1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Prinsotel Alba

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Elizabeth,
Stockholm

+
Tee log service
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


7 av 10

Andreas,

+
normalt bra hotell
-
restaurangen alldeles för högljudd. bullrigt o öronbedövande.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Lena,
Göteborg

+
Läget, o personalen
-
Mat o service i frukostmatsal och vid poolen var inte bra

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Marianne,
Bunkeflostrand

+
Stora fina rum, mycket bra aircondition på rummen. vänlig och servicemedveten personal. Bra läge. Solsängar för 2 vuxna inklusive 4 öl eller läsk och färsk frukt för 20 Euro (bokas i receptionen)
-
Alldeles för liten pool i förhållande vis till storleken på hotellet. För lite solsängar kring poolen

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

Mattias,
Malmö

+
Fina välhållna hus. Fräscha nyrenoverade lägenheter i lagom storlek. Över förväntan. Bra läge i Cala d’Or Trevligt och proffsigt bemötande i receptionen
-
Ofräsch soffa Mer attiraljer till kök behövs Lite mer städning än bara golvet Höga Extrakostnader på allt Slött bredband Små pooler. Fullsmockat med folk

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Carina ,
Sollentuna

+
Bra rum, bra luftkonditionering, nära till strand
-
Fanns ingen möjlighet att sola vid polen någon dag, då alla solstolar var upptagna med gangukar redan kl 6.00 vilket vi märkte på vår hemresedah, borde inte vara tillåtet att paxa solstolar på det viset . Badade aldrig o polen under semestern, polen var mindre en på bilden.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


8 av 10

Mikael,
Stockholm

+
Bra läge, fina rum
-
Bättre städning, problem med AC

Bekräftad gäst: 2018-07-14


9 av 10

Eva,
Sandviken

+
Fräscha rum
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

Jessica,
Vellinge

+
-
Byte av sängkläder enligt beskrivningen i hotellbroschyren. Det stod 2 ggr på vecka men vi hade samma sängkläder hela veckan. Vinglas på rummet saknades.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


10 av 10

Ulrica,
Karlskoga

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

938 omdömen
Utmärkt
 
361
Väldigt bra
 
372
Bra
 
145
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2018-10-31

Inlägg av CronisC

Fräscht och trevligt hotel!

Rent och fräscht hotell med trevlig och omtänksam personal! Maten var väldigt bra och de hade kunskap om lämplig dryck till. För barnen fanns det mycket aktiviteter att göra. Poolen skulle dock kunna vara större, kunde stundtals bli riktigt trång, men en kort promenad så tar du dig till härliga havsvikar i turkost vatten. Det går att hoppa från kanterna, till barnens och vuxnas glädje!

 
2018-07-10

Inlägg av loveresa2015 Kävlinge, Sverige

Toppenhotell

Bodde här två veckor i slutet av juni. Vi hade lägenhet, rummen var stora med en enorm och superskön dubbelsäng. Vår 19 åriga dotter sov i bäddsoffan, som även den var bekväm att sova i, vilket vi annars ofta haft problem med. Städningen var bra, med undantag för sand på balkongen vissa dagar och dåligt att inte bord och avställningsytor torkades bättre. Poolen var härlig, med många solstolar och fullt med aktiviteter för den som ville vara med på det. Vi tillbringade dock de flesta dagarna på stranden som bara låg några trappor ner från hotellet. Närheten till stranden var en positiv överraskning. Den närmsta stranden Cala gran är supermysig, men som i alla vikarna är det fullt med folk och för att få solstol var det att gå ner tidigt som gällde. 2 solstolar och parasoll kostade 15,70€, så ganska dyrt. Men det fanns plats i sanden för den som inte ville lägga pengar på det. Även i sanden var det trångt. Några dagar låg vi vid poolen (gratis solstolar och poolhsndduksr) och gick sedan ner de få minutrarna det tog för att bada i det kristallklara vattnet i viken. Vattnet i Cala gran är klarast och renast. Städningen på stranden var dock under all kritik, massor med fimpar i sanden, men kanske ska man skylla det på de grisiga turisterna som inte har vett att plocka upp efter sig. Borde införa böter på nedskräpning. Hotellet har bufferestaurang frukost, lunch och middag men det var inget vi testade så kan inte uttala mig om den. Däremot fanns det även en poolbar med en lunchrestaurang som var öppen 12.30-15, med riktigt god mat och bra prisläge om man jämförde med strandrestauranger. Tryffelpasta (mycket mat och fantastiskt god) runt 8€, burgare med pommes även det runt 8€, men mest prisvärd var deras gyros med pommes 4.50€. Riktigt stora och goda pizzor hade de också. I anslutning till hotellet låg pico, en italiensk/ asiatisk restaurang med god sushi och pizza. Men stan med alla restauranger och butiker ligger bara en kort promenad bort, typ 5min.

 
2017-10-18

Inlägg av JanH4779

Åk inte hit

Första dagarna var bra, efter 3 dagen när jag gick upp på morgonen, och drog upp gardinerna hittade jag vid sidan av fönstret svartmögel lika stor som en fotboll, dom "löste" problemet med att tvätta rent och måla över. En dag senare stals min dotters IPad och laddare från rummet. Efter att ha tagit detta med personalen, kom städchefen upp, och skällde ut oss och kallade oss lögnare. Vi vet exakt var plattan låg på laddning, inget annat var taget på rummet. Fick tillbringa en hel dag för att polis anmäla och kontakta försäkringsbolag. I övrigt var omgivningarna fina och god mat och bra bar på hotellet. Fint väder .

 
2017-09-30

Inlägg av Gullan S Stockholms län, Sverige

Fint och fräscht hotell

Stora rum med vardagsrum och sovrum. Nytt och fräscht. Fina balkonger med fin utsikt över grönskan. Stor skön dubbelsäng. Trevlig personal. Väldigt nära stranden, en otroligt fin strand! Gymmet var helt okej med fräsch utrustning. Mycket dagliga aktiviteter t.ex. dans, bollsporter, barnaktiviteter osv. Det som var negativt var att under maj månad när vi var där var poolen inte uppvärmd så det var väldigt kallt i poolen, ytterst få badade pga detta. Wifi bröts till och från vilket var irriterande. Maten i restaurangen var okej, men inget speciellt. Priserna var ganska höga för t.ex. en hamburgare.

 
2017-08-30

Inlägg av Lidia S Uppsala, Sverige

Bra läge och välskött

Lägenhetshotellet är i sig ganska bra. Ligger nära till stranden och centrum. Mycket tyst och lugnt område. Perfekt för kvällspromenader bland slingriga gator. Rummet vi hade behövde nog lite inredning. Fanns ingenting på väggarna. Sovrummet hade bara en säng och två lampor. Lite trist kan jag tycka men det gick att sova i alla fall. Köket fungerade ok då vi åt bara frukost och kokade ägg och kaffe. Blir mycket billigare om man inte vill betala extra för mat på hotellet. Behöver inte ta med reseladdare. Kontakter fanns det gott om. Liten kylskåp. Städningen va bra. Rymlig balkong. Bra AC. Bra WC. Hotellet tar ut en avgift (turistskatt) på 2 euro /person/dag som måste betalas på plats vid incheckningen. Detta gäller i hela Spanien. Det går jättebra att betala med kort på de flesta ställen i Mallorca. Välj lokalvaluta när du betalar med kort så får du bättre växlingskurs.