Rumstyper på Los Olivos Beach Resort

Juniorsviter

Ljusa juniorsviter med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Kök med kokplattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenheter i etage

Ljusa och fina trerumslägenheter i etage som är belägna närmast havet. På undervåningen ligger vardagsrum och kök, och på andra våningen ligger två sovrum med två enkelsängar i vardera rum. Köken är utrustade med plattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork och badrock. Två badrum med dusch och wc. Alla lägenheter har tre olika uteplatser. Från vardagsrummet är det utgång till en terrass, som inte är avskild från övriga lägenheter, och som har en balinesisk solsängar. Från sovrummet finns en utgång till en balkong med trappa upp till takterrassen där det finns solsängar. Visa lägenheter har havsutsikt från balkongen, alla har havsutsikt från takterrassen. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 3-5 personer/3-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter (endast vuxna)

Ljusa tvårumslägenheter för endast vuxna gäster. Vardagsrum och separat sovrum. Extrabäddar är möjliga i bäddsoffa i vardagsrummet. Kök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Takfläkt. Hårtork finns att låna i receptionen. Bad/dusch och wc. Balkong och terrass. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenheter deluxe

Ljusa tvårumslägenheter med vardagsrum och separat sovrum. Extrabäddar är möjliga i bäddsoffor i vardagsrummet. Kök med plattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork finns att låna i receptionen. Bad/dusch och wc. Balkong och takterrass. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.