Prinsotel La Dorada

  • Familjevänligt
  • Härligt poolområde

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca är ett familjehotell med lugn atmosfär. Här bor du nära stranden och naturparken S’Albuferas rika växt- och fågelliv. Mitt på hotellområdet ligger ett fantasifullt utformat poolområdet med flera solterrasser och en separat barnpool.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,6 av 10
baserat på 5 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1478 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Prinsotel La Dorada består av flera byggnader, och är vackert beläget vid naturområdet S'Albufera. Prinsotel La Dorada erbjuder en rad faciliteter, som ett härligt poolområde med separat barnpool och gratis solstolar och parasoller. Pool-/snackbar, Snack Bar Salt & Co, som serverar enklare rätter och drycker.

På hotellet hittar du Kitchen Market Buffet Restaurant och två à la carte-restauranger, The Grill Restaurant och PICCO pizza.pasta & sushi.cocktails. På hotellet finns också en food truck som erbjuder glass och snacks. Vårdad klädsel och långbyxor för män krävs till middag.

Aktiviteter och underhållning för både stora och små. Lekplats. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Gratis gym och minigolf. Bordtennis, tennis och biljard mot avgift. Litet spa med bastu och turkiskt bad. Inomhuspool och jacuzzi. Minilivs. Gratis wifi.

Gångavstånd till den fina Alcudia-stranden. Ca 100 meter till busshållplats och litet lokalt centrum. Ca 3,5 km till större centrum i Playa de Alcudia. Lokal trafik.

Måltider

Inga måltider ingår. Frukostbuffé, halvpension eller halvpension inkl. dryck finns mot tillägg.

Halvpension avser frukostbuffé och middagsbuffé, alternativt middag från en fast meny, allt beroende på beläggningsgrad. Halvpension inklusive dryck betyder att vatten, lokalt öl, inhemskt vin och läsk ingår till maten.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Alcudia & Playa de Muro

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia är ett fräscht hotell med bra läge i Alcudia, nära hamnen, shopping och restauranger. Den fina Alcudiastranden ligger inom bekvämt gångavstånd. På hotellet finns ett trivsamt poolområde och ett avskilt soldäck med jacuzzi. Frukostbuffé ingår och du kan också köpa till halvpension.

Ivory Playa

Bara meter från stranden i Alcudia ligger hotell Ivory Playa med ett lockande poolområde omgivet av en stor solterrass och skuggande träd. Hotellet erbjuder massor av roliga aktiviteter och ett litet spa för egentid och välgörande behandlingar.

INNSiDE by Melia Alcudia

Välkommen till fräscha hotell INNSiDE by Melia Alcudia! Hotellet har ett perfekt läge i Alcudia, nära såväl den fina stranden som barer och restauranger. Här bor du i snyggt inredda rum och på hotellet finns ett generöst poolområde.