda och välskötta hamnpromenaden som leder rakt in mot city/katedralen (1-1,3 km). Välj rum med nummer från (våningsplan)-37 och lägre så får ni utsikt mot både hamn och katedral. Rum med 36 och högre ha utsikt mot havet och den större hamnen med kryssningbåtarna Här kommer vi att bo flera gånger, garanterat

 
2021-07-04

av Anneli62 Göteborg, Sverige

Snygg design

Bra läge vid marinan med underbar utsikt. Vi hade rum med 2 balkonger och fick skugga eller sol allt efter önskemål. Bra rum, jättesköna sängar. Fräscht och snyggt hotell. Bra covidsäkrat. Vi hade rum med tillgång till lounge där vi åt smarrig frukost, hade tillgång till kalla och varma drycker av varierande sort hela dagen, samt coctails mellan 17-19. Bra poolområde. Vi är mycket nöjda med hotellet och om vi återkommer till Palma bor vi gärna här igen. Interiören på hotellet var så läcker och väl balanserad.

 
2020-01-03

av LasseB4 Skåne län, Sverige

Oj, och där försann mitt förtroende för Tripadvisors besökares betyg

4 stjärnor, och utifrån de recensioner jag läst. Chockad. Ett otroligt slitet hotell, som, visst, imponerar på 80tals vis i entrén. Men, sen går luften helt ur. Slitet rakt igenom, Korridoren till rummet borde målas om idag, Mattan tvättas. Rummet, jösses. En nergånget motellrum från sent 80 tal i USA, Med stank av mögel o avlopp. Toastol som var lös, hyllor som lossnade inne på Toa. Grannars ljud gick igenom alla väggar o tak. Inget var ok. 30 - 40 Euro, så ok.