Prinsotel Alba

  • Populärt bland barnfamiljer
  • Kort väg till stranden

Prinsotel Alba är ett familjevänligt hotell i Cala d'Or, där den stora barnpoolen och miniklubben är populära tillhåll för de mindre gästerna. Närheten till stranden och centrum i kombination med rymliga lägenheter gör hotellet till ett bra semesterval.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 2 barn. Tvårumslägenheter deluxe för 2-4 personer, varav 2 barn. Sviter för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Centralt läge nära ”stan” och stränderna. Fräscha rum, mycket bra service.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 992 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Prinsotel Alba är ett trevligt och familjevänligt hotell som består av flera byggnader. Här finns ett stort poolområde med en stor, separat barnpool samt gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Pool- /snackbar.

Spa med en liten uppvärmd inomhuspool, bastu och ångbastu (mot avgift). Spaet är öppet kl. 10.30-18.30. Barnfamiljer är välkomna att besöka spaet kl. 13.30-15.30. Hotellet har tre restauranger: bufférestaurangen Algar, snackbaren Veri Bar och restaurang Froggy som är speciellt anpassad för barnfamiljer.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Lekrum. Barnklubb i hotellets regi för barn i åldern 4–12 år. Gym (åldersgräns 18 år). Bordtennis. Vid poolen anordnas dagliga shower som kan uppfattas som störande. Under högsäsong kan det vid vissa tider upplevas som något trångt vid poolområdet. Begränsad lokal trafik. 

Måltider

Tvårumslägenheter: Inga. Frukostbuffé, halvpension och halvpension inkl. dryck mot tillägg. Sviter: Halvpension. Halvpension inkl. dryck mot tillägg.

Bra att veta

Vissa byggnader vetter mot en mindre väg med lokal trafik, som måste korsas för att nå receptionen och poolområdet. Några trappsteg för att komma ner till stranden.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen