Riosol

 • Pooler för stora och små
 • Deluxelägenheter med enorm uteplats
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

På detta stora och fina hotell behöver du aldrig ha tråkigt. Den fantastiska utsikten över Puerto Rico är ett skådespel i sig! Pooler och lekplats är bara några av faciliteterna. Dessutom bor du bra, speciellt i deluxelägenheterna med läcker sittgrupp på den rymliga uteplatsen, som också bjuder på hisnande havsvyer.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter superior för 1-3 personer/1-4 personer. Tvårumslägenheter deluxe för 1-3 personer. Trerumslägenheter för 2-5 personer. Trerumslägenheter superior för 2-5 personer. Kampanjrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget med utsikt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2200 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2,5 km
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Riosol är beläget på en höjd med en fantastisk utsikt över Puerto Rico och havet. På hotellet finns två pooler (varav en med inträdesavgift) och en separat barnpool (50 cm djup), alla uppvärmda till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Samtliga pooler ligger på taket. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar.

Restaurang (vårdad klädsel vid middag). Gratis wifi i receptionen och vid poolbaren. Tillgång till tvättstuga. Minilivs. Biljard och bordtennis. Lekplats. Litet gym mot deposition. Dag- och kvällsaktiviteter flera gånger i veckan. Mindre köpcentrum ca 200 meter från hotellet och ca 2,5 kilometer till Puerto Ricos centrum. Lokal trafik.

 • Nivåskillnader och många trappor på hotellområdet. Trappor till stranden.

Måltider

 • Vissa tvårumslägenheter har halvpension samt julmiddag (25/12) och nyårsmiddag inkluderat.
 • Vissa lägenheter har inga måltider inkluderade, där kan du köpa till frukostbuffé, halvpension eller All Inclusive.

Reser du under jul och nyår och köper till halvpension eller All Inclusive ingår även julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 7.45-10.00.
 • Lunch (meny), kl. 11.00-15.00.
 • Middagsbuffé, kl. 18.00-21.00.
 • Kaffe, te och kakor, kl. 16.00-18.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.
 • Gäster med All Inclusive har 10 % rabatt på dryck som ej ingår i All Inclusive, 30 % rabatt på pizza kl. 15.00-18.00 och 15% rabatt på mat och dryck på restaurang Captian Haddock.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Det pågår en renovering av ett hotell i närheten av Riosol. Renoveringen kan tidvis uppfattas som störande för gäster på Riosol. Slutdatum för renoveringen är inte känt.