Resor till Cala Millor

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Semesterorten Cala Millor ligger på Mallorcas östkust och lockar med en av Mallorcas bästa stränder, ett livligt nattliv och ett brett utbud av härliga aktiviteter.Fakta om Cala Millor

Transfer

När du reser hit landar du på Palma de Mallorca flygplats. Transfer från Palma de Mallorca flygplats till Cala Millor tar ca 60 minuter.

Stränder

Cala Millor har en ca 2 kilometer lång sandstrand. Sa Coma har en långgrund sandstrand med vit, finkornig sand, ca 800 meter lång.

Mer fakta

Väder

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 19°c
maj 22°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 29°c
sep 27°c
okt 24°c
nov 20°c
dec 17°c

Alla orter Mallorca

Alcudia & Playa de Muro

Alcudia och Playa de Muro på Mallorcas nordkust är barnfamiljernas absoluta favoritresmål med en sagolik sandstrand som är hela en och en halv mil lång. Sköna omgivningar, många aktiviteter och gångavstånd till det mesta gör våra resor till Alcudia och Playa de Muro mer populära än någonsin.

Palma

Res till Palma de Mallorca, de Baleariska öarnas huvudstad, en liten storstad med stor personlighet! Dagarna i Palma stad kan fyllas med allt från svalkande bad, underbar shopping och smarriga tapas – allt finns i staden med smeknamnet Medelhavets pärla. Boka flyg och hotell till Palma stad med Apollo och bestäm själv hur länge du vill vara borta.

Playa de Palma

Vill du spendera en avkopplande semester med sol och bad på en av Palmabuktens bästa sandstränder ska du resa till Playa de Palma. Den populära semesterorten ligger inte långt från shopping och stadsliv i Palma och är en bra utgångspunkt för egna strövtåg.

Puerto de Sóller

En resa till Puerto de Sóller bjuder på avkopplande dagar på stranden varvade med naturvandringar bland citron- och apelsinlundar och utflykter till närliggande byar. Välkommen till en av Mallorcas vackraste platser!

Palma Nova & Magaluf

Vill du njuta av fina stränder, god mat, härliga strandpromenader och ett pulserande nattliv ska du resa till Palma Nova och Magaluf på Mallorcas sydkust. Här finns allt du behöver för en komplett semester!