Våra orter, Mallorca

Nedan ser du våra charterresmål på Mallorca. Är du intresserad av någon annan ort på ön eller vill bestämma reslängd själv? Då kan du paketera din resa själv.

resmål

Alcudia och Playa de Muro på Mallorcas nordkust är barnfamiljernas absoluta favoritresmål med en sagolik sandstrand som är hela en och en halv mil lång. Sköna omgivningar, många aktiviteter och gångavstånd till det mesta gör våra resor till Alcudia och Playa de Muro mer populära än någonsin.

Läs mer om Alcudia & Playa de Muro 9 hotell från 3 357 SEK

Vill du njuta av avkopplande dagar vid vackra havsvikar ska du definitivt resa till Cala d'Or på Mallorcas östkust. Här finns också en exklusiv marina och gott om spännande utflyktsmöjligheter.

Läs mer om Cala d'Or

Vill du njuta av fina stränder, god mat, härliga strandpromenader och ett pulserande nattliv ska du resa till Palma Nova och Magaluf på Mallorcas sydkust. Här finns allt du behöver för en komplett semester!

Läs mer om Palma Nova & Magaluf 4 hotell från 1 460 SEK

En resa till Puerto de Sóller bjuder på avkopplande dagar på stranden varvade med naturvandringar bland citron- och apelsinlundar och utflykter till närliggande byar. Välkommen till en av Mallorcas vackraste platser!

Läs mer om Puerto de Sóller 4 hotell från 3 469 SEK

Illetas och Cala Mayor är perfekt för dig som vill kombinera sol och bad med storstad. Här bor du på lyxiga hotell med perfekt läge vid havet och Palmas alla upplevelser är bara en kort resa bort. Här har du också nära till några av Mallorcas bästa golfbanor.

Läs mer om Illetas & Cala Mayor 1 hotell

Vill du spendera en avkopplande semester med sol och bad på en av Palmabuktens bästa sandstränder ska du resa till Playa de Palma. Den populära semesterorten ligger inte långt från shopping och stadsliv i Palma och är en bra utgångspunkt för egna strövtåg.

Läs mer om Playa de Palma 3 hotell från 2 738 SEK

Res till Palma de Mallorca, de Baleariska öarnas huvudstad, en liten storstad med stor personlighet! Dagarna i Palma stad kan fyllas med allt från svalkande bad, underbar shopping och smarriga tapas – allt finns i staden med smeknamnet Medelhavets pärla. Boka flyg och hotell till Palma stad med Apol...

Läs mer om Palma

Cala Millor, Sa Coma och Cala Bona är tre semesterorter belägna på Mallorcas östkust. Cala Millor är den större orten med ett livligt nattliv, medan Sa Coma och Cala Bona är lugnare. Läs mer om orterna nedan och hitta din favorit!

Läs mer om Cala Millor, Sa Coma & Cala Bona

Res på egen hand till Santa Ponsa och upplev en riktig badpärla med livlig atmosfär och mjuk, badvänlig sandstrand.

Läs mer om Santa Ponsa