Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,7 av 10 baserat på 358 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,7 / 10
Städning
 
6,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,9 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
5,3 / 10
Service
 
6,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Utsikten
-
Köket var dåligt utrustat. Hade eget hushåll

Bekräftad gäst: 2024-03-31


5 av 10

+
Pool området och den stora fina terrassen som vi bodde på.
-
Bättre soffor att sova på. Nya kuddar till alla sängarna. Små lappar vid maten så man vet vad det är något på de olika tallrikarna. Bättre underhåll på gymmet annars kan man stänga det.

Bekräftad gäst: 2024-03-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-21


1 av 10

+
Uppvärmd pool
-
Städning, personal, fimpar vid hela poolområdet som legat där i flera dagar

Bekräftad gäst: 2024-01-14


2 av 10

+
Poolen hade ok temp för det mesta.
-
Finns knappt något bra, hotellet är i uselt skick och städrutiner som dessa har jag aldrig varit med om.

Bekräftad gäst: 2024-01-13


2 av 10

+
VIP-poolen
-
Extremt sliten lägenhet. Stenhård bäddsoffa för barnen så samtliga fick sova i dubbelsängen. Duschen läckte vatten in i kök/vardagsrum. Utcheckning kl 10 på avresedagen men hämtning med transfer kl 17 så 7 h att spendera utan rum. Fick nyckel till ett duschrum som var så nedsmutsat att det inte gick att duscha där.

Bekräftad gäst: 2024-01-07


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-11-26


8 av 10

+
utsikt
-
Bara en , långsam lift ( fungerande) på så stor hotellet det är för lite.

Bekräftad gäst: 2023-11-26


7 av 10

+
Trevlig personal. Fin utsikt och stora terasser.
-
Det skulle finnas akustikpaneler i matsalen, det var en stökig miljö med höga ljud som känndes stressigt att äta i .

Bekräftad gäst: 2023-04-09


5 av 10

+
Altanen och utsikten
-
Mycket trappor, svårt att hitta saknade vägledning, typ skyltar

Bekräftad gäst: 2023-04-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

2634 omdömen
Utmärkt
 
868
Väldigt bra
 
859
Bra
 
439
Mindre bra
 
228
Underkänt
 
241

5 senaste omdömen

2024-03-29

av Guide57730923794

Joakim

Sinnessjuk utsikt från pool. Balkong. Restaurang. Allt. Har sina brister såsom smuts i fogar, färg har börjat släppa från väggar etc. Men kanonhotell. Stirra inte blind på omdömena. Förtjänar mer. Trevligt i VIP område men är lite dyrt med 300 kr plus per dag. Värt o testa iaf

 
2024-03-14

av theprettyawkwards Tullinge, Sverige

Det enda bra var poolen.

Riktigt trevlig pool. Fin entré. Men resten var nedgånget och fult. Vårt rum hade ett hål i väggen där elsladdar stack ut, hål i lakan och handdukar. Fyra tallrikar, fyra gafflar osv trots att vi var fem… Duschen blev skållhet om någon råkade använda vatten samtidigt. I köket var en hylla trasig. Blandaren i köket gav bara superhett vatten. Inga myggnät vid fönster så det var antingen mygg eller varmt. Ja ni hör, riktigt dåligt rum. Men poolen var varm, fin och trivsam! Vyerna fina. Men väldigt kämpigt att gå till stranden upp/ner för backen. Kan inte rekommendera middagen. Frukosten var ok. Lekrummet var aldrig öppet, personalen i receptionen visste inte när de skulle vara öppet heller. Personalen i receptionen var inte särskilt service-minded. Finns ett fint bibliotek med vackra vyer bredvid receptionen. Gymet var stort, det går att träna med utrustningen är äldre. Fjärrkontrollen på min bild symboliserar hur fräscht rummet var…

 
2024-01-14

av Marcin S

Undvik om du kan!

Dåligt underhållet hotell, framsidan är ok men undvik detta hotell, rummen smutsiga, städpersonalen kom en gång på en vecka. Kraftigt behov av underhåll på rummen. Hotellet är underbemannat en person i receptionen som skapar köer. Poolen är ok men ont om plats.

 
2024-01-07

av Göran S Söderhamn, Sverige

0,5 av 5

Vi har varit här tidigare och då hade vi en kanonupplevelse, men inte denna gång. Vi åkte all-inklusive och det började med både myror och kackerlackor i vårt badrum och i köksskåpet. Efter jag slagit ihjäl ett par så fick vi byta rum. I det rummet var det bättre men i båda så rann vatten från duschen ut på golvet. Runt poolen städades det för sällan så skräp fanns kvar. Gymmet var stängt för renovering, fotbollsplanen hade trasiga nät på målen och trasiga nät runt planen som gjorde att bollen flög ut och nerför !!! berget. Aktivitetslistan stämde inte och den som hade hand om det informerade/inspirerade inte vad som var på gång. Den digitala infotavlan hade aldrig rätt Info kring aktiviteterna. Maten i matsalen var för alldaglig och för dålig variation. Mat från frukost fanns sedan på lunchen, på middagen fanns det från lunchen. Det gick duvor inne i matsalen och personalen brydde inte att ta ut dem därifrån. Det enda som kändes bra var VIP poolen men det kostade extra 25 EUR/person/dag - otroligt dåligt. Näe hit kommer vi inte igen….

 
2022-04-16

av O5686NAthom

Tre-stjärnigt som behöver förbättras

För höga betyg, slitet, hade premiumrum, två rum med hård bäddsoffa utan mjuk extra madrass, kök med porslin och bestick men inga tillbehör som skärbräda, städning varje dag men märktes knappt, liten pool med stor del djup så trångt i andra delen, svårt få solbädd utan att betala extra på takterrass, närköp stängt. Seg incheckning. Köket stängt när vi kom kl 16.