Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels är en oas för avkoppling under den kanariska solen. Här kan gäster över 18 år njuta av lugn och ro i juniorsvit deluxe och deluxesviter och områden bara för dem. Hotellet erbjuder aktiviteter på dagarna och underhållning varje kväll.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Juniorsviter för 1-3 personer. Sviter för 1-3 personer. Juniorsvit deluxe med åldersgräns 18 år, för 2-3 personer. Deluxesviter med åldersgräns 18 år, för 3-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Avskilda rum, fin mat, trevlig personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 690 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 2,6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels ligger i ett härligt område på södra Gran Canaria, mellan Parque Natural de las Dunas de Maspalomas, stranden och golfbanan i Maspalomas.

Här finns ett härligt poolområde med en stor pool och en separat barnpool, samt fina solsängar att koppla av i. Mot avgift finns härliga balinesiska solsängar. Poolen är uppvärmd till minst 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Poolhanddukar finns att låna, behöver du byta ut den är detta mot en avgift. Hotellet har en buss som kör mellan hotellet och stranden flera gånger varje dag, det kostar inget att åka med.

Av de bästa lokala råvarorna tillagas såväl varma som kalla internationella rätter. Dessa serveras på bufférestaurangen Palmera till frukost, lunch och middag. Snackbaren Ola bar serverar enklare måltider till lunch och middag och på baren O2 kan du släcka törsten med valfri dryck (ingår inte i All Inclusive).

Aktiviteter dagtid för vuxna. Kvällsunderhållning för hela familjen flera kvällar i veckan. Lekplats. Kostnadsfritt gym med åldersgräns 16 år. Minilivs. Begränsad trafik.

För gäster i rum med åldersgräns 18 år
Det finns ett dedikerat område på hotellet för gäster i rum för gäster över 18 år. Där finns ett poolområde med en pool och mot avgift finns härliga balinesiska solsängar. Dessutom finns Duna Corner, som serverar dryck ackompanjerad av läcker utsikt mot sanddynerna i Maspalomas.

Måltider

Ingår vintern 2023/2024:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Ingår vintern 2024/25:

 • Frukostbuffé

Ingår både vintern 2023/2024 och vintern 2024/2025:

 • Julmiddag (25/12)
 • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé), inklusive dryck
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

Frukost, lunch och middag serveras i restaurangen Palmera, kl. 08.00-10.30, kl. 13.00-15.00 respektive kl. 18.30-21.30

I helpension inklusive dryck ingår är ett glas vatten, läsk, öl eller vin till lunch och middag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé i restaurang Palmera, kl. 08.00-10.30
 • Lunchbuffé i restaurang Palmera, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffé i restaurang Palmera, kl. 18.30-21.30
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala och utvalda internationella drinkar i någon av hotellets barer, kl. 11.00-23.00.

Vid All Inclusive Ultra mot tillägg ingår allt enligt ovan men även:

 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar samt ett större utbud av drinkar från internationella märken i någon av hotellets barer, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Alla hotell, Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotell Cordial Green Golf är ett utmärkt val för den som gillar golf. Här bor du nämligen granne med den fina golfbanan i Maspalomas. Koppla av vid poolen efter morgonrundan eller ta hotellets buss till stranden. De ljusa etagelägenheterna ligger i trevliga bungalowliknande längor och har alla markterrass.

Canary Garden Club - vinter 23/24 & sommar 24

Familjevänliga Canary Garden Club ligger i lugna, gröna omgivningar i Maspalomas. På området finns gott om plats för lek och avkoppling, och det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas ingår All Inclusive i priset! Här bor du i bekväma rum med plats för upp till fyra personer och kan välja mellan att njuta av den spanska solen vid hotellets poolområde, eller om du vill hoppa på hotellets gratisbuss som går till och från stranden flera gånger varje dag.

Maspalomas Resort by Dunas

Välkommen till Maspalomas Resort by Dunas, vårt nya och fina Apollo Mondo Family-hotell på Kanarieöarna! Här trivs både stora och små familjer i de rymliga lägenheterna, och med All Inclusive inkluderat i priset behöver du inte oroa dig för att utgifterna springer iväg på plats. Här finns Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppträning och ett härligt Mondo Café på takterrassen!

Canary Garden Club - vinter 24/25

I lugna, gröna omgivningar i Maspalomas ligger Canary Garden Club, ett hotell som passar för hela familjen. Det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten och på området finns plats för både avkoppling och lek.

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas är ett perfekt hotell när den stora familjen ska på semester, då kan familjen med barn och ungdomar kan bo i familjesviter för upp till sex personer och den äldre generationen kan bo i en tvårumsvilla med åldersgräns. Här finns flera poolområden med stora pooler, barnpooler, roliga splashpooler och så en pool med åldersgräns. Hotellet ligger i Maspalomas och har egen buss som flera gånger per dag som går ner till stranden. Köp gärna till All Inclusive för en extra bekväm familjesemester på Gran Canaria.