1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Europe Playa Marina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

David,
.

+
Fint läge/utsikt vid havet.
-
Bättre WIFI - fungerade INTE i vårt första rum. Personalen hävdade dock att den gjorde det. Vi bytte rum!

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

,

+
Lugnt och vackert beläget
-
Bakgrundsmusiken överallt i hotellet var störande istället för avkopplande

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

,

+
Det vackra läget och bra frukost
-
Personalen hade stora problem med serveringen vid poolen, dels att ens gå ut från baren och se nya sällskap som satt sig men också med kortbetalningen, detta hände varje gång. Pengarna drogs dessutom dubbelt en gång och det tog dom ca 1,5 timma att lösa problemet var av en i sällskapet var tvungen att sitta med hela denna tiden.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


8 av 10

Gunilla,

+
God mat trevlig balkong
-
Mörkt i korridoren Tokigt med glasdörr till toa. Blev ljust på natten när den andre gick på toa.

Bekräftad gäst: 2017-10-08


9 av 10

Ann-christin ,
Enköping

+
Bra atmosfär, Tillgång till solstolar och bra badläge. Fina superium rum.
-

Bekräftad gäst: 2017-10-08


10 av 10

Katarina,
Göteborg

+
Rummen, läget, utsikten
-
Trevligare personal i receptionen. En ung tjej var jätte trevlig och hjälpsam. Personerna tittade inte ens upp när man gick förbi och det kändes som att besvärade dem, förutom den unga tjejen. Hade varit bra om frukosten började serveras tidigare. Vi fick upp. S.k frukost för att vi skulle åka tidigt men det var inget att hurra för, inte ens smör har medskickat.

Bekräftad gäst: 2017-09-30


8 av 10

Gunilla ,
Falun

+
Vackert läge med underbar utsikt , lugnt och behagligt pooolområde
-

Bekräftad gäst: 2017-09-30


9 av 10

Lars Peter,
Falkenberg

+
Läget vid havet och maten i huvudrestaurangen (frukost och middag)
-
Dammsuga golvet dagligen. Ett urval av glas på rummet.

Bekräftad gäst: 2017-09-30


8 av 10

Jan Petter ,
Strömstad

+
Service, utsikt från rummet, personalen
-
Varmare stekta egg, bacon

Bekräftad gäst: 2017-09-23


5 av 10

Daniel ,
Staffanstorp

+
-
Inte i närheten av 4 stjärnor

Bekräftad gäst: 2017-09-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

481 omdömen
Utmärkt
 
151
Väldigt bra
 
184
Bra
 
84
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2018-09-29

Inlägg av MiaS1342

Bästa läget

Allt var toppen! Poolen ren och fin, härligt havsbad, även den lilla stranden. Frukosten jättegod, och även middags buffén. Rummen fräscha och städningen helt ok. Hjälpsam personal i alla lägen. Buss förbindelser till Palma var 10:e minut. Fantastisk semester!

 
2018-08-27

Inlägg av Sofie S

Vilket läge!!

Fantastiskt läge och utsikt över havet och Palmabukten!! Lugnt område men enkelt att ta sig in till Palma med bussen som stannar i närheten av hotellet. Rymligt och Fint hotellrum. Bad i havet från stegar och en liten strand inne i viken. Önskar kanske lite mera variation på frukosten men smakade väldigt bra. Kommer återvända hit igen!!

 
2018-07-20

Inlägg av Annette S Stockholm, Sverige

Lugnt och rent. Vacker utsikt.

Bra anläggning. Lugnt och skönt. Lätt att få solstol. Maten var väldigt bra med hälsosamma alternativ. Städerskan kom tidigt och var kanonbra. Servitörerna kunde dock vara proffsigare och lugnare i sitt sätt. Bussen gick utanför in till Palma och stannade precis utanför shopping centret Porto Pi. Massören på hotellet var väldigt kunnig och bra. Gymet kan behövas fräschas.

 
2018-05-23

Inlägg av Sohtell Göteborg, Sverige

Mediokert hotell fast med potential

Detta hotell ligger bra till i Illetes nära Palma. Nära till strand och beach club. Hotellrummet var fräscht dock med en glasdörr in mot toaletten. Alla rum har någon form av utsikt mot havet. Övriga utrymmen är lite 80-tals inredda, borde bli bättre om man gjorde en total renovering av hotellet där man också bytte ut all konst som hänger på väggarna runtom på hotellet. Likaså hela hotell entrén upplevs trång och felmöblerad. Deras konferenslokal är inte heller bra, väldigt omodern och tråkig.Personalen är dåliga på engelska och har låg nivå på service med vissa undantag.

 
2017-12-29

Inlägg av Karin_Patriksson Göteborg, Sverige

Alldeles vid havet med havsutsikt från alla rum.

Fräscha men tämligen spartanska rum. Plus att alla hade balkong och havsutsikt. Liten pool, Trappor ner i havet från solterrassen!!!! Skönt att slippa sand. Frukosten var helt okey. Buffé middag varje kväll blev rätt tråkigt i längden.