EXCLUSIVE Dans- & Träningsresa

med Tony & Malin

Dansa, träna, sola, bada och lyxa till det i Meloneras i vinter tillsammans med dansprofilerna Tony Irving & Malin Watson.

Activate your life, for a healthy and happy lifestyle!

 


Om veckans innehåll

Schemat är fyllt med roliga, enkla dans- och träningspass, morgonpromenader, stretching & inspirerande föreläsningar.

Vi startar resan med en välkomstträff och i mitten av vistelsen har vi en vilodag, då det finns möjlighet att njuta av Gran Canaria på egen hand.


Vad gör vi?

Alla pass anpassas utefter egen nivå. Passen bedrivs både inomhus och utomhus och är 45 minuter långa. Hotellet har fina exklusiva områden där vi tränar tillsammans.


Vad man kan förvänta sig?

Tony & Malin är resans värdar och tar hand om dig från ankomst till avresa. Du lär dig dansa samtidigt som du tränar styrka, kondition, spänst, koordination, rörlighet & balans. Övningarna och koreografierna är utformade med syftet att förstärka kroppens naturliga och vardagliga rörelsemönster. Du får träningsvärk, men också massvis med energi!


Varför skall man åka med oss hit?

Tony & Malins resor är tillgängliga för alla och erbjuder både avkoppling och semester samt träning i ett och samma paket, på specifikt utvalda hotell. Lopesan Baobab är något alldeles speciellt och erbjuder miljöer som är i särklass, det är lyxigt, men ändå genuint och här trivs man!


Vem kan delta?

Denna resa passar dig som tycker om den lite lyxigare semestern och väljer ett hotell som har allt, men ändå sticker ut och är annorlunda. På dans- och träningspassen kan alla vara med oavsett förutsättningar, inga förkunskaper och ingen partner behövs – det är helt enkelt bara roligt och svettigt! Kanske du har en partner eller en vän som inte vill dansa och träna lika mycket som du? Då vill vi tipsa om hotellets fantastiska golfbana, som man som gäst har möjlighet att boka in sig på.


Utrustning

Packa kläder du känner dig bekväm i, så att du kan röra dig fritt, exempelvis träningskläder och träningsskor.


Detta ingår:

Samtliga dans- & träningspass med Tony och Malin (läs mer under passbeskrivningar).

Under veckans gång bjuder vi in till två inspirationsföreläsningar. Malin föreläser om Kraften i POSITIVITET! och Tonys föreläsning heter Kan Jag, kan Vi!

Vi bjuder även in till gemensamma middagar under veckans gång och andra sociala kvällsaktiviteter.

Utöver aktiviteterna i vårt program har vi tillgång till hotellets olika faciliteter och kvällsprogram.


Veckans program

Fullständigt program skickas till inbokade gäster ca 14 dagar innan avresa, för planeringens skull.


 

Passbeskrivningar

Resan bjuder på 25 dans- & träningspass tillsammans med Tony & Malin.

Här presenteras ett urval:

Floor Barre

Ett helkroppspass som kombinerar rörelser från Yoga, Tai Chi och Balett. Här fokuserar vi på de enkla effektiva rörelserna i lederna. En perfekt start på dagen och bra uppvärmning inför danspassen.

Latin Fusion

Vi erbjuder olika danspass inspirerade av Salsa, Cha Cha och Tango.

Heta rytmer, rörelser och rutiner som är skapade för att höja pulsen och förmedla glädje och energi - samtidigt som du lära dig grunderna i dessa legendariska danser!

Disco Fever

En klass med medelhög intensitet. Klassisk aerobics till 70-tals musik. Dansa dig själv i form eller fortsätt dansa hela livet!

Afro Fusion
Ett rytmiskt och roligt danspass inspirerat av Afro Beats. Vii använder klassiska afrodansrörelser där fokus ligger på träna core, rumpa och ben samtidigt som vi lever oss in i denna underbara dansform.

Schlagerfeber

Dansa till de stora svenska mega-hitsen som vi alla bara älskar! Passet utgår från rörelser som grundar sig i bugg – svenskarnas favoritdans.

Sizzling Salsa

Genom enkla koreografier tränar vi denna klassiska Kubanska dans som innehåller snabbt fotarbete. Höfter, volym & plym!

Dag för dag-schema är tillgängligt för inbokade deltagare innan avresa.

Info om veckan

Pris från: 21 300:-

Datum: 3 februari 2024

Avreseort: Arlanda, Landvetter, Kastrup

Hotell: Lopesan Baobab Resort

Det här ingår:                             

  •  Flyg tur/retur inklusive bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Helpension (exklusive dryck)
  • Ledarledd träning enligt program 

* Enkelrumstillägg 4 200 kr. Begränsat antal platser.

Boka

Kontakta oss: [email protected]

I samarbete med


Om ledarna


 

Tony Irving

Tony Irving

Folkkära Tony, en karismatisk TV- och radioprofil, kanske mest känd som juryordförande i svenskarnas bästa lördagsunderhållning - Let’s Dance.

Dans och träning är en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar fortfarande i dans, varje vecka, året om.
En av Tonys stora passioner är att främja dans och träning i samhället, då han åker runt för att undervisa, föreläsa och inspirera och nu fortsätter han med detta även utomlands.

Under veckan håller Tony i dans- och träningspass, stretching och den obligatoriska morgonpromenaden, då han är extremt morgonpigg! Tonys pass blandar seriositet och humor om vartannat. Det är alltid lättsamt, underhållande och personligt! Utöver detta, får man möjlighet att lyssna till Tonys inspirationsföreläsning: Kan Jag, Kan Vi! som handlar om relationer. Hela livet består av relationer - från familj och vänner till arbetskamrater. Vad har man själv för ansvar i sina relationer och hur bidrar man då till att de fungerar bättre? Med hjälp av NLP’s ledarskapsattityder och Tonys egen livserfarenhet tittar vi på hur man kan förenkla, förbättra och förtydliga relationerna.

Malin Watson

Malin Watson

Denna kända dans- & TV-profil är vinnare av Let’s Dance, proffsdansare, koreograf och träningscoach. Malin har framgångsrikt lanserat ett träningskoncept, tillsammans med sin make David. Under varumärket The Watson Way kör hon Dance Fitness pass som är lätta och roliga att utföra. Malin är en riktig glädjespridare och hon lär er att ha kul med dans samtidigt som ni bränner en massa kalorier och svettas rejält!

Under sin karriär har Malin turnerat med den internationella succén dansshowen Burn The Floor och därmed uppträtt i 90 olika städer i USA, Australien, Japan, Kina och Europa; hon har varit i semifinal i EM, VM och British Open Championships; hon har vunnit den prestigefyllda internationella tävlingen The United Kingdom Open Rising Stars Championships och även vunnit Let’s Dance – det är en CV det!

Utöver Malins pass håller hon i en inspirationsföreläsning om Kraften i Positivitet! som innefattar hur grundsynen på livet verkligen påverkar allt som händer dig.


Om hotellet


 

Lopesan Baobab Resort

Välkommen till populära Lopesan Baobab Resort vid Maspalomas mäktiga sanddyner. Hotellet är särskilt omtyckt för sin serviceinriktade personal, goda mat och vackra miljöer, vilket syns på den höga kundnöjdheten. Här erbjuds gym och instruktörsledda träningspass, flera pooler för både vuxna och barn.

Läs mer om Lopesan Baobab Resort