Marina Suites

  • Hög kundnöjdhet
  • Bra läge
  • Vacker utsikt
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Marina Suites har ett perfekt läge intill havet och småbåtshamnen i Puerto Rico och många resenärer väljer att återvända år efter år. Du kan börja dagen med ett morgondopp i poolen utan att behöva slita blicken från Atlantens stora blå. Väljer du en superiorlägenhet högre upp kan du njuta lite extra av de vackra vyerna.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 2 barn. Tvårumslägenheter Superior för 1-3 personer. Tvårumslägenheter Superior för 1-4 personer, varav 2 barn. Tvårumslägenheter Deluxe för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Storleken på rummen samt personalens vänlighet. Hotellet ligger fantastiskt fint!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4208 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Marina Suites i Puerto Rico är ett fint och populärt lägenhetshotell i modern stil med vacker utsikt. Poolområde med stor solterrass och en infinitypool som är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Det finns också en separat barnpool. Gratis solstolar, poolhanddukar och parasoller. Jacuzzi i ett fint och lugnt relaxområde. Poolbar.

Bufférestaurang och à la carte-restaurangen El Puerto. Bar. Bordtennis och biljard. Massage mot avgift. Lekplats och barnklubb i hotellets regi. Gratis wifi samt datorer med internet i receptionen mot avgift. Litet gym för gäster över 16 år. Tvättservice mot avgift. Nivåskillnader och trappor på hotellområdet. Ljud från närliggande skeppsvarv och hotellets luftkonditionering kan uppfattas som störande i en del lägenheter. Ett fåtal restauranger i närheten, ca 1 kilometer till större centrum med butiker och restauranger. Lokal trafik.

Måltider

Inga måltider ingår. Frukostbuffé kan köpas till.

Säsongsinformation

Frukost kan inte köpas till för resor innan 31/12-20.