Rumstyper på Los Olivos Beach Resort

Juniorsviter

Juniorsvit med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och enklare köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork finns att låna i receptionen. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenheter i etage

Trerumslägenhet i etage med en markterrass, en balkong och en takterrass. Dessa lägenheter är belägna närmast havet. På entréplan finns vardagsrum och kök, och en trappa upp ligger två sovrum med två enkelsängar i varje. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Köket är utrustat med kokplattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork och badrock. Två badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 3-5 personer/3-6 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenheter i etage med privat pool

Trerumslägenhet i etage med uteplats och privat pool. På entréplan finns vardagsrum och kök, och en trappa upp ligger två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Köket är utrustat med kokplattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork och badrockar. Två badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 3-5 personer/3-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork finns att låna i receptionen. Badrum med dusch eller badkar samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med balkong. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork finns att låna i receptionen. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka. Till lägenheten hör också en takterrass från vilken du har utsikt över havet.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.