Kundomdömen om Stella Polaris Oro Blanco

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 173 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-03-13


5 av 10

+
Personalen var snälla och tillmötesgående. Poolen var superren och uppvärmd. Rummet var stort med ett kök. Helt ok sängar och de hade riktiga täcken (inte bara filtar). Över förväntningar.
-
Det var för mycket oljud från något diskotek på natten. Stark dunka dunka musik. Det var för kallt på rummet och inget värme (ingen AC heller). Långt från havet.

Bekräftad gäst: 2022-02-06


2 av 10

+
Läget, det låg lite undan från de värsta partygatorna. Planlösningen på lägenheten var också bra, det passade med två sovrum och ett gemensamt vardagsrum för oss fyra.
-
Städningen var i princip obefintlig, det var riktigt äckligt på golvet redan när vi kom, och golven städades inte under veckan heller. Gick man utan skor på golvet blev fötterna eller strumporna snabbt kolsvarta. Vi såg en kackerlacka i badrummet, och handdukarna byttes inte ut trots att vi lade dem i badkaret enligt anvisningarna. Disken i köket diskades ibland, ibland inte. Jag förstår att man inte kan förvänta sig utbytta badlakan i tid och otid på ett tvåstjärnigt hotell, men hand-handdukarna behöver bytas en eller par gånger under en vecka när man befinner sig mitt i en pandemi, i synnerhet då vi bara fick två handdukar att dela på fyra personer. Det stod på en lapp att det bara städades 5 dagar per vecka samt vilka dagar detta gällde, och det hade varit helt okej, om de bara hade städat ordentligt de dagar det var dags för städning, och inte bara nöjt sig med att bädda till sängarna. Jag skulle rekommendera Apollo att inte samarbeta mer med det här hotellet, då det riskerar att dra ert varumärke i smutsen.

Bekräftad gäst: 2022-01-02


6 av 10

+
-
Ganska så slitet hotell på vissa ställen

Bekräftad gäst: 2021-12-26


10 av 10

+
Läget.
-
Jag var nöjd med allt.

Bekräftad gäst: 2021-12-05


7 av 10

+
Bra läge
-
Sängar hushållsutrustning svenska tv kanaler

Bekräftad gäst: 2021-11-21


7 av 10

+
-
Sängarna!

Bekräftad gäst: 2021-11-14


8 av 10

+
Balkongen
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-11-14


4 av 10

+
Poolområdet
-
Man kan inte ta 6 E.per dag för wifi o att det sen inte fungerar.Dålig stil att ta betalt för solmadrasserna.Micron var möglig och rostig....

Bekräftad gäst: 2021-11-14


6 av 10

+
-
Några av personalen i receptionen och dyr wifi

Bekräftad gäst: 2021-11-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

1439 omdömen
Utmärkt
 
421
Väldigt bra
 
533
Bra
 
269
Mindre bra
 
90
Underkänt
 
126

5 senaste omdömen

2021-02-10

av Moa E Gnesta, Sverige

Ett bra och familjevänligt hotell

Jag var där för ca 2 år (november 2018) sedan och jag älskade det, ett otroligt bra hotell rum med riktigt bra semester feeling, bra pool, bra bar och ett bra område. Det tog inte alls lång tid att ta sig ned till "stan" och vattnet, det fanns även bra med restauranger i närheten med bra mat och bra priser. Rekommenderar detta hotell 100%, kanske inte nu i corona tider men när corona börjat lägga sig och det är okej att åka utomlands så rekommenderar jag detta hotell.

 
2019-12-22

av 665malins Borgholm, Sverige

Bra för pengarna.

Enkelt lägenhetshotell. Prisvärt. Städningen var bra. Trevlig personal i receptionen och i poolbaren. Rent och snyggt vid poolen. Det enda som inte var bra var sängarna. Vi gillar mjukare sängar. + poolområdet är toppen! - hårda sängar

 
2019-12-20

av G b Umeå, Sverige

Solsemester

Bra service av receptionen och bra städning. Lagom stort rum med bra balkong och bra städning. Det är ett mellanklasshotell som vi var helt nöjda med. Närhet till restauranger, supermarkets och barer. Vi var oftast på Las Vistas stranden som är klart bäst i området och dit var det en bit att gå. Bra poolområde för de som gillar att vara där.

 
2019-04-18

av Elisabeth189894 Göteborg, Sverige

Trivsamt

Ett mycket trevligt lägenhetshotell med mycket trevlig personal! Det enda negativa var att det inte fanns frysfack i kylskåpet. Ett mysigt poolområde men tyvärr blockerade många människor solstolar med sina handdukar och så kom människorna inte till solstolarna förrän efter lunch.

 
2019-02-09

av PetraN483

Fint Hotell

Firade nyår på Teneriffa och bodde på detta hotel.Jättemysigt med bra, funktionell och ren studio med balkong mot poolen. Här fanns det vi behövde. Nära till allt. 5 minuter till stranden och till shopping. Ett besök på Siam mall är ett måste. Många fina affärer med bra priser.