Babalu

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Babalu har en strålande utsikt över Atlanten. De rymliga uteplatserna vetter alla mot det trevliga poolområdet, med havet i bakgrunden. Vid poolen finns både biljardbord och poolbar. Det höga läget innebär en del trappor ner till strand och centrum – men lönen är mödan värd!


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter plus för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Terassen samt utsikten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 694 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,8 km
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Babalu har ett bra läge högt i Puerto Rico. Poolområde med pool uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Det finns även en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Pool-/snackbar som serverar enklare rätter. Biljard vid poolen.

Hotellet har en lekplats. Vid receptionen finns en liten livsmedelsaffär. Wifi mot avgift. Många trappor till stranden och centrum. Ca 200 meter till ett mindre shoppingcenter och ca 2,4 kilometer till huvudcentrum. Musik från poolbaren kan uppfattas som störande i vissa lägenheter. Lokal trafik.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Det pågår en renovering av ett hotell i närheten av Babalu. Renoveringen kan tidvis uppfattas som störande för gäster på Babalu. Slutdatum för renoveringen är inte känt.

Säsongsinformation

Vintern 20/21 är poolbaren och minilivsen stängd. Receptionen har begränsade öppettider.