Rumstyper på Los Olivos Beach Resort

Juniorsviter

Ljusa juniorsviter med en dubbelsäng eller två separata sängar. Minikök med kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork finns att låna i receptionen. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenheter i etage

Ljusa och fina trerumslägenheter i etage som är belägna närmast havet. På undervåningen ligger vardagsrum och kök, och på andra våningen ligger två sovrum med två enkelsängar i varje. Köket är utrustade med kokplattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork och badrock. Två badrum med dusch och wc. Havsutsikt och en markterrass, en balkong samt en takterrass. Städning 5 ggr/vecka.

För gäster i trerumslägenheter i etage ingår frukostbuffé i priset.

Antal personer: 3-5 personer/3-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet

Ljusa tvårumslägenheter med ett sovrum med två separata sängar och ett kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork finns att låna i receptionen. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenheter deluxe

Ljusa tvårumslägenheter deluxe med ett vardagsrum/minikök och ett separat sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor i vardagsrummet. Kök med kokplattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork finns att låna i receptionen. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 5 ggr/vecka.

Till lägenheten hör också en takterrass från vilken du har utsikt över havet.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.