Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter deluxe

Enrumslägenheter deluxe med balkong och havsutsikt. Lägenheterna ligger på femte våningen. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter superior

Enrumslägenheter superior med balkong och havsutsikt. Lägenheterna ligger på tredje eller fjärde våningen. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med balkong, vissa med begränsad havsutsikt eller med havsutsikt. Två sovrum, varav det ena är mindre än det andra, samt ett kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter deluxe

Trerumslägenheter deluxe med balkong och havsutsikt. Lägenheterna ligger på femte våningen. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum har en dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer/2-5 personer, varav 1 barn

Trerumslägenheter superior

Trerumslägenheter superior med balkong och havsutsikt. Lägenheterna ligger på andra, tredje eller fjärde våningen. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelrum och ett sovrum med två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer/2-5 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med markterrass alternativt balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Tvårumslägenheterna med markterrass har ett separat sovrum, men det finns ingen dörr mellan sovrummet och vardagsrummet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter deluxe

Tvårumslägenheter deluxe med balkong och havsutsikt. Lägenheterna ligger på femte våningen. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badkar med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenheter med balkong och havsutsikt. Lägenheterna ligger på tredje eller fjärde våningen. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter har bardisk som matplats. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.