Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels är vår senaste oas för avkoppling under den kanariska solen. Här kan vuxna njuta av lugn och ro i rum och områden bara för dem. Och för barnfamiljerna och andra som vill aktivera sig erbjuds aktiviteter på dagarna och underhållning varje kväll.


Rumstyper

Juniorsviter för 1-3 personer. Familjesviter för 3-4 personer. Sviter för 2-3 personer. Juniorsvit Deluxe (för vuxna över 18 år) för 2-3 personer. Deluxesviter (för vuxna över 18 år) för 3-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 207 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 2,6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels ligger i ett härligt område på södra Gran Canaria, mellan Parque Natural de las Dunas de Maspalomas, stranden och golfbanan i Maspalomas.

Här finns härliga pooler, en stor pool och en separat barnpool, samt lyxiga stora solsängar att njuta dagarna vid (gratis). Poolen är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Handduksservice tillhandahållas mot en deposition. Hotellet har en buss som kör mellan hotellet och stranden flera gånger varje dag (mot en avgift).

Av de bästa lokala råvarorna tillagas såväl varma som kalla internationella rätter. Dessa serveras på buffétrestaurangen Palmera till frukost, lunch och middag. Snackbaren Ola bar serverar enklare måltider till lunch och middag och på baren O2 kan du släcka törsten med valfri dryck.

För gäster i rum för vuxna över 18 år
Det finns ett dedikerat område på hotellet för gäster i rum för vuxna över 18 år. Där finns ett poolområde med en stor pool och härliga balinesiska solsängar. Dessutom finns Duna Corner, som serverar drycker och snacks ackompanjerade av läcker utsikt mot sanddynerna i Maspalomas.

Aktiviteter dagtid för vuxna och barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats. Kvällsunderhållning för hela familjen varje kväll. Gratis gym. Parkering på hotellet om du hyr bil under semestern. Begränsad trafik.

Måltider

Halvpension ingår. Reser du under jul och nyår ingår också julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.
All Inclusive finns mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30 på restaurang Palmera.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00 på restaurang Palmera.
  • Middagsbuffé, kl. 18.00-21.30 på restaurang Palmera.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.