Kundomdömen om Los Olivos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
5,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
4,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
5,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rummet med takterrass. Bra dusch, bra sängar. Närheten till strand och centrum. Lugnt poolområde barnfritt.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-27


9 av 10

+
Lugnt område vid polen. Närheten till affärer o marknad.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-27


5 av 10

+
Läget och väldigt fint område
-

Bekräftad gäst: 2022-03-27


8 av 10

+
Bra läge, nära till allt. Bra mat, hade all inclusive. Trevlig personal, framfört allt om man pratade spanska. Så fina planteringar och rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2022-03-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

780 omdömen
Utmärkt
 
208
Väldigt bra
 
242
Bra
 
150
Mindre bra
 
81
Underkänt
 
99

5 senaste omdömen

2019-02-19

av Jeanette H Tibro, Sverige

Bra hotell nära till strand,shopping och restauranger.

Kortfattat så är vi helt nöjda med detta hotell. Nära till allt,trevligt rum med kokmöjligheter.Balkong mot poolen hade vi. Tvål fanns i badrummet men ej schampo o dusch creme som ju brukar finnas annars.Nöjda med restaurangen,fin buffe samt frukost. Jättetrevlig pool bar personal. Städningen ok men inte riktigt lika bra som vi är vana vid sedan tidigare resor. Poolen helt ok,bra städning varje dag såg vi vid vår pool. Trevligt uppträdande på kvällarna. Kan absolut rekommendera det även till barnfamiljer.

 
2018-01-29

av Carina W Kristianstad, Sverige

Centralt med allt i närheten.

Nära strandpromenaden där stranden som tillhör hotellet ligger. Rent och fint överallt. Mycket stort utbud av restauranger och affärer. Hotellet ligger i en backe så var beredd på många trappor och små uppförsbackar när ni går till pooler och hotellets restaurang. Maten ganska smaklös. Inte mycket att välja på om ni har all inclusve och vill ha mat på stranden.

 
2017-01-24

av rogerpP1147KB Eskilstuna, Sverige

Trevligt lägenhetshotell

Ett mysigt hotell precis vid strandpromenaden vid play Los americas, rummen är inte helt moderna men stämningen på hotellet och personalen har gjort detta hotell till ett av mina favoriter. Läget är perfekt, poolerna härliga, maten är helt ok. Stranden och solsängarna är perfekta och utsikten härlig.

 
2016-02-09

av Mycket-besviken Sverige

Mycket dåligt bemötande!

Rent och fint i hotellområdet och vid poolen. Snabb och bra service i poolbaren. Har man bokat frukost eller annan förnödenhet serveras den på grannhotellet. Väldiga backar och krokiga gång så ordentliga sandaler rekommenderas. Frukosten är okej om man inte önska variation för det serverades samma varje dag. Ett tips är kolla tallrikarna nog för dom är INTE rena. Middagsbufféen är smaklös men lite mer variation än frukosten. Väldigt stökigt med gäster som springer fram och tillbaka och personal som tar tallriken innan man hunnit äta upp. Det värsta var personalen i receptionen. De borde gå en kurs i bemötande. Vi blev totalt nonchalerade när vi skulle checka in. Vi kände oss som något katten hade släpat in. Där var en annan gäst från öst som som var mycket viktigare än att fortsätta checka in oss. Vid avresedagen är utcheckningen klockan tio och såklart frågade vi om det fanns en möjlighet att ha rummet längre. Samma kvinna som ovan sa att det var omöjligt på ett väldigt snäsigt, nervärderat sätt. Okej att jag kommer från Sverige men jag vill bli bemött med respekt. När vi väl checkade ut klockan tio tog kvinnan i receptionen bara kortet. Lite information om var vi kunde ställa väskorna i väntan på bussen som kom klockan 13 fick vi inte. Inte ens ett ynka litet tack för denna veckan och välkommen tillbaka, inte ens ett leende fick vi. Inte acceptabelt! Städningen av rummet sker fem dagar i veckan och det görs på ett par minuter. Handukarna skulle bytas tre dagar i veckan. Vi fick rena en gång. Byte av sängkläder skulle göras två gånger i veckan och vi fick rena lakan en gång på en vecka. Skulle jag kunna tänka mej att bo på detta hotell igen? Tveksamt men utan mat på hotellet och som en mycket billig sista minuten resa skulle jag kunna fundera på det. Området är ju fantastiskt finna med många finna restauranger och shopping i närheten.

 
2015-12-14

av B-H1963 Trelleborg, Sverige

Los Olivos

Detta lägenhets hotell kan jag verkligen rekommendera, först så ligger det 70 meter från havet och till strand esplanaden där det ligger ett antal fina och prisvärda resturanger.. Rummen är väldigt bra och stora ljusa, städningen( 5d/v) är väldigt bra och noggrant. Hotell området är väldigt fint och grönskande, poolområdet är bra och lagom med plats. Deras frukost som ligger vid det angränsande hotellet ( Las Fanabe ) är av högsta klass, om man ska skriva så är det att det är ganska så lyhört.