Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Riosol, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass och havsutsikt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Några lägenheter är slitna. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Fläkt. Tv med internationella kanaler, vissa mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Trerumslägenhet superior

Trerumslägenhet superior med balkong eller terrass och havsutsikt. På uteplatsen finns bord och stolar, två solstolar samt ett parasoll. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i ett sovrum och en dubbelsäng i det andra. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Fläkt. Tv med internationella kanaler, vissa mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass och havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Några lägenheter är slitna. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Fläkt. Tv med internationella kanaler, vissa mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Vissa tvårumslägenheter har halvpension inkluderat i priset.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med stor balkong eller terrass och havsutsikt. På uteplatsen finns stolar och bord, två solstolar, ett parasoll och två soffor. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Fläkt. Tv med internationella kanaler. Poolhanddukar. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med stor balkong eller terrass och havsutsikt. På uteplatsen finns stolar och bord samt två solstolar och ett parasoll. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Fläkt. Tv med internationella kanaler, vissa mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer