Mirador Maspalomas by Dunas

  • Gratisbuss till stranden
  • Rymligt poolområde
  • All Inclusive-hotell
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas ingår All Inclusive i priset! Här bor du i rymliga rum med plats för upp till fyra personer och kan välja mellan att njuta av den spanska solen vid hotellets poolområde, eller om du vill hoppa på hotellets gratisbuss som går till och från stranden flera gånger varje dag.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevliga rum och fin pool
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1951 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 3,5 km
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Mirador Maspalomas by Dunas består av sex olika byggnader högt belägna i utkanten av Maspalomas. Vacker utsikt från hotellet mot Maspalomas och Meloneras, och man kan skymta sanddynerna och Atlanten i fjärran. Närhet till butiker barer och restauranger. Ca 500 meter till shoppingcentret El Tablero.

Stort poolområde med en pool med integrerad bubbelpool. Poolen är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Separat barn-/plaskpool. Gratis solstolar och parasoller. Handduksservice finns mot deposition och avgift. Poolbar som också serverar enklare rätter under dagen. Gratis hotellbuss till stranden flera gånger om dagen.

En bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Till middagen gäller vårdad klädsel; inga badkläder och långa byxor för män krävs. En bar vid poolen och en i lobbyn. Diskotek.

Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats. Aktiviteter för både barn och vuxna dagtid och underhållning kvällstid med professionella shower ett par kvällar i veckan. 

Gratis wifi i receptionsområdet. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Möjlighet till massage och skönhetsbehandlingar mot avgift. Ca 5 minuter med bil till Maspalomas golfbana. Trafiken i området kan upplevas som störande.

Måltider

All Inclusive. Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

– Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30.
– Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
– Glass i poolbaren, kl. 10.00-24.00.
– Varma snacks i poolbaren, kl. 11.00-16.00.
– Eftermiddagsfika i poolbaren, kl. 16.00-17.00.
– Kalla snacks i poolbaren, kl. 17.00-18.00.
– Middagsbuffé, kl. 18.00-21.30.
– Obegränsat med lokala drycker som öl, vin, drinkar och läsk, kl. 10.30-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.