Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med kombinerat sovrum och barkök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler och betalkanaler. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter deluxe

Enrumslägenheter deluxe belägna på femte våningen. Kombinerat sovrum med barkök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler och betalkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med bekväma utemöbler och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter superior

Enrumslägenheter superior belägna på tredje eller fjärde våningen. Kombinerat sovrum med barkök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler och betalkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med två separata sovrum, varav det ena är mindre än det andra, och vardagsrum med barkök. Kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler och betalkanaler. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt eller havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: Trerumslägenheter för 2-5 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter deluxe

Trerumslägenheter deluxe belägna på femte våningen. Två separata sovrum och vardagsrum med barkök. Kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler och betalkanaler. Gratis deponering, wifi och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med bekväma utemöbler och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Trerumslägenheter superior

Trerumslägenheter belägna på tredje eller fjärde våningen. Lägenheterna har två separata sovrum och vardagsrum med barkök. Kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler och betalkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med separat sovrum och vardagsrum med barkök/kokvrå. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tvårumslägenheterna med markterrass har ett separat sovrum, men det finns ingen dörr mellan sovrummet och vardagsrummet. Tv med satellitkanaler och betalkanaler. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Vissa lägenheter har markterrass andra har balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter deluxe

Tvårumslägenheter belägna på femte våningen. Alla lägenheter har ett separat sovrum och ett vardagsrum med barkök/kokvrå. Kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler och betalkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt och bekväma utemöbler. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenheter belägna på tredje eller fjärde våningen. Ett separat sovrum och ett vardagsrum med barkök/kokvrå. Kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler och betalkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.