Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 723 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


7 av 10

+
Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-04-03


8 av 10

+
Närhet till strand o centrum
-

Bekräftad gäst: 2022-04-02


9 av 10

+
Läget och innre logistik på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-27


7 av 10

+
Läget nära stranden. Bra med nya handdukar ofta, bra säng
-

Bekräftad gäst: 2022-03-27


10 av 10

+
Läge utsikt trevlig peronal
-

Bekräftad gäst: 2022-03-26


8 av 10

+
Läget
-
Vi var 5 vuxna personer. Lägenheten alldeles för liten och trång får så många. Ena sovrummet alldeles för litet för 2 vuxna. Man kunde inte vistas samtidigt där i det sovrummet. Inga garderoben alls i det rummet heller. Trångt. man kunde inte gå förbi varandra i den lilla hallen. Försökte på plats få 2 rum istållet, men det gick inte.

Bekräftad gäst: 2022-03-20


7 av 10

+
Närheten
-

Bekräftad gäst: 2022-03-20


8 av 10

+
Läget var mycket bra , mysig pool, mysig pool bar/mat.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-20


8 av 10

+
läget. nära till havet och shopping med restauranger
-

Bekräftad gäst: 2022-03-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

583 omdömen
Utmärkt
 
228
Väldigt bra
 
202
Bra
 
94
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2022-02-25

av michaelkH9029TO

the cromecast to the television doesn work

annars en mycket bra vistelse bra personal bra bemötande saknade ett gym på hotellet vilket hade varit mycket bra Annars är det närma till stranden och köpcentret Vi var där i höstas och kommer tillbaka i mars. och att wifi kunnat vara bättre.

 
2021-12-07

av semestersverige

Semesterh

Bra läge och trevlig bar/ restaurang på hotellet. Fin utsikt över havet från balkongen. Nära playan och affärer. Härligt att ta en promenad bort till stranden Playa Amadores. Städningen var ok, inte mer, lite dålig köksutrustning.

 
2021-11-18

av Karin A Skåne län, Sverige

Nedgånget och slitet

Fantastisk utsikt från balkongen och ett väldigt bra läge - det är vad som motiverar en trea. Tyvärr är balkongräcket av betong, så man ser inte utsikten om man sitter ner. Hotellet är ganska nedgånget och slitet, med bland annat trasiga stolsdynor, lösa golvbrädor och trasiga huvudkuddar. Städningen är inte heller ok. Takfläkten i badrummet var full av smuts. Den torkades av hjälpligt när vi påpekade det, men var fortfarande ofräsch. Även den dagliga städningen lämnade en del övrigt att önska. Hela känslan är att det saknas omsorg om hotellet. Läget är som sagt bra, men Maracaibo är inte ett hotell jag känner för att återvända till.

 
2019-04-12

av Birgitta G Uppsala, Sverige

Bra läge, trevligt bemötande

Bodde i lägenhet 511 på 5:e vån. Lgh låg vägg i vägg med receptionen vilket innebar att vi blev störda av ljud därifrån tidigt på morgnarna och ibland nattetid. Receptionen var öppen dygnet runt. Dörrhålet in till sovrummet täcktes till 70 procent av en av sängarna så man fick gå på tvären in i rummet. Belysningen var fruktansvärd. Ingen golv- eller bordslampa utom en i sovrummet som det inte fanns någon kontakt till. Takbelysningen, ngn form av spotlights var så stark att man inte orkade med att ha den tänd, fick tända belysningen på köksfläkten. Det fanns ett väldigt lågt glasbord med vassa hörn som gjorda att göra sig illa på. Lyckades slå hål på båda benen. Porslinet var väldigt tungt. Positivt var att vi inte behövde diska själva. Utsikten från balkongen var fin, morgonsol var skönt. Poolområdet var trevligt, gott om solstolar med dynor till. Provade både lunch-och middagsrätter i poolbaren, ganska okay. Inte långt att gå vare sig till stranden eller hamnen, man måste inte gå i en massa trappor.

 
2019-03-10

av Arvidsson91

Trevligt lägenhetshotell med bra läge

Trevligt lägenhetshotell med centralt läge i Puerto Rico. Nära till stranden och till fina promenadvägar utmed havet. Bra och lugnt poolområde för vuxna. Balkonger med morgonsol. Vid resa tillbaka till Gran Canaria är Puerto Rico och Maracaibo ett självklart val.