Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,7 / 10
Service
 
9,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Storleken på rummen samt personalens vänlighet. Hotellet ligger fantastiskt fint!
-
Jakkuzzi var alldeles för kallt i vattnet! Det måste värmas upp en aning, Använde ej mat/dryck så jag satt en 8 på det endast för att det är obligatoriskt att svara.

Bekräftad gäst: 2021-03-13


10 av 10

+
Fräscht och rent, med bra läge och fantastisk utsikt
-

Bekräftad gäst: 2021-02-06


10 av 10

+
Fantastiska rum och trevlig personal från reception till städning. Allt genomtänkt gällande covid-19,t.ex inga egna badhanddukar vid den fantastiska infinity poolen,utan lämnade man solstolen fick man inte markera platsen.Så man lämnade gamla handduken och fick en ny varje gång,och solstolen rengjordes direkt.
-
Svårt att hitta negativa saker om detta hotell.

Bekräftad gäst: 2021-01-23


9 av 10

+
Stora fina lägenheter, välstädat och mycket fräscht överallt. Mycket trevlig och serviceinriktad personal i receptionen, restaurang och städ. Bra läge.
-
Väldigt kall pool trots att den ska vara uppvärmd så var det varmare i havet. Dragit och lite för kallt på rummet. Lyhört från sovrummet mot korridoren.

Bekräftad gäst: 2021-01-16


9 av 10

+
Utsikten mot havet och staden Det var toppen. Hotellet över förväntan, magnifik utsikt, trevlig personal, städning varje dag, fantastiskt, utom 1 o 2
-
1 - Avsaknad av buffé till frukost, men visst kan man skylla allting på pandemi men då skall man inte info felaktigt innan resan. Tråkig frukost, alltså. Sällan fick man det man beställde. Har man fått rätt till slut, då bytte de personal och då fick man börja från början. När det blev det någorlunda rätt, då kom gamla personalen som inte mindes något från förr. Tråkigt. Hellre avstånd 2m i buffén än servering. Hellre vänta längre på sin tur än att man fick fel gång på gång och som svensk undviker man att klaga på att men fick vitt bröd istället för mörk. Och känner sig tvungen att äta det vita brödet för att inte vara till besvär. Speciellt att det aldrig fanns fler än fyra bord upptagna samtidigt. Så klaga på pandemin är knappast ursäkt för detta förförande. Men …….. annars toppen – ingen bråk om solstolar vid poolen och reservationer kl 5 på morgonen. Bara glada miner. 2 - Utsikten från gymmet Som sagt hotellet var superb men att fönster på gym vette mot parkeringen och en värkstad där man reparerade båtarna, när man hade sådana fantastiska omgivningarna. Detta var super trist. Jag spenderade 1h om dagen på gymmet och det var inte kull att se det man fick titta på.

Bekräftad gäst: 2021-01-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-01-16


8 av 10

+
Läge, frukost och poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-14


9 av 10

+
Bra läge nära stranden och avskilt från trafik. Mycket bra restaurang och frukost!
-
Buller från fläkt/AC-anläggning. Även buller dagtid från verkstan i marinan. Vi hade tusentals små myror på rummet, vilket blev lite bättre efter besprutning. Dock verkade det som om det var lika många på slutet ändå.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

4209 omdömen
Utmärkt
 
2972
Väldigt bra
 
957
Bra
 
207
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2020-03-09

av 87matss Västervik, Sverige

Fantastiskt bra

Underbart hotell, stora härliga boenden, välutrustat, saknade ingenting, stor möblerad balkong, modernt, lugnt och tyst, fantastisk utsikt då vi bodde på gaveln som vätter mot havet och hotellets fina innergård som har en mycket fin pool mot havet, samt ett par jacuzzi som ligger. Lite skyddat och avskilt, mycket trevligt, rejäl frukostbuffé trevlig och vänlig personal, säkert ett av de bästa hotellen i Puerto rico, gångavstånd till allt, dessutom slipper man ju trapporna då hotellet ligger i havsnivå, rekommenderas varmt

 
2020-03-08

av Stefan L Piteå, Sverige

Fantastiskt läge

Andra gången jag bor på Marina Suites och är även den här gången supernöjd.Fantastisk personal och dom som jobbar med underhållningen gör ett fantastiskt bra jobb. Maten vid poolbaren var riktigt bra.

 
2020-02-10

av 907christina Umeå, Sverige

underbart hotell

Vi har bott på detta hotell 10 gånger och är alltid lika nöjd med rummen personalen renligheten servicen fantastisk frukost och bra mat i pool restaurangen stor härlig pool och för att inte tala om 18 års avdelningen med bubbel pool lungt och skönt vi längar redan tillbaka

 
2020-02-01

av 885lottaj

Nyår 2020

Perfekt läge vid havet o kanonfina rum med stor balkong. Hade gärna önskat solsäng på balkongen. Gillade verkligen den marina inredningen. Mycket tillmötesgående personal och fint städade rum. Enda jag kan klaga på är musiken som de spelade överallt. Musiken i trapphuset hördes in i rummet.

 
2020-02-01

av eleonor807 Sjöbo, Sverige

Fantastiskt hotell med underbar personal!

Vi bodde i en underbar 2-rumslägnhet högst upp med utsikt ut mot poolområde och havet. Städningen var utmärkt. All personal otroligt hjälpsamma och positiva. Vi hade tillval av frukt vilken var hur bra som helst! Fint poolområde med sol hela dagen. Överallt rest och fräscht! Vi åt även goda tapas på hotellets restaurang. Nära till andra restauranger och strand om man hellre vill bada i havet. Enda negativa är att ett mindre båtvarv ligger intill hotellet så det är möjligt att man i vissa rum kan störas av ljud från detta. Åker mer än gärna tillbaka!!