1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Europe Playa Marina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

David,
.

+
Fint läge/utsikt vid havet.
-
Bättre WIFI - fungerade INTE i vårt första rum. Personalen hävdade dock att den gjorde det. Vi bytte rum!

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

,

+
Lugnt och vackert beläget
-
Bakgrundsmusiken överallt i hotellet var störande istället för avkopplande

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

,

+
Det vackra läget och bra frukost
-
Personalen hade stora problem med serveringen vid poolen, dels att ens gå ut från baren och se nya sällskap som satt sig men också med kortbetalningen, detta hände varje gång. Pengarna drogs dessutom dubbelt en gång och det tog dom ca 1,5 timma att lösa problemet var av en i sällskapet var tvungen att sitta med hela denna tiden.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


9 av 10

Susan,
Roskilde

+
Værelses standard og udsigt.
-
Poolen måtte gerne have været opvarmet.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


8 av 10

Per Bo,
Svendborg / København

+
Dejlige rammer og rent/pænt. Godt indeklima og velfungerende aircon. Kompetent personale i reception og rengøring. God og varieret madudvalg.
-
Serverings personalet lever ikke op til den øvrige standard. Ville være dejligt hvis hotellet kun var for voksne :-)

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Jan,
Nørrebro

+
Beliggenhed er bare konge
-
Fitness rum, bedre maskiner

Bekräftad gäst: 2018-07-28


9 av 10

Louise,
Grindsted

+
Udsigte
-
Personalet var meget stresset de sidste to dage og det kunne tydelig mærkes

Bekräftad gäst: 2018-07-21


8 av 10

Tina ,

+
Udsigten Ingen små børn
-
Servicen/personalet var meget dårlig !

Bekräftad gäst: 2018-07-14


10 av 10

Lotte ,
Silkeborg

+
Rolig og dejlig placering. Morgenmads buffet overalle forventninger super lækker. Billederne snød bestemt ikke tvært imod
-
Kunne måske være et besøg af guiden i starten af ugen. Mulighed for at lave kaffe/te på værelset. Men jeg havde selv taget med , så jeg kunne nyde min tidlige morgenkaffe Havde læst anmældser

Bekräftad gäst: 2018-07-07


3 av 10

karin,
farum

+
placeringen.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

482 omdömen
Utmärkt
 
152
Väldigt bra
 
185
Bra
 
83
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2018-09-29

Inlägg av MiaS1342

Bästa läget

Allt var toppen! Poolen ren och fin, härligt havsbad, även den lilla stranden. Frukosten jättegod, och även middags buffén. Rummen fräscha och städningen helt ok. Hjälpsam personal i alla lägen. Buss förbindelser till Palma var 10:e minut. Fantastisk semester!

 
2018-08-27

Inlägg av Sofie S

Vilket läge!!

Fantastiskt läge och utsikt över havet och Palmabukten!! Lugnt område men enkelt att ta sig in till Palma med bussen som stannar i närheten av hotellet. Rymligt och Fint hotellrum. Bad i havet från stegar och en liten strand inne i viken. Önskar kanske lite mera variation på frukosten men smakade väldigt bra. Kommer återvända hit igen!!

 
2018-07-20

Inlägg av Annette S Stockholm, Sverige

Lugnt och rent. Vacker utsikt.

Bra anläggning. Lugnt och skönt. Lätt att få solstol. Maten var väldigt bra med hälsosamma alternativ. Städerskan kom tidigt och var kanonbra. Servitörerna kunde dock vara proffsigare och lugnare i sitt sätt. Bussen gick utanför in till Palma och stannade precis utanför shopping centret Porto Pi. Massören på hotellet var väldigt kunnig och bra. Gymet kan behövas fräschas.

 
2018-05-23

Inlägg av Sohtell Göteborg, Sverige

Mediokert hotell fast med potential

Detta hotell ligger bra till i Illetes nära Palma. Nära till strand och beach club. Hotellrummet var fräscht dock med en glasdörr in mot toaletten. Alla rum har någon form av utsikt mot havet. Övriga utrymmen är lite 80-tals inredda, borde bli bättre om man gjorde en total renovering av hotellet där man också bytte ut all konst som hänger på väggarna runtom på hotellet. Likaså hela hotell entrén upplevs trång och felmöblerad. Deras konferenslokal är inte heller bra, väldigt omodern och tråkig.Personalen är dåliga på engelska och har låg nivå på service med vissa undantag.

 
2017-12-29

Inlägg av Karin_Patriksson Göteborg, Sverige

Alldeles vid havet med havsutsikt från alla rum.

Fräscha men tämligen spartanska rum. Plus att alla hade balkong och havsutsikt. Liten pool, Trappor ner i havet från solterrassen!!!! Skönt att slippa sand. Frukosten var helt okey. Buffé middag varje kväll blev rätt tråkigt i längden.