Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 95 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-07


10 av 10

+
-
Tyckte tvättstället var så himla högt.

Bekräftad gäst: 2024-03-31


8 av 10

+
Läget i hamnen och poolområdet
-
Frukosten har blivit sämre jämfört med tidigare år

Bekräftad gäst: 2024-03-24


8 av 10

+
Trevlig personal, poolområdet.
-
Erbjud alternativ till gäster som inte äter fläsk! Båtvarv utanför balkongen med diesellastbilar och andra högljudda arbetsfordon gjorde att man inte kunde vistas på balkongen eller ha öppen balkongdörr dagtid. Städningen kunde vara mer noggrann för priset man betalar per natt. Andra överförfriskade gäster som spelade egen musik på balkong på kvällarna störde.

Bekräftad gäst: 2024-01-28


10 av 10

+
Läget, personal , balkong och rum
-
9:e gången så vi vet vad vi får

Bekräftad gäst: 2024-01-21


9 av 10

+
Rent och lugnt bra personal!
-

Bekräftad gäst: 2023-12-03


9 av 10

+
Stor lägenhet fin pool bra läge. Har bott på detta hotell sedan 2007.
-
Hotellet måste underhålla med renovering. Kranar var lösa. Duschen sprutade vatten överallt utom på dig. Köksredskap fungerade inte knivar slöa mm. Soffan och sängen hårda och obekväma.

Bekräftad gäst: 2023-11-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-12


8 av 10

+
Toppenservice
-
Små hissar - knepigt för oss med hjälpmedel

Bekräftad gäst: 2023-11-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-04-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

4713 omdömen
Utmärkt
 
3387
Väldigt bra
 
1013
Bra
 
229
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2024-04-14

av marinasander1 Landskrona, Sverige

Marina suites bästa hotellet i Puerto rico

Bästa hotellet i Puerto Rico med väldigt trevlig personal, superfint rum med fin utsikt över havet och mysig hamn. Den Marina inredningen är så trivsam och fin. Maten är jättebra. Städningen toppen. Kan varmt rekommendera detta hotell och vi har hittat vårt favorit hotell.

 
2024-03-15

av jate500 Sverige

Bästa hotellet i Puerto Rico! Bästa läget i Puerto Rico! Bästa rummen på hotellet, stora och generösa. Nära centrum!

Bästa hotellet i Puerto Rico! Vårt 6:e besök och har alltid varit jättenöjda. Dessutom ligger hotellet perfekt i Puerto Rico!! Nära till stranden, bra matställen och nära shoppingcentren, där det finns massor an bara restauranger! Ett kanonhotell!!

 
2024-02-16

av Ann-SofieSvensson Göteborg, Sverige

Lugn oas i en tät turistort

I ett hörn av den turisttäta orten, längst ut på piren, hittar man denna pärla! Vackra, rymliga och fräscha rum med vidunderlig utsikt! Ett poolomtåde med stor infinity pool med känslan av att gå ihop med havet! Plats för väldigt många men trots det var det rustning lugnt! Folk hade helt enkelt vett att njuta av semester och lugn! Frukostbuffén var helt otrolig, fanns inget mer att önska av den! Lunchen som man beställde på poolrestaurangen var vällagad, prisvärd, otroligt god och mycket vackert presenterat!

 
2024-01-29

av Maria L

Trevligt hotell med centralt läge och marint tema.

Läge; centralt i Puerto Rico. 5 min promenad till stranden/Spar (livsmedelsbutik), och 10 - 15 min till centrum/strandpromenaden mot Amadores. Rum/hotell; marin inredning, stora lägenheter med badkar. Underbar utsikt mot havet från våning 7. Matbordet på balkongen som var stor. Sängarna saknar bäddmadrass och var något hårda, men vi sov väldigt bra. Effektiv luftkonditionering, dock lät den ganska högt i vardagsrummet. Sovrummet var tyst och bra. Skulle varit trevligt med en solsäng på balkongen. Morgonrock och tofflor på rummet. Pool; trevlig infinitypool mot havet, uppvärmd till en behaglig temperatur. Jacuzzi; för kall, samma temperatur som poolen när man förväntar sig mer värme i en jacuzzi. Dock trevligt med ett eget område för vuxna om man vill ha en paus från små (18-årsgräns). Bemötande; mycket trevlig personal som gör allt för att man ska trivas. Mat på hotellet; fin frukost, fanns varmt och kallt, frukt och fikabröd, vi saknade inget. Restaurang vid lobbyn som serverar mat med marin inriktning (mest skaldjur och fisk). Underhållning; Grillbuffe’ med gitarrist/sångare en kväll, mycket gott och trevligt och bra pris (20 euro/person exkl dryck). Säkert mer underhållning men har ej kollat på den. Städningen; mycket bra, byte av handdukar flera gånger på en vecka och sängkläder byttes en gång. Diskade till och med! Vi är nöjda med vistelsen och skulle gärna bo på hotellet igen.

 
2024-01-22

av kribe54 Jomala, Finland

Semester med familj

Vi har bott på Marina Suites en vecka , hotellet är välskött, rummen rena och städas bra. Frukosten riklig ,man kunde också beställa omeletter. Poolen och solstolar fint med uppvärmd stor pool Vänlig personal som ställer upp och fixar , de tog visserligen tid att få safety boxen lagad. Undrar lite i badrummet så är hand fatet på en ovanligt högt som gör det obekvämt att använda Helheten är nog riktigt bra , vi återkommer. Room 107 , the man with Coronet cap