Kundomdömen om Stella Polaris Oro Blanco

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 311 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
fick rummet vi ville ha /Hade skrivit till dom å önskat visst rum Trevig å hjälpsam persona
-

Bekräftad gäst: 2024-02-25


4 av 10

+
Rymlig lägenhet
-
Det var väldigt sliten och smutsig lägenhet och kökredskapen var så gamla.

Bekräftad gäst: 2024-02-25


6 av 10

+
Rent, välutrustat pentry, prisvärt.
-
1) Hotellet är byggt i en öppen fyrkant runt poolområdet, detta ger en mycket god akustik liknande en romersk amfiteater. Vi hade balkong mor poolområdet men kunde inte njuta av den p g a mycket störande oväsen från poolbar med omgivning, bl a musik på hög volym från kl 11 till ca 19, även under normal siestatid. 2) Det framgick av hotellbeskrivningen att wifi endast erbjöds i receptionen och poolbaren men inget av dessa utrymmen erbjöd någon användbar miljö att vistas i mer än mycket korta stunder, känns lite omodernt att inte ha fri tillgång till wifi i lägenheterna. Gick visserligen att köpa till men till ett ganska väl tilltaget pris.

Bekräftad gäst: 2024-02-12


7 av 10

+
Hyfsat bra läge men tyvärr mycket störande o högt ljud från någon närliggande uteställe från ca 22 till 04 på natten
-
Ok men se text ovan

Bekräftad gäst: 2024-02-12


6 av 10

+
-
Har påpekat flertal gånger att det ej finns frysfack så finns ingen möjlighet att få tillgång till is har föreslagit en ismaskin i receptionen men fick till svar att vi kunde köpa is i affären jag fråga då hur vi skulle kunna förvara den men fick inget svar. Har bott på detta hotell många gånger å är nöjda med det mesta så vett att alla rum endast har kylskåp efter att dom bör ut alla.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


6 av 10

+
Läget
-
Mjukare sängar, lite rymligare sovrum ned plats för resväskorna

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
Poolområdet
-
För hårda sängar. Mjukarte madrass, och parsäng i stället för separata.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


5 av 10

+
Bra läge,fin utsikt,ok rum.
-
Extremt lyhört på nätterna i flera timmar..från krogarna runt om. Inye sovit en hel natt. Synd jag fick ett sådant rum mot poolen våning 4. Jag fick yrsel o stress av det.

Bekräftad gäst: 2024-02-05


7 av 10

+
Läget
-
Det stod i beskrivningen att det kunde förekomma väsen från närliggande barer, det var mer än så. Hög musik på natten fram till kl 430 Det gick inte att sova.

Bekräftad gäst: 2024-02-05


7 av 10

+
Polområdet och enkelheten att sköta sig skälv
-
Dålig spis med fläkt

Bekräftad gäst: 2024-01-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

1615 omdömen
Utmärkt
 
472
Väldigt bra
 
581
Bra
 
292
Mindre bra
 
103
Underkänt
 
167

5 senaste omdömen

2024-02-21

av Nicklas G

Nicklas G

Värsta stället jag bott på.. kackerlackor och trasiga möbler! Vad om täcke åt barnen fick en filt med fläckar som vi hoppas var välling men kastade ut dom lika snabbt. Visa personal va lite trevlig men generellt otrevlig personal med dålig attityd. Riktigt skitställe rakt igenom!! Dåligt städat och stället var skräp rakt igenom. Skulle aldrig råda någon att åka hit!! Anvönda löjor och underkläder på taket över restaurangen precis nedanför vår balkong som ingen orkar städa undan. Smutsigt och riktigt äckligt. Har inga bilder då jag tyvörr raderat skiten redan. Men åk INTE HIT!!!

 
2023-12-07

av Magnus P Veberöd, Sverige

Oro Blanco

Trevlig trerummare med utsikt över poolen. Bra planerad med kök och allrum i mitten och sedan var sitt sovrum på båda sidorna om. Låååång Terrass som sträcker sig över alla tre rum ! utgång från samtliga, det var bra. Standard i kök var sådär, men funktionsdugligt absolut. Badrum ok. Sängarna, eller stenplattorna som man kanske skulle kalla dem var inte bra alltså. I Reception var de alltid trevliga och tillmötesgående. ”Bjöd”på extra kort till rummet fast det eg skulle kosta 5 eur i deposition. Drinkarna var helt ok i baren för 5-6 eur. Bra med lånebibliotek, finns iförsig lite överallt.

 
2021-02-10

av Moa E Gnesta, Sverige

Ett bra och familjevänligt hotell

Jag var där för ca 2 år (november 2018) sedan och jag älskade det, ett otroligt bra hotell rum med riktigt bra semester feeling, bra pool, bra bar och ett bra område. Det tog inte alls lång tid att ta sig ned till "stan" och vattnet, det fanns även bra med restauranger i närheten med bra mat och bra priser. Rekommenderar detta hotell 100%, kanske inte nu i corona tider men när corona börjat lägga sig och det är okej att åka utomlands så rekommenderar jag detta hotell.

 
2019-12-22

av 665malins Borgholm, Sverige

Bra för pengarna.

Enkelt lägenhetshotell. Prisvärt. Städningen var bra. Trevlig personal i receptionen och i poolbaren. Rent och snyggt vid poolen. Det enda som inte var bra var sängarna. Vi gillar mjukare sängar. + poolområdet är toppen! - hårda sängar

 
2019-12-20

av G b Umeå, Sverige

Solsemester

Bra service av receptionen och bra städning. Lagom stort rum med bra balkong och bra städning. Det är ett mellanklasshotell som vi var helt nöjda med. Närhet till restauranger, supermarkets och barer. Vi var oftast på Las Vistas stranden som är klart bäst i området och dit var det en bit att gå. Bra poolområde för de som gillar att vara där.