Maracaibo

Maracaibo – ett populärt lägenhetshotell med ett riktigt bra läge mellan hamnen och shoppingcentret i Puerto Rico. Här kan du njuta av dopp i poolen, eller om du föredrar du att bada vid havet ligger stranden en kort promenad bort. Bokar du en superior- eller deluxelägenhet kan du njuta av havsutsikten från de översta våningarna. Till vinter 24/25 kommer stora delar av hotellet att genomgå en ansiktslyftning och nya rum med privat pool att byggas.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Enrumslägenheter superior för 1-2 personer. Enrumslägenheter deluxe för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter superior för 1-3 personer. Tvårumslägenheter deluxe för 1-3 personer. Tvårumslägenheter deluxe med privat pool för 2-3 personer. Trerumslägenheter för 2-5 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter superior för 2-5 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter deluxe för 2-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 656 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Till vintern 24/25 får stora delar av hotellet en ansiktslyftning, exempelvis ska poolområdet och restaurangen fräschas upp och förutsättningar för bättre havsutsikt skapas. Alla rum får nya ytor och textilier och en jacuzzi och ett mindre gym med konditionsmaskiner ska också byggas. Som om inte det var nog kommer en ny rumstyp, tvårumslägenheter deluxe men privat pool, att färdigställas.

Maracaibo erbjuder sina gäster en pool som är uppvärmd till minst 22 grader vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Separat barnpool. Solstolar, madrasser och parasoller. Poolbar med härliga loungemöbler.

Hotellet har också en trevlig restaurang där du kan hitta allt från en komplett frukost, en hamburgare eller pizza till lunch eller pepparsteken till middag.

Ca 800 meter till centrum av Puerto Rico. Genomfartstrafik. Musik och folklivet från poolbaren kan uppfattas som störande i vissa lägenheter. Stranden nås via en gångbro över vägen.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Säsongsinformation

  • Tvårumslägenheter deluxe med privat pool finns att boka för vintern 24/25

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Alla hotell, Puerto Rico

Marina Bay View

Marina Bay View är ett av våra mest populära lägenhetshotell i Puerto Rico på Gran Canaria! Här kan du se fram emot ett härligt poolområde med en underbar utsikt över hamnen som är den naturliga mötesplatsen. Hotellet välkomnar gäster över 16 år.

Marina Suites

Marina Suites har ett perfekt läge intill havet och småbåtshamnen i Puerto Rico och många resenärer väljer att återvända till hotellet år efter år. Du kan börja dagen med ett morgondopp i poolen utan att behöva slita blicken från Atlantens stora blå. Väljer du en lägenhet superior så ligger de högre upp i hotellet och kan njuta lite extra av de vackra vyerna.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel är perfekt när du vill unna dig en riktig behaglig semester. Utsikten över Atlanten är bedårande och alla rum och sviter har balkong med havsutsikt. Förutom två härliga poolområden, gym, barer och restauranger finns här också ett stort spa med thalassoterapi. Ta en promenad till den vackra stranden i Amadores eller till stranden i Puerto Rico.

Colina Mar

Från lägenhetshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enastående utsikt över havet och Puerto Rico-dalen. De två poolområdena bjuder på familjevänlig avkoppling och lägenheterna är luftiga och fräscha. I varje lägenhet finns ett minikök för den som vill rå sig själv eller laga en god picknick för stranden.

Riosol

På detta stora och fina hotell behöver du aldrig ha tråkigt. Den fantastiska utsikten över Puerto Rico är ett skådespel i sig! Pooler och lekplats är bara några av faciliteterna. Dessutom bor du bra, speciellt i deluxelägenheterna med läcker sittgrupp på den rymliga uteplatsen, som också bjuder på hisnande havsvyer.

Heliomar

Lägenhetshotellet Heliomar, dit många väljer att återvända, bjuder på ett bra läge i den inre delen av Puerto Ricos dalgång. Mellan de vitmålade tvåvåningshusen trängs kaktusar och hibiscus. Varför inte börja dagen med lite morgonsol och en kopp nybryggt kaffe på uteplatsen.

Babalu

Från de rymliga uteplatserna på Babalu har du en magisk utsikt över Atlanten, och alla vetter mot det trevliga poolområdet. Det höga läget i innebär en del trappor ner till strand och centrum – men väl uppe igen får du lön för mödan.

Lufesa

Lufesa är ett omtyckt lägenhetshotell med centralt läge i Puerto Rico. Pool finns på hotellet och stranden Playa de Puerto Rico ligger en skön promenad bort. I lägenheterna kan du rå dig själv, köpa nybakat bröd i bageriet rakt över gatan och bara njuta av frukosten på uteplatsen.

Morasol Suites

På hotell Morasol Suites i Puerto Rico bor du med bra läge i fräscha, moderna lägenheter i närheten av den trevliga småbåtshamnen i Puerto Rico. Även solterrassen på övre våningen bjuder på en enastående utsikt. Här kan du sjunka ner i jacuzzins bubblor och samtidigt skåda ut över den glittrande Atlanten.

Palacete de Villa Magna - vinter 24/25

Palacete de Villa Magna är ett fint hotell med ett härligt läge mellan hamnen och shoppingcentret i Puerto Rico. Här finns ett mindre poolområde som kantas av solstolar och parasoller. Kring poolområdet och i alla lägenheter kan du även nyttja hotellets kostnadsfria wifi.