Rumstyper på Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Deluxesvit - åldersgräns 18 år

Deluxesvit med stor markterrass med stolar och bord samt utsikt mot poolen. Sviten består av ett sovrum med en vardagsdel. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar mot avgift. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Sviterna ligger i ett område exklusivt för gäster i rum med åldersgräns över 18 år. Där finns en pool och härliga balinesiska solsängar och en poolbar.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med markterrass med stolar och bord samt utsikt mot poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar mot avgift. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit deluxe med åldersgräns 18 år

Juniorsvit deluxe med stor markterrass med stolar och bord. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar mot avgift. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Juniorsviterna deluxe ligger i ett område exklusivt för gäster i rum med åldersgräns över 18 år. Där finns en pool och härliga balinesiska solsängar samt en bar.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit

Svit med en stor markterrass med stolar och bord samt utsikt mot poolen. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar mot avgift. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.