Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 456 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fint poolområde. Vänlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2021-11-24


7 av 10

+
Närheten till stranden och restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2021-11-24


7 av 10

+
Läget
-
Fler glasvarianter, fler kokkärl över huvudtaget mer sånt. Nu fanns tex tre (?) av bestick, o kokkärl till soppa för 12. Inga småglas, minimalistiskt. Ingen bytte lakan på hela veckan. Men handdukar byttes onödigt ofta tex.

Bekräftad gäst: 2021-11-20


10 av 10

+
Läget och mycket trevlig hjälpsam personal.
-
Önskvärt med lite mer köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2021-11-20


8 av 10

+
Läget. Poolområdet och poolbaren.
-
Mycket som var avstängt tex bubbelbad. Märktes att det inte varit fullt med personal på länge....Mycket var skitigt eller behövdes att lagas. (Har bott på hotellet vid 4 tidigare tillfällen, så har lite att jämföra med)

Bekräftad gäst: 2021-11-17


6 av 10

+
Utsikten
-
Bristande omsorg,. Städningen. Nedgånget och slitet med trasiga möbler och golv.

Bekräftad gäst: 2021-11-17


9 av 10

+
Att det fanns ett litet kök med möjlighet att laga egen mat på rummet
-
Fönster i badrum är inte optimalt.

Bekräftad gäst: 2021-11-14


3 av 10

+
Hyggelig personal i restauranten, god mat og drikke, rent på rommet og området rundt på hotellet.
-
Bytt bilder på hjemmesiden, de stemmer overhodet ikke med virkeligheten. Det bar preg av skrik etter opppussing. Jaccuziene var tomme for vann og putene var morkne, badstuen var ute av drift, madrassene på solsengene var lite pene og flere stoler i restauranten manglet puter. De bør ha et rom man kan skifte på når man sjekker ut og det er lenge til avreise. Toalettene nede ved bassenget egnet seg ikke særlig til dette da de var trange og åpne for alle.

Bekräftad gäst: 2021-11-14


8 av 10

+
Trevlig personal, bra läge.
-
Trasiga solstolar, bättre i bestickslådan i köket.

Bekräftad gäst: 2021-11-13


8 av 10

+
-
Saknade bäddmadrass i sängen. Väldigt hårt att sova direkt på resårmadrassen i en vecka.

Bekräftad gäst: 2021-11-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

572 omdömen
Utmärkt
 
224
Väldigt bra
 
197
Bra
 
92
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2021-11-18

av Karin A Skåne län, Sverige

Nedgånget och slitet

Fantastisk utsikt från balkongen och ett väldigt bra läge - det är vad som motiverar en trea. Tyvärr är balkongräcket av betong, så man ser inte utsikten om man sitter ner. Hotellet är ganska nedgånget och slitet, med bland annat trasiga stolsdynor, lösa golvbrädor och trasiga huvudkuddar. Städningen är inte heller ok. Takfläkten i badrummet var full av smuts. Den torkades av hjälpligt när vi påpekade det, men var fortfarande ofräsch. Även den dagliga städningen lämnade en del övrigt att önska. Hela känslan är att det saknas omsorg om hotellet. Läget är som sagt bra, men Maracaibo är inte ett hotell jag känner för att återvända till.

 
2019-04-12

av Birgitta G Uppsala, Sverige

Bra läge, trevligt bemötande

Bodde i lägenhet 511 på 5:e vån. Lgh låg vägg i vägg med receptionen vilket innebar att vi blev störda av ljud därifrån tidigt på morgnarna och ibland nattetid. Receptionen var öppen dygnet runt. Dörrhålet in till sovrummet täcktes till 70 procent av en av sängarna så man fick gå på tvären in i rummet. Belysningen var fruktansvärd. Ingen golv- eller bordslampa utom en i sovrummet som det inte fanns någon kontakt till. Takbelysningen, ngn form av spotlights var så stark att man inte orkade med att ha den tänd, fick tända belysningen på köksfläkten. Det fanns ett väldigt lågt glasbord med vassa hörn som gjorda att göra sig illa på. Lyckades slå hål på båda benen. Porslinet var väldigt tungt. Positivt var att vi inte behövde diska själva. Utsikten från balkongen var fin, morgonsol var skönt. Poolområdet var trevligt, gott om solstolar med dynor till. Provade både lunch-och middagsrätter i poolbaren, ganska okay. Inte långt att gå vare sig till stranden eller hamnen, man måste inte gå i en massa trappor.

 
2019-03-10

av Arvidsson91

Trevligt lägenhetshotell med bra läge

Trevligt lägenhetshotell med centralt läge i Puerto Rico. Nära till stranden och till fina promenadvägar utmed havet. Bra och lugnt poolområde för vuxna. Balkonger med morgonsol. Vid resa tillbaka till Gran Canaria är Puerto Rico och Maracaibo ett självklart val.

 
2019-01-28

av Zulukungen Taby, Sverige

Fint läge

Vi bodde på plan 5 med utsikt och balkong, kunde inte vara bättre. Bra hissar. Trevlig bar och servering. Nära till butik ca50 m. Ingen lyx men allt var helt OK. 40 min från flygplatsen. Härlig promenad till Amadores.. Ett bra val i PR

 
2018-08-14

av Eva7777777 Uppsala, Sverige

Trevligt hotell

Trevlig personal, nyrenoverade rum 2018. Nära till centrum med shopping, barer och restauranger, busstationen och stranden. Det finns även en liten närbutik 100 m från entrén av hotellet. 2 större mataffären inom ett par min gångavstånd