Riosol

  • Hit reser du året om!
  • Pooler för stora och små
  • Deluxelägenheter med enorm uteplats

På detta stora och fina hotell behöver du aldrig ha tråkigt. Den fantastiska utsikten över Puerto Rico är ett skådespel i sig! Pooler och lekplats är bara några av faciliteterna. Dessutom bor du bra, speciellt i deluxelägenheterna med läcker sittgrupp på den rymliga uteplatsen, som också bjuder på hisnande havsvyer.

Veckans resmål

Boka senast den 14/11 och få 500:- rabatt/person på resor till Gran Canaria med avresa 1/1 – 15/4. Gäller endast nybokningar. Gäller ej ospecificerat boende eller endast flyg. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter superior för 1-4 personer. Tvårumslägenheter deluxe för 1-3 personer. Trerumslägenheter för 2-5 personer. Trerumslägenheter superior för 2-5 personer. Trerumslägenheter deluxe för 2-5 personer. Kampanjrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

All den goda maten, utsikten med de fina vyerna, trevlig personal på hotellet!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1967 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2,5 km
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Riosol är beläget på en höjd med en fantastisk utsikt över Puerto Rico och havet. På hotellet finns två pooler (varav en med inträdesavgift) och en separat barnpool (50 cm djup), alla uppvärmda till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Samtliga pooler ligger på taket. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar.
Under hösten/vintern bygger hotellet om ett av poolområdena (en pool) till ett separat område som kräver inträde (betalas i receptionen.) Poolhandduk och dryck ingår i inträdet.

Restaurang (vårdad klädsel vid middag). Gratis wifi i receptionen och vid poolbaren. Tillgång till tvättstuga. Minilivs. Biljard och bordtennis. Lekplats. Litet gym mot deposition. Dag- och kvällsaktiviteter flera gånger i veckan. Mindre köpcentrum ca 200 meter från hotellet och ca 2,5 kilometer till Puerto Ricos centrum. Lokal trafik. Nivåskillnader och många trappor på hotellområdet. Trappor till stranden.

Måltider

I vissa tvårumslägenheter ingår halvpension samt julmiddag (25/12) och nyårsmiddag. I vissa lägenheter ingår inga måltider, där kan du köpa till frukostbuffé, halvpension eller All Inclusive. Kontakta våra säljare om du vill köpa till måltider under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för jul- och nyårsmiddag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 7.45-10.00.
  • Lunch (meny), kl. 11.00-15.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.00-21.00.
  • Kaffe, te och kakor, kl. 16.00-18.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.
  • Gäster med All Inclusive har 10 % rabatt på dryck som ej ingår i All Inclusive, 30 % rabatt på pizza kl. 15.00-18.00 och 15% rabatt på mat och dryck på restaurang Captian Haddock.

För två- och trerumslägenheter superior och deluxe som köper till All Inclusive ingår dessutom:

  • Gratis inträde till det nya, separata poolområdet. Där ingår även poolhandduk och dryck.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Säsongsinformation

Kampanjrum, trerumslägenheter deluxe och trerumslägenheter superior finns ej att boka under sommaren.