Kundomdömen om Mirador Maspalomas by Dunas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 280 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevliga aktivitetsvärdar och roliga aktiviteter.
-
Gräsligt att se gäster kasta så mycket mat. Jag rekommenderade personalen på Mirador Las Palomas by Dunas att sätta upp skyltar: ”Ät gärna mycket mat, men ta inte mer på tallriken än vad du orkar äta upp” !! Detta problem förekommer säkert på alla hotell och restauranger över hela världen, men någon måste börja att ta ansvar. I Tyskland t.ex. börjar det dyka upp restauranger där man får betala straffavgift om man inte äter upp maten på sin tallrik.

Bekräftad gäst: 2024-04-07


3 av 10

+
Maten OK
-
Väldigt oväsen i matsalen. Alltid hög volym vid poolen. Finns ingen plats på hela hotellet där man kan sitta ner och prata och "ta en drink och prata" (eller lyssna på Apollos välkomstmöte)

Bekräftad gäst: 2024-03-24


7 av 10

+
Mat och dryck höll en jän kvalitet
-
Buffemstsalen ljudnivån var förfärlig

Bekräftad gäst: 2024-03-17


7 av 10

+
Städningen,maten,rummet
-
För mycket buller i matsalen. För högljutt vid poolen

Bekräftad gäst: 2024-03-17


8 av 10

+
Mat ich dryck va alltid påfyllt. Personalen va vänlig. Mycket aktiviteter på hotellet.
-
Kunde varit fler solstolar samt fast monterad AC på rummet.

Bekräftad gäst: 2024-03-17


10 av 10

+
-
Lite varmare vatten i poolen

Bekräftad gäst: 2024-03-03


7 av 10

+
Poolområdet och utsikten mot havet
-
Otroligt ljudlig matsal, det gick knappt att för en dialog med sällskapet

Bekräftad gäst: 2024-02-25


5 av 10

+
Trevlig personal, många aktiviteter
-
Hög ljudnivå både i matsalen och på rummet. Lite slitet rum, inte god mat

Bekräftad gäst: 2024-02-18


8 av 10

+
Trevlig personal. Rent och prydligt på gemensamma utrymmen. God buffé, mycket att välja mellan. Fräsch sallad och frukt. Fint poolområde
-
Ljudvolymen i matsalen är otroligt hög, ljudet växer i lokalen. Svårt att föra ett samtal utan att prata extra högt, nästan skrika. Borde gå att ordna med ljuddämpning tex i taket eller med skärmar och textilier.

Bekräftad gäst: 2024-01-13


7 av 10

+
Personalen i restaurangen var trevlig
-
Ljudnivån i restaurangen var nästintill outhärdlig. Det skulle lätt kunna åtgärdas med t ex textil på väggarna som skulle dämpa ljudet. Vi hoppade t o m över några måltider då det inte gick att vistas i lokalen.

Bekräftad gäst: 2024-01-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

3696 omdömen
Utmärkt
 
1680
Väldigt bra
 
1033
Bra
 
565
Mindre bra
 
233
Underkänt
 
185

5 senaste omdömen

2024-04-30

av Linda B

Familjevänligt hotell.

Ett fint, välstädat hotell med trevlig personal. Poolerna är varma och det finns gott om solstolar. Poolområdet är avstängt till ca kl 08 så innan dess kan ingen paxa solstolar. Restaurangen serverar buffé till frukost, lunch och middag med olika teman på kvällen. Hög ljudnivå i matsalen så inget hotell för de som vill äta i lugn och ro. Perfekt för barnfamiljer. Poolbaren serverar pizza, pommes, korv och hamburgare till ca kl 16 sen finns det färdigbredda trekantsmackor. Mjukglass och Slush finns att ta hela dagen och kulglass finns i matsalen. 🍦 Kvällsunderhållning och olika aktiviteter på dagarna. En sportbar i anslutning till hotellet som visar fotboll. Jämte receptionen finns en liten butik samt en spelhall. Några km till stranden men med hotellets strandbuss tar man sig lätt till stranden. Blir bussen full så skickar de dit en ny. Ca 6 Euro med taxi. Nära till Aqualand med många vattenrutschbanor och varma pooler. Knappt något folk när vi var där 10-17 april. 6 euro med taxi.

 
2024-04-05

av Stefan L

Rent, snyggt, fräscht, trevlig personal, härliga aktiviteter.

Rent, snyggt, fräscht, trevlig personal, härliga aktiviteter. Allt klockrent underbart, dock slängs tyvärr mycket av den goda maten pga korkade turister som tar till dig mer än de kan äta…………………………………………………………………………………………………… Sköna bad

 
2024-04-04

av hallfisk Göteborg, Sverige

Toppenhotell

Mycket bra hotell. Mat, tum, renhetvar, underhållning och personal var bra undee hela vistelsen! Stort utbud på mat och dryck, och med all inclusive kunde man nästan alltid äta något! Bussar gick regelbundet till och från stranden, men hotellets egna poolområde dög gott för oss mestadels av resan!

 
2024-03-12

av 314carinal

Riktigt dåligt

Under våran första vecka på dett hotell har vi begärt om att få byta rum 2 gånger. Första rummet låg mittemot en byggarbetsplats och varuintahet och vi väcktes jättetidigt av alla varubilar och grävmaskiner. Fick byta rum, men denna göng hade vi rummet precis ovanför en bar så det gick inte att somna före 01.00 på natten. Blir nog en tredje idag (dag 6) Får se om det lir mot motorvägen denna gång.😀. Vi ska stanna i 18 dagar, hur det nu ska kännas som semester. Det har inte varit problem att byta rum, personalen har varit trevlig och tillmötesgående, men vi slussas bara från ett dåligt rum till ett annat. Bara byggnaden ändras. Det blir lite val mellan pest eller kolera. Vakna väldigt tidigt, eller somna väldigt sent. Jag kommer inte vara utvilad när jag kommer hem från denna semester. Rummen på detta hotel är så dåliga och omorderna (60-tal). Gliporna i ytterdörren är så stora att det lyser in ljus så någon nattlampa behövs inte, och ALLA ljud hörs in i rummet så du behöver inte släkla någon klocka av rädsla att missa frukosten. Låter så mycket in i rummey så det är som man sover med dörren öppen dörr. Kan tycka att istället för att.lägga pengar på hotellets logga på , solsängar, handdukar, bordstabletter m.m så kanske det borde läggas på rummen istället. Solstolar får inte bokas, men klockan 08.30 springer det gäster som myror vid poolen och bokar solstolar. Solstolarna är väldigt obekväma och hårda. Fint poolområde dock. Dåliga snacks emellan måltiderna. Alltid likadan mat. Halvvarma ostekta korvar och hamburgare m.m. på eftermiddagen endast torra smörgåsar utan smör, med lite pålägg. All inklusive drinkarna var från en bag in box och togs ur en typ av slushmaskin.. Väldigt slamrigt i matsalen och maten var smaklös och inte varm. Fick värma den i micron varje dag. Sammanfattning Plus: Personalen som var trevlig. Sängarna var bra. Minus: Allt annat utom sängarna och personalen. Vi kommer definitivt inte att komma tillbaka och kan ej förstå hur det fått så höga poäng och bra resentioner. Det var på grund av dessa vi bokade detta hotell, man kan undra om hotellet tar bort alla dåliga kommentarer själva. Familjen Lehtla

 
2024-01-28

av Sylvia S

Semester år 2023

Det är jätte fint hotell, personalen är gryma framför allt Julio. Det är otroligt roligt att vara här man känner sig otroligt välkommen och jag vill absolut åka tillbaka hit igen. Dem har de väldigt städat och ordning och personal är på glatt humör och alltid bjuder in folk så man blir en del av dem.