Azul Playa

apollo mondo local

  • Familjevänligt Local-hotell
  • Nyrenoverade lägenheter och juniorsviter
  • Bara att ta trappan ner till badviken

Hotell Azul Playa på Mallorcas östkust är ett elegant och omtyckt familjehotell med moderna, nyrenoverade lägenheter och juniorsviter. Nedanför hotellet ligger en av den gyllene buktens fem bästa stränder, den populära Cala Ferrera-stranden. Azul Playa ingår i vår familj av Apollo Mondo Local-hotell – handplockade hotell med lokal touch, bra läge och extra nöjda gäster.


Rumstyper

Juniorsviter för 1-4 personer, varav 1 barn. Juniorsviter superior för 1-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter för 2-6 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget Storleken
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 80 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 950 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Koppla av vid poolen
Azul Playa har ett härligt poolområde som vetter mot havet. Barnsektion i poolen är 60 centimeter djup och solstolar och parasoller ingår utan kostnad. Även poolhanddukar kan fås mot deposition och bytas mot avgift.

Snacks och dryck
Det finns en poolbar som serverar enklare måltider och svalkande drycker.

Spa och välmående
På hotellet finns ett kostnadsfritt hälsocenter med inomhuspool, turkiskt bad, bastu och jacuzzi för gäster över 13 år.

Övrigt om hotellet
Kostnadsfritt wifi på hela hotellet. Azul Playa är byggt i flera olika nivåer och på hotellområdet finns många trappor. Det är även trappor ner till stranden. Ljud från närliggande hotell och barer kan uppfattas som störande.

Upptäck omgivningen
I Cala d'Or ligger en exklusiv marina med många fantastiska fisk- och skaldjursrestauranger. Här kan du njuta av en god middag och samtidigt blicka ut över havet och de segelbåtar och lyxyachter som ligger förtöjda i hamnen. Passa också på att ta bussen eller båten till naturreservatet Cala Mondrago strax söder om Cala d'Or om du vill njuta av vacker natur, vandring och fler stränder. Bussen går via fiskebyn Porto Petro som också är väl värd ett besök.

Läs mer om våra Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Vid incheckning måste kreditkort visas upp. För att handla på hotellet visas rumsnyckel eller armband upp, debitering sker vid utcheckning.

Azul Playa är byggt i flera olika nivåer och på hotellområdet finns många trappor. Det är även trappor ner till stranden.

Apollo Mondo Local
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Gratis wifi