Mirador Maspalomas by Dunas

 • Buss till stranden ingår
 • Rymligt poolområde
 • All Inclusive-hotell

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas ingår All Inclusive i priset! Här bor du i bekväma rum med plats för upp till fyra personer och kan välja mellan att njuta av den spanska solen vid hotellets poolområde, eller om du vill hoppa på hotellets gratisbuss som går till och från stranden flera gånger varje dag.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

finner inte något annat än att vi fick ett väldigt bra rum med balkong i vinkel
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2785 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 3,5 km
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Mirador Maspalomas by Dunas består av sex olika byggnader högt belägna i utkanten av Maspalomas. Vacker utsikt från hotellet mot Maspalomas och Meloneras, och man kan skymta sanddynerna och Atlanten i fjärran. Närhet till butiker barer och restauranger. Ca 500 meter till shoppingcentret El Tablero.

Stort poolområde med två pooler, varav en med integrerad bubbelpool. Separat barnpool med ett piratskepp med en vattenrutschkana. Alla poolerna är uppvärmda i november till april till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar och parasoller. Poolhanddukar finns mot deposition och avgift. Poolbar som också serverar enklare rätter under dagen. Hotellbuss ingår till stranden flera gånger om dagen.

En bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagarna. En bar vid poolen och en i lobbyn. Diskotek fem kvällar i veckan.

Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal. Lekplats. Aktiviteter för både barn och vuxna dagtid och underhållning kvällstid med professionella shower ett par kvällar i veckan. Bordtennis. Biljard mot avgift. Gym. Möjlighet till massage och skönhetsbehandlingar mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet. Ca 5 minuter med bil till Maspalomas golfbana. Trafiken i området kan upplevas som störande.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive
 • Julmiddag (25/12)
 • Nyårsmiddag

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 08.00-10.30
 • Lunchbuffé, kl. 13.30-15.30
 • Glass i poolbaren, kl. 10.00-23.00
 • Varma snacks i poolbaren, kl. 11.00-16.00
 • Eftermiddagsfika i poolbaren, kl. 16.00-17.00
 • Kalla snacks i poolbaren, kl. 17.00-18.00
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-22.00 med två sittningar
 • Obegränsat med lokala drycker som öl, vin, drinkar och läsk, kl. 10.30-23.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotell Cordial Green Golf är ett utmärkt val för den som gillar golf. Här bor du nämligen granne med den fina golfbanan i Maspalomas. Koppla av vid poolen efter morgonrundan eller ta hotellets buss till stranden. De ljusa etagelägenheterna ligger i trevliga bungalowliknande längor och har alla markterrass.

Canary Garden Club

Bo på familjevänliga Canary Garden Club i lugna, gröna omgivningar. På området finns gott om plats för lek och avkoppling, och det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels är vår senaste oas för avkoppling under den kanariska solen. Här kan vuxna njuta av lugn och ro i rum och områden bara för dem. Och för barnfamiljerna och andra som vill aktivera sig erbjuds aktiviteter på dagarna och underhållning varje kväll.

Vista Oasis

I Sonneland-området, cirka 3 kilometer från centrum av Maspalomas, ligger lägenhetshotellet Vista Oasis. Här kan du koppla av vid det fina poolområdet och du har gångavstånd till restauranger, affärer och barer. Du kan välja mellan att bo i tvårumslägenhet där All Inclusive ingår eller så väljer du att bara köpa till frukost eller halvpension.

Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas är det senaste i raden av populära Apollo Mondo Family-hotell. Här finns plats för den stora familjen i de rymliga lägenheterna, och All Inclusive inkluderat i priset. Och som alltid på våra Apollo Mondo Family finns så klart Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppträning och ett härligt Mondo Café med terrass!