Kundomdömen om Riosol

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 397 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget med utsikt
-
All-inclusive men ändå fanns det en sol avdelning som kostade 10 €. ? Skapar bara missnöje för svensson

Bekräftad gäst: 2020-02-12


9 av 10

+
-
Dåligt med varmvatten speciellt på mornarna.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-19


9 av 10

+
Utsikten & lugnt och fridfullt!
-
Renovering behövs i den 2:a vi bodde i.

Bekräftad gäst: 2020-01-11


6 av 10

+
God frukost, första lunchen var katastrof, vi var ett sällskap på 6 personer, 30 min efter vi beställt kom de och sa att de två av oss beställt var slut! Jag beställde kycklingsallad, fick tonfisksallad, bad dem byta, visade vad det stod i menyn fick då in en ost och skinksallad. De ville att jag skulle beställa något annat men då gav jag upp. Efter att ha lovat mig själv att inte beställa lunch där mer, så blev det ändå så sista dagen. Vi alla 6 beställde mat och fick det vi beställt och det var bra.
-
Att sätta in en badbuss till stranden. Vi var två som har svår artros och vi var så glada när det gick en badbuss tills de tog bort den den 31/1-2020. Vi kämpade med taxi som aldrig kom, vid två tillfällen fick vi gå hela vägen ner. Det var så onödigt mycket väntan! Jag tror inte detta är hotellets ansvar men det borde stå med på er sida att det nästan är omöjligt att ta sig därifrån utan att hyra en bil.

Bekräftad gäst: 2020-01-05


9 av 10

+
Läget och den trevliga atmosfären
-
Kan fräschas upp ytterligare. Lite kantstött överallt

Bekräftad gäst: 2019-12-28


7 av 10

+
Den stora balkongen och utsikten.
-
Vi bodde här för 5 år sedan och hotellet har blivit något nedgånget. Det verkar som om man satsar allt på de som har all inclusive. Frukosten kan bli bättre, fler alternativ och kön till varmmaten tog för lång tid.

Bekräftad gäst: 2019-11-27


10 av 10

+
Terrassen och utsikten.
-
Dörren till badrummet var skev och var därmed svår att öppna och stänga. Inredningen i lägenheten behöver en liten uppfräschning.

Bekräftad gäst: 2019-11-24


4 av 10

+
Läget var bra och en bra hiss.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-20


1 av 10

+
Utsikten
-
Skulle vara städning 5 dagar men det blev bara 3 dagar. Ingen påfyllning av schampo och liknande.

Bekräftad gäst: 2019-11-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

2172 omdömen
Utmärkt
 
764
Väldigt bra
 
780
Bra
 
360
Mindre bra
 
151
Underkänt
 
117

5 senaste omdömen

2020-02-26

Inlägg av FamiljenT40

Positivt

Helt nöjd med hotell, standard, städning, faciliteter, happy hour, reception, aktiviteter, område, tillgänglighet - särskilt i förhållande till priset. Vi har varit där en gång tidigare och hade positiva erfarenheter.

 
2020-02-20

Inlägg av monicabU1701RT Bålsta, Sverige

Semester

Snabb och proffsig incheckning , lägenheten vi fick hade fantastisk utsikt, sol från ca 8:30-16:30. Rent och fräscht, fint poolområde som passar både vuxna och barn. Shuttelbuss till och från Amadores och Puerto Rico. Nära till Europacenter med restauranger och livsmedelsaffärer.

 
2020-01-25

Inlägg av ulrika206 Umeå, Sverige

Riosol

Vi saknade bussen som gick till stränderna som det var förra året,blir dyrt med taxi nästan varje dag. Det nya poolområdet mysigt och fint. Nya solstolar runt stora poolen, frukosten och middagen bra,lite högljutt ibland.

 
2020-01-16

Inlägg av E5212ZKlindaf

Mycket bra hotell!

Väldigt nöjda! vacker utsikt över bukten och havet! Poolområdet mycket trevligt! Fotbollsplan passade våra barn utmärkt! Bodde i 2-rums lägenhet, sköna sängar! Morgonpromenaden var skön ner till Playa amadores men tuff upp för 820 trappor! God frukost och middag serverades varje dag med mycket lokalt canarisk mat! Vi kom när det var mörkt, svårt att hitta t hotellet, fanns ingen större skylt vid reception som var synlig.

 
2020-01-15

Inlägg av Klarabrind

Missnöjd

Hotellet ligger mycket högt upp. Det stod att det skulle gå bussar till amadores vilket det inte gjorde. I närheten fanns bra matbutiker men restaurangerna i närheten var riktigt dåliga. Hotellrummens kök är mycket små och svåra att laga något annat än gröt i. Det framgick inte när vi bokade att även om det fanns hiss var det ändå minst 2 trappor till varje rum och även om vi var två vuxna och en ettåring inbokade på rummet fanns ingen Spjälsäng eller barnstol. Det fick man hyra för orimliga priser. (30euro per vecka för en barnstol). Hotellets gemensamma ytor som pool, fotbollsplan och bar var jättetrevliga! Gymmet var ouppdaterat men helt okej. Maten på hotellet var tyvärr inte bra.