1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Barcelo Ponent Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Monica,
Göteborg

+
Läget.
-
Renovera. Behövs fler hissar.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Gunnel,
Alingsås

+
Läget
-
Maten

Bekräftad gäst: 2018-08-04


5 av 10

Hampus ,
Stockholm

+
Läget,strandbaren och musikbaren samt att underhållningen på kvällen finns inomhus så att man inte behöver bli störd av den om man önskar sova
-
Måla och fixa till rummen, vårt luktade mögel, bättre service i strandbaren, gärna kylskåp på rummet

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

Monica,
Stenungsund

+
Läget, det ligger fantastiskt! Bästa viken i Cala D’or
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


8 av 10

Å,
Svedala

+
Beach 10 meter nerför en trappa - helt perfekt!
-
Renovera o rusta upp

Bekräftad gäst: 2018-06-30


5 av 10

Susanne,
Ängelholm

+
Stranden
-
Hotellet behöver en uppfräschning och en allmän uppdatering

Bekräftad gäst: 2018-06-30


8 av 10

Louise,
Kristianstad

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-06-09


8 av 10

Birgit,
Fredericia

+
Det har en fantastisk beliggenhed. Man kan tage elevatoren helt ned til stranden.
-
Køleskab på værelserne. Håndklædeservice så men kan få strandhåndklæder. Jeg har set klager over maden på hotellet, hvilket jeg ikke helt for står. Der var meget forskelligt og nyt hver dag.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

,

+
Fantastisk beliggenhed, hvis man vil bade i bugten.
-
Apollo bør oplyse, der ikke er køleskab samt kogekedel på værelserne.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


7 av 10

,

+
-
I mangler at skrive at der ikke er køleskab på værelserne

Bekräftad gäst: 2018-06-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

4318 omdömen
Utmärkt
 
1326
Väldigt bra
 
1616
Bra
 
864
Mindre bra
 
354
Underkänt
 
158

5 senaste omdömen

2018-09-09

Inlägg av uholme262371 Falkenberg, Sverige

Bra vistelse!

Ett mycket prisvärt hotell! Saknades gjordes dock kylskåp i rummet. Lite lyhört genom ventilationen men sov mycket bra i lagom mjuk säng. Tyst på natten när man vill sova. Bra service, trevlig personal. God mat i buffen. Fanns ngt för alla. Älskade inte allt men valde då ngt jag gillade istället.

 
2018-07-29

Inlägg av henol77 Malmö, Sverige

Perfekt läge med fantastisk strand, bra mat och väldigt trevlig personal

Superfin strand och perfekt badvatten med möjlighet till att hoppa från klipporna. Bra variation på maten och mycket trevlig personal. Rummet var litet, ganska slitet och trots att vi hade havsutsikt, så hade man knappt någon nytta av den då balkongen var väldigt liten. Det saknades dessutom torkmöjligheter på balkongen. Ac:n funkade bra men klimatet på rummet blev lite fuktig av den och det luktade lite på rummet med anledning av det. Måste dock säga att det var prisvärt och att de positiva sakerna helt klart väger över det enda negativa, dvs rummet (och balkongen (och möjligtvis städningen av detsamma)). En sak som hotellet skulle kunna förbättra är att ta bort att all-inclusive stänger kl 23. Förstår inte varför det är så.

 
2017-08-24

Inlägg av Nisse001 Göteborg, Sverige

Stort och opersonligt hotell

Vi valde detta hotell då det låg i Cala dór till ett hyfsat pris och nära stranden. Vi valde halvpension då dett ainte kostade så mycket extra. Hotellet är stort, relativt slitet, med långa korridorer och underdimensionerade hissar. Med totalt 7-8 våningar så kan det bli mycket väntande om man inte vill/kan ta trapporna. Rummen är hyfsade, men safe kostar och likaså om man vill byta strandhandukar. Dom har ett irriterande system där du måste betala drickat i restauranden kontant i samband med varje måltid, du kan inte skriva upp det på rummet och betala i klump när du checkar ut. Matslaen är stor och mycket slamrig, men får man ett fönsterbord i den delaen längst ifrån maten så är det ok. Det finns ett stort utbud av rätter på buffen och om man tajmar bra så kan man få riktigt hyfsad mat. Både till frukost och middag.

 
2017-08-08

Inlägg av jgr502

Trevligt hotell med fantastiskt läge

Vi blev väldigt positivt överraskade av detta hotell. Vi kom tidigt och fick vänta några timmar på vårt rum men fick sedan ett på sjätte våningen med utsikt över strand och hav. Tror majoriteten av alla rum hade rätt fantastisk utsikt, antingen mot hav eller pool så länge du inte bor på markplan. Vi hade halvpension och var nöjda med maten. Stor variation på middagen och flera dagar i veckan var det temaenlig mat, ex tacodag eller tapas. Mycket bra utbud av sallad och helt ok utbud för oss vegetarianer. Poolen ligger på andra sidan gatan vilket förstörde lite av charmen, men badade ändå bara i havet som ligger några få trappsteg ner från hotellet. Hotellet har få solstolar som kostar 12€ per dag och som du kan hyra från kl 10. Men utsikten därifrån är FANTASTISK. Bra utrustade rum (massor av galgar, hårtork, schampoo, tvål) men ingen kyl. Städningen var inte på topp och viss personal borde skickas på både språk- och charmkurs medan andra var underbara. Kommer gärna tillbaka!!

 
2017-05-30

Inlägg av Kajsa53 Stockholm, Sverige

Bra läge vid en underbar strand!

Hotellet har ingen hög standard men ligger vackert nära en fin strand.Enkelt rum (inget bord eller fåtölj),liten balkong med plaststolar + pall.Det finns inget kylskåp/minibar på rummet så man saknar att ha tillgång till kallt vatten/dryck.Man får hämta vattenflaskor i barer och reception fram till 23.00.Vi kom 23.02 och fick då betala 2 euro för en liten vtn.flaska!Om man vill ha strandhandduk får man deponera 15euro/handduk - och vill man byta så får man betala 2 euro/handduk.Solstolar på stranden kostar 6 euro/stol och dag.Gratis vid poolen som låg trist på en "upphöjning" framför hotellentrén.Det luktade ofräscht på rummet och aircondition fungerade mkt dåligt.Maten är ganska smaklös men man kunde alltid hitta något som var ok.Vi hade all inclusive och det som var trevligt var att man fick vin på flaska till maten.Det skulle vara bra om man kunde välja endast frukost som alternativ till halvpension eller all inclusive då det finns många restauranger i närheten.Området vid marinan är mkt trevligt.Inte direkt på gångavstånd,taxi dit ca 7 euro.Det finns också ett "litet tåg" men det provade vi inte.Det var också en uppskattad överraskning för min man som fyllde år(ojämt) att få en flaska cava på rummet! Personalen är vänlig och hjälpsam.Vi reste hem ganska sent och då fick man låna ett rum(gratis) för dusch och ombyte.Bra service!Vi upptäckte då att det rummet hade en fungerande aircondition och ingen unken lukt - så vi hade nog otur med "vårt" rum. Hotellet är ok -men det är fr.a läget som gör det!