Resor till Mallorca

Mallorca

  • Boka en weekendresa till Palma
  • Vandra, cykla och klättra i den vackra naturen
  • Underbara sandstränder

3:e adventserbjudande: 🎄 🌴 Kommande vecka får du 1 500:- rabatt/bokning på alla charterresor till Mallorca mellan 28/4 och  31/8 2018. Boka mellan 17 och 21 december. Uppge rabattkod 3advent i steg 3 när du bokar din resa på apollo.se

Boka en resa till Mallorca och upplev milslånga sandstränder, smaragdfärgade badvikar, god mat och ett häftigt nattliv. Barnfamiljerna väljer gärna Alcudia medan de som vill ha mer hålligång söker sig till Palmabukten. Nu kan du också boka weekendresor till Palma och kombinera pulserande storstadsliv med sol och bad.

Populära orter – Mallorca

Stranden i Cala Ratjada.

Cala Ratjada

3 hotell från 6 098 SEK
Stranden i Puerto de Sóller på Mallorca, Spanien.

Puerto de Sóller

5 hotell från 6 198 SEK

Fakta om Mallorca

Äta ute

Medelpriset för en tvårätters middag är ca 250 kr per person. En öl kostar ca 40 kr.

Transfer

Från flygplatsen till våra hotell i Palma och Ca'n Pastilla ca 15 minuter, Illetas ca 20 minuter, Palma Nova, Torrenova, Puerto de Sóller och Magaluf ca 30 minuter. Till Cala d'Or och till Playa de Muro och Alcudia ca 1 timme. Till Cala Ratjada ca 1 timme och 30 minuter. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Extra bagage, exempelvis cykel, golfbag och surfbräda, kostar ca 30 euro tur/retur att ta med på transferbussen (det går inte att boka bara en väg). Avgiften betalas direkt på flygplatsen till våra agenter. Eftersom utrymmet på bussen är begränsat måste du alltid kontakta Apollos resmålspersonal en vecka före ankomst. Telefonnummer står på biljetten.

Stränder

Alcudia och Playa de Muro har en 14 kilometer finkornig och långgrund sandstrand som sträcker sig till Ca'n Picafort. Palma Nova, Torrenova och Magaluf har fyra finkorniga sandstränder. I Puerto de Sóller finns två sandstränder och Puerto de Pollensa har en fin, halvkilometer lång sandstrand. Lång, vit och barnvänlig sandstrand i Ca'n Pastilla med goda möjligheter till vattensporter. I Cala d'Or badar man i små badvikar, som inte är långgrunda. Där finns goda möjligheter till olika vattensporter.

Mer fakta

Väder

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
dec 15°c
Läs mer om vädret

Populära hotell

Prinsotel La Dorada

Pris per person, avser del i Tvårumslägenhet, 7 nätter, 12/5 2018, Från Stockholm/Arlanda

från 5 318 SEK

Boka

BQ Alcudia Sunvillage

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 28/4 2018, Från Stockholm/Arlanda

från 4 998 SEK

Boka

Som Siurell

Pris per person, avser del i Juniorsvit, 7 nätter, 12/5 2018, Från Stockholm/Arlanda

från 6 848 SEK

Boka
Se alla hotell

RESTIPS MALLORCA