Rumstyper på Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Deluxesvit (för vuxna över 18 år)

Deluxesviterna för vuxna ligger i ett område exklusivt för gäster i rum för vuxna. Där finns en pool och härliga balinesiska solsängar samt en snackbar.

Fräscha sviter för vuxna över 18 år. Två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa i vardagsrumsdelen. Tv med satellitkanaler. Minibar (mot avgift) och kaffemaskin. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Badrock och hårtork. Regndusch och wc. Mycket rymlig markterrass (20 kvadratmeter) med stolar och bord samt utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Familjesvit

Familjesviterna har en dubbelsäng eller två separata sängar och ett vardagsrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar (mot avgift) och kaffemaskin. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Badrock och hårtork. Regndusch och wc. Rymlig markterrass (12 kvadratmeter) med stolar och bord samt utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsvit

Juniorsviter med en dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar (mot avgift) och kaffemaskin. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Badrock och hårtork. Regndusch och wc. Markterrass (6 kvadratmeter) med stolar och bord samt utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit Deluxe (för vuxna över 18 år)

Juniorsviter Deluxe är för vuxna och ligger i ett område exklusivt för gäster i rum för vuxna. Där finns en pool och härliga balinesiska solsängar samt en snackbar.

En dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar (mot avgift) och kaffemaskin. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Badrock och hårtork. Regndusch och wc. Rymlig markterrass (14 kvadratmeter) med stolar och bord. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit

Fräscha sviter med en dubbelsäng eller två separata sängar. Vardagsrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar (mot avgift) och kaffemaskin. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Badrock och hårtork. Regndusch och wc. Rymlig markterrass (14 kvadratmeter) med stolar och bord samt utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.