Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,6 av 10 baserat på 511 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,6 / 10
Städning
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,7 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
5,4 / 10
Service
 
6,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-21


1 av 10

+
Uppvärmd pool
-
Städning, personal, fimpar vid hela poolområdet som legat där i flera dagar

Bekräftad gäst: 2024-01-14


2 av 10

+
Poolen hade ok temp för det mesta.
-
Finns knappt något bra, hotellet är i uselt skick och städrutiner som dessa har jag aldrig varit med om.

Bekräftad gäst: 2024-01-13


2 av 10

+
VIP-poolen
-
Extremt sliten lägenhet. Stenhård bäddsoffa för barnen så samtliga fick sova i dubbelsängen. Duschen läckte vatten in i kök/vardagsrum. Utcheckning kl 10 på avresedagen men hämtning med transfer kl 17 så 7 h att spendera utan rum. Fick nyckel till ett duschrum som var så nedsmutsat att det inte gick att duscha där.

Bekräftad gäst: 2024-01-07


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-11-26


8 av 10

+
utsikt
-
Bara en , långsam lift ( fungerande) på så stor hotellet det är för lite.

Bekräftad gäst: 2023-11-26


7 av 10

+
Trevlig personal. Fin utsikt och stora terasser.
-
Det skulle finnas akustikpaneler i matsalen, det var en stökig miljö med höga ljud som känndes stressigt att äta i .

Bekräftad gäst: 2023-04-09


5 av 10

+
Altanen och utsikten
-
Mycket trappor, svårt att hitta saknade vägledning, typ skyltar

Bekräftad gäst: 2023-04-01


8 av 10

+
Den stora terassen
-
Enkelt men bra

Bekräftad gäst: 2023-03-25


8 av 10

+
god mad og service
-
sengene var ikke gode - de var slidte og den ene knagede og bragede når man vendte sig - bad var noget slidt, men noget man kunne leve med

Bekräftad gäst: 2023-03-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

2592 omdömen
Utmärkt
 
852
Väldigt bra
 
855
Bra
 
434
Mindre bra
 
223
Underkänt
 
228

5 senaste omdömen

2024-01-14

av Marcin S

Undvik om du kan!

Dåligt underhållet hotell, framsidan är ok men undvik detta hotell, rummen smutsiga, städpersonalen kom en gång på en vecka. Kraftigt behov av underhåll på rummen. Hotellet är underbemannat en person i receptionen som skapar köer. Poolen är ok men ont om plats.

 
2024-01-07

av Göran S Söderhamn, Sverige

0,5 av 5

Vi har varit här tidigare och då hade vi en kanonupplevelse, men inte denna gång. Vi åkte all-inklusive och det började med både myror och kackerlackor i vårt badrum och i köksskåpet. Efter jag slagit ihjäl ett par så fick vi byta rum. I det rummet var det bättre men i båda så rann vatten från duschen ut på golvet. Runt poolen städades det för sällan så skräp fanns kvar. Gymmet var stängt för renovering, fotbollsplanen hade trasiga nät på målen och trasiga nät runt planen som gjorde att bollen flög ut och nerför !!! berget. Aktivitetslistan stämde inte och den som hade hand om det informerade/inspirerade inte vad som var på gång. Den digitala infotavlan hade aldrig rätt Info kring aktiviteterna. Maten i matsalen var för alldaglig och för dålig variation. Mat från frukost fanns sedan på lunchen, på middagen fanns det från lunchen. Det gick duvor inne i matsalen och personalen brydde inte att ta ut dem därifrån. Det enda som kändes bra var VIP poolen men det kostade extra 25 EUR/person/dag - otroligt dåligt. Näe hit kommer vi inte igen….

 
2022-04-16

av O5686NAthom

Tre-stjärnigt som behöver förbättras

För höga betyg, slitet, hade premiumrum, två rum med hård bäddsoffa utan mjuk extra madrass, kök med porslin och bestick men inga tillbehör som skärbräda, städning varje dag men märktes knappt, liten pool med stor del djup så trångt i andra delen, svårt få solbädd utan att betala extra på takterrass, närköp stängt. Seg incheckning. Köket stängt när vi kom kl 16.

 
2020-02-26

av FamiljenT40

Positivt

Helt nöjd med hotell, standard, städning, faciliteter, happy hour, reception, aktiviteter, område, tillgänglighet - särskilt i förhållande till priset. Vi har varit där en gång tidigare och hade positiva erfarenheter.

 
2020-02-20

av monicabU1701RT Bålsta, Sverige

Semester

Snabb och proffsig incheckning , lägenheten vi fick hade fantastisk utsikt, sol från ca 8:30-16:30. Rent och fräscht, fint poolområde som passar både vuxna och barn. Shuttelbuss till och från Amadores och Puerto Rico. Nära till Europacenter med restauranger och livsmedelsaffärer.