Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet deluxe

Enrumslägenhet deluxe med balkong och havsutsikt. Lägenheterna ligger på femte våningen. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet superior

Enrumslägenhet superior med balkong och havsutsikt. Lägenheterna ligger på tredje eller fjärde våningen. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong, vissa med begränsad havsutsikt eller med havsutsikt. Två sovrum, varav det ena är mindre än det andra, samt ett kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet deluxe

Trerumslägenhet deluxe med balkong och havsutsikt. Lägenheterna ligger på femte våningen. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum har en dubbelsäng och det andra har två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn

Trerumslägenhet superior

Trerumslägenhet superior med balkong och havsutsikt. Lägenheterna ligger på andra, tredje eller fjärde våningen. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelrum och ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Tvårumslägenheterna med markterrass har ett separat sovrum, men det finns ingen dörr mellan sovrummet och vardagsrummet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med balkong och havsutsikt. Lägenheterna ligger på femte våningen. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badkar med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet deluxe med privat pool

Tvårumslägenheter deluxe med privat pool. Åldersgränsen för att bo i den här rumstypen är 18 år. Solstolar på markterrassen vid poolen. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplatsen kan vara vid bardisk. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrockar. Hårtork. Badkar med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. Lägenheterna ligger på tredje eller fjärde våningen. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.