Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Riosol, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter

Ljust inredda trerumslägenheter med två separata sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Gratis deponering och wifi. Tv med tre gratis kanaler (övriga kanaler mot avgift).

Kokplattor, kylskåp och köksutrustning. Mikrovågsugn, brödrost och vattenkokare. Fläkt. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass (i olika utformning och storlek) med havsutsikt. Vissa lägenheter är något slitna. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Trerumslägenheter superior

Moderna trerumslägenheter superior, belägna mellan första och andra våningen. Två sovrum med två separata sängar i det ena sovrummet och en dubbelsäng i det andra. Vardagsrum och ett fullt utrustat minikök med kaffebryggare, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och kokplatta. Gratis deponering, wifi och luftkonditionering. Satellit-tv med tre gratis kanaler (övriga kanaler mot avgift). Fläkt. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med vacker havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenheter

Ljust inredda tvårumslägenheter med separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Gratis deponering och wifi. Tv med tre gratis kanaler (övriga kanaler mot avgift).

Kokplattor, kylskåp och köksutrustning. Mikrovågsugn, brödrost och vattenkokare. Fläkt. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass (i olika utformning och storlek) med havsutsikt. Vissa tvårumslägenheter har halvpension inkluderat i priset. En del lägenheter är något slitna. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter deluxe

Tvårumslägenheter deluxe med en mycket stor balkong eller terrass (ca 40 kvadratmeter) med underbar havsutsikt. På uteplatsen finns fyra stolar, solstolar, parasoller och soffa.

Dessa lägenheter är moderna med fullt utrustat kök med kaffebryggare, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och keramikhäll. I vardagsrummet finns en platt-tv med 36 kanaler. Fläkt. Strandhanddukar och morgonrockar. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Hotellet kallar denna lägenhetstyp för premium.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenheter superior är moderna med fullt utrustat kök med kaffebryggare, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och keramikhäll. Gratis wifi och deponering. Tv med tre gratis kanaler (övriga kanaler mot avgift). Fläkt. Hårtork. Dusch och wc. Stor balkong med havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.