Kundomdömen om Stella Polaris Oro Blanco

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 107 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fint poolområde med gott om solsängar, hyfsat nära till strand, affär, matställen, pubar.
-
vet ej.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
-
Fixa nån slags dämpning på dörrarna så de inte smäller så högt

Bekräftad gäst: 2020-03-08


8 av 10

+
lugnt och fint
-

Bekräftad gäst: 2020-03-01


7 av 10

+
Poolen
-
Internet

Bekräftad gäst: 2020-02-09


7 av 10

+
Att städerskan diskade Centralt läge ändå lugnt Låg prisnivå
-
Städning fler dagar Duschdraperi och matta var inte fräscha

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
Lugnt och bra. Nära till restauranger och strand.
-
Möjlighet att kunna beställa frukost, i övrigt fungerar det bra

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
Underbara täcken i sängarna. Sängarna var hårda och kuddarna låga - vilket jag personligen föredrar. Sov sjukt gott hela veckan!
-
Duschstrålen. Den var väldigt hård och "smal".

Bekräftad gäst: 2020-02-09


10 av 10

+
Läget, poolen och rummet
-
Bättre städning, tömning av sopor

Bekräftad gäst: 2020-02-09


2 av 10

+
stort rum med stor balkong
-
allt ! men ska väl inte gnälla , var ett eget val , vi är vana vid kategori 4 och 5 hotell

Bekräftad gäst: 2020-02-02


8 av 10

+
Lugnt å stila,trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2020-01-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

1400 omdömen
Utmärkt
 
413
Väldigt bra
 
524
Bra
 
261
Mindre bra
 
83
Underkänt
 
119

5 senaste omdömen

2021-02-10

av Moa E Gnesta, Sverige

Ett bra och familjevänligt hotell

Jag var där för ca 2 år (november 2018) sedan och jag älskade det, ett otroligt bra hotell rum med riktigt bra semester feeling, bra pool, bra bar och ett bra område. Det tog inte alls lång tid att ta sig ned till "stan" och vattnet, det fanns även bra med restauranger i närheten med bra mat och bra priser. Rekommenderar detta hotell 100%, kanske inte nu i corona tider men när corona börjat lägga sig och det är okej att åka utomlands så rekommenderar jag detta hotell.

 
2019-12-22

av 665malins Borgholm, Sverige

Bra för pengarna.

Enkelt lägenhetshotell. Prisvärt. Städningen var bra. Trevlig personal i receptionen och i poolbaren. Rent och snyggt vid poolen. Det enda som inte var bra var sängarna. Vi gillar mjukare sängar. + poolområdet är toppen! - hårda sängar

 
2019-12-20

av G b Umeå, Sverige

Solsemester

Bra service av receptionen och bra städning. Lagom stort rum med bra balkong och bra städning. Det är ett mellanklasshotell som vi var helt nöjda med. Närhet till restauranger, supermarkets och barer. Vi var oftast på Las Vistas stranden som är klart bäst i området och dit var det en bit att gå. Bra poolområde för de som gillar att vara där.

 
2019-04-18

av Elisabeth189894 Göteborg, Sverige

Trivsamt

Ett mycket trevligt lägenhetshotell med mycket trevlig personal! Det enda negativa var att det inte fanns frysfack i kylskåpet. Ett mysigt poolområde men tyvärr blockerade många människor solstolar med sina handdukar och så kom människorna inte till solstolarna förrän efter lunch.

 
2019-02-09

av PetraN483

Fint Hotell

Firade nyår på Teneriffa och bodde på detta hotel.Jättemysigt med bra, funktionell och ren studio med balkong mot poolen. Här fanns det vi behövde. Nära till allt. 5 minuter till stranden och till shopping. Ett besök på Siam mall är ett måste. Många fina affärer med bra priser.