Rumstyper på Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Deluxesvit (för vuxna över 18 år)

Deluxesvit med mycket rymlig markterrass (20 kvadratmeter) med stolar och bord samt utsikt mot poolen. Två enkelsängar . Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa i vardagsrumsdelen. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Minibar och kaffemaskin. Tv med satellitkanaler. Badrock och hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

De fräscha sviterna för vuxna över 18 år ligger i ett område exklusivt för gäster i rum för vuxna. Där finns en pool och härliga balinesiska solsängar samt en snackbar.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit

Juniorsviter med markterrass (6 kvadratmeter) med stolar och bord samt utsikt mot poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Minibar och kaffemaskin. Tv med satellitkanaler. Badrock och hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit Deluxe (för vuxna över 18 år)

Juniorsvi Deluxe med rymlig markterrass (14 kvadratmeter) med stolar och bord. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Minibar och kaffemaskin. Tv med satellitkanaler. Badrock och hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rummen är endast för vuxna över 18 år och ligger i ett område exklusivt för gäster i rum för vuxna. Där finns en pool och härliga balinesiska solsängar samt en snackbar.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit

Svit med rymlig markterrass (14 kvadratmeter) med stolar och bord samt utsikt mot poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Vardagsrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Minibar och kaffemaskin. Tv med satellitkanaler. Badrock och hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: -3 personer.