resmål

Alcudia och Playa de Muro på Mallorcas nordkust är barnfamiljernas absoluta favoritresmål med en sagolik sandstrand som är hela en och en halv mil lång. Sköna omgivningar, många aktiviteter och gångavstånd till det mesta gör våra resor till Alcudia och Playa de Muro mer populära än någonsin.

Läs mer om Alcudia & Playa de Muro 9 hotell från 4 485 SEK

Vill du spendera en avkopplande semester med sol och bad på en av Palmabuktens bästa sandstränder ska du resa till Playa de Palma. Den populära semesterorten ligger inte långt från shopping och stadsliv i Palma och är en bra utgångspunkt för egna strövtåg.

Läs mer om Playa de Palma 13 hotell från 4 793 SEK

Vill du njuta av fina stränder, god mat, härliga strandpromenader och ett pulserande nattliv ska du resa till Palma Nova och Magaluf på Mallorcas sydkust. Här finns allt du behöver för en komplett semester!

Läs mer om Palma Nova & Magaluf 6 hotell från 5 011 SEK

En resa till Puerto de Sóller bjuder på avkopplande dagar på stranden varvade med naturvandringar bland citron- och apelsinlundar och utflykter till närliggande byar. Välkommen till en av Mallorcas vackraste platser!

Läs mer om Puerto de Sóller 3 hotell från 6 538 SEK

Res till Palma de Mallorca, de Baleariska öarnas huvudstad, en liten storstad med stor personlighet! Dagarna i Palma stad kan fyllas med allt från svalkande bad, underbar shopping och smarriga tapas – allt finns i staden med smeknamnet Medelhavets pärla. Boka flyg och hotell till Palma stad med Apol...

Läs mer om Palma 1 hotell från 6 819 SEK

Semesterorten Cala Millor ligger på Mallorcas östkust och lockar med en av Mallorcas bästa stränder, ett livligt nattliv och ett brett utbud av härliga aktiviteter.

Läs mer om Cala Millor 2 hotell från 4 099 SEK