Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 745 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2024-04-07


9 av 10

+
Läget, utsikten och servicen
-
Placeringen av AC skulle göra bättre nytta om den fanns i sovrummet i st f i vardagsrummet.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


9 av 10

+
Rent snyggt bra poolområde, nära till strand och centrum men ändå lugnt.
-
Tipsat om ljud och mörkläggningsgardiner för att dämpa ljudet från huvudvägen nedanför där bussar hörs.

Bekräftad gäst: 2024-03-31


8 av 10

+
Läget, välskött
-
Saknar arrangemang och musik och dans i poolområdet

Bekräftad gäst: 2024-03-31


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-31


9 av 10

+
Utsikt
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


8 av 10

+
Bra rum, fin utsikt, nära bad o centrum, mkt trevlig personal, rent o fräscht!
-
Väldigt litet poolområde! Badvatten förbjöd oss låta handuken ligga kvar på solsängar då vi ville ta en drink i poolbaren e äta lite vid poolrestaurangen så vi vågade inte lämna våra solsängar!!! Så fruktansvärt dumt!! Därför höll vi oss på stranden o unnade de restaurangerna våra pengar!

Bekräftad gäst: 2024-03-24


8 av 10

+
Läget är mycket bra.
-
Rummet lite för litet. Och nu var vi ändå bara 4 vuxna. Ett sovrum alldeles för litet. Inga väskor får plats överhuvudtaget i rummet.

Bekräftad gäst: 2024-03-17


4 av 10

+
-
Rummet hade inga möbler för avlastning. Sovrummet hade ingen dörr utan öppningen var mot ytterdörren.

Bekräftad gäst: 2024-03-03


7 av 10

+
Rent och snyggt
-
Vi bodde ovanför baren vilket var katastrof. De spelade hög musik efter kl 23.00, vilket vi påtalade för apollo. Detta blev bättre. Tyvärr dröjde sig folk kvar vissa nätter och fulla Norrmän talade högt och sjöng ibland till kl 03.00. Ingen vakt på hotellet hindrade detta. Restaurangen och hotellets respektlöshet när det gäller sovande hotellgäster gjorde mig stundtals vansinnig.

Bekräftad gäst: 2024-03-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

654 omdömen
Utmärkt
 
264
Väldigt bra
 
231
Bra
 
99
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2022-09-05

av Scorpio1075 Malmö, Sverige

Bra läge

Hotellet har ett bra läge i solsäkra Puerto Rico. Det går snabbt att ta sig till standen, både i Puerto Rico och till Amadores, där vi trivs bäst! Området runt omkring är välskött, många ytor var nymålade när vi var där. Dock så kom vi precis när restriktionerna släpptes i november 2021, så allt var inte öppet på hotellområdet. Stora delar av poolområdet väntade på att renoveras och sättas igång. Lägenheten var ok, det fanns det mesta i köket, sovrummet var makalöst trångt. Väldigt hårda sängar. Städningen var bra.

 
2022-02-25

av michaelkH9029TO

the cromecast to the television doesn work

annars en mycket bra vistelse bra personal bra bemötande saknade ett gym på hotellet vilket hade varit mycket bra Annars är det närma till stranden och köpcentret Vi var där i höstas och kommer tillbaka i mars. och att wifi kunnat vara bättre.

 
2021-12-07

av semestersverige

Semesterh

Bra läge och trevlig bar/ restaurang på hotellet. Fin utsikt över havet från balkongen. Nära playan och affärer. Härligt att ta en promenad bort till stranden Playa Amadores. Städningen var ok, inte mer, lite dålig köksutrustning.

 
2021-11-18

av Karin A Skåne län, Sverige

Nedgånget och slitet

Fantastisk utsikt från balkongen och ett väldigt bra läge - det är vad som motiverar en trea. Tyvärr är balkongräcket av betong, så man ser inte utsikten om man sitter ner. Hotellet är ganska nedgånget och slitet, med bland annat trasiga stolsdynor, lösa golvbrädor och trasiga huvudkuddar. Städningen är inte heller ok. Takfläkten i badrummet var full av smuts. Den torkades av hjälpligt när vi påpekade det, men var fortfarande ofräsch. Även den dagliga städningen lämnade en del övrigt att önska. Hela känslan är att det saknas omsorg om hotellet. Läget är som sagt bra, men Maracaibo är inte ett hotell jag känner för att återvända till.

 
2019-04-12

av Birgitta G Uppsala, Sverige

Bra läge, trevligt bemötande

Bodde i lägenhet 511 på 5:e vån. Lgh låg vägg i vägg med receptionen vilket innebar att vi blev störda av ljud därifrån tidigt på morgnarna och ibland nattetid. Receptionen var öppen dygnet runt. Dörrhålet in till sovrummet täcktes till 70 procent av en av sängarna så man fick gå på tvären in i rummet. Belysningen var fruktansvärd. Ingen golv- eller bordslampa utom en i sovrummet som det inte fanns någon kontakt till. Takbelysningen, ngn form av spotlights var så stark att man inte orkade med att ha den tänd, fick tända belysningen på köksfläkten. Det fanns ett väldigt lågt glasbord med vassa hörn som gjorda att göra sig illa på. Lyckades slå hål på båda benen. Porslinet var väldigt tungt. Positivt var att vi inte behövde diska själva. Utsikten från balkongen var fin, morgonsol var skönt. Poolområdet var trevligt, gott om solstolar med dynor till. Provade både lunch-och middagsrätter i poolbaren, ganska okay. Inte långt att gå vare sig till stranden eller hamnen, man måste inte gå i en massa trappor.