Kundomdömen om Santo Miramare Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Fantastisk personal i restaurang och städ. Bra frukost.
-
Snorkig personal i reception. Mailade hotellet innan och bad som vattenkokare, spädbarnssäng, barnvagn och barnmatstol på rummet, fick OK på det men när vi kom till hotellet visar det sig att dem inte ens har någon vagn på hela hotellet och att dem endast har 3 barnmatsstolar i restaurangen som dem inte vill placera permanent i någons rum. Efter förhandling fick vi en stol på rummet. Högljutt första rum nära vägen, fick byta efter första natten då vår dotter inte kunde sova, receptionisten höjde ögonbrynen när vi bad om att få byta och sa "Vill ni byta för att er bebis inte kan sova? bara därför???" Sedan kom någon ansvarig och gav oss ett tystare rum.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
Fin miljö och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

+
Poolområdet och stranden med parasoll och solstolar
-
Se till att personalen i restaurangen servar gäster istället för att prata med varandra eller favoritgäster. De stod hellre och pratade med varandra än att hälla upp kaffe, något man inte kunde ta själv, eller att ta bort tallrikar från borden.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

+
Nära havet och fina fräsha rum
-
Kaffet var tyvärr amerikanskt, dvs för svagt. Hade varit bra med lite starkare kaffe.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

+
Fräscha rum, fint poolområde och trevlig personal vid frukosten.
-
På beskrivningen av hotellet stod det balkong men var del i terrass med flera rum, vilket kunde varit en nackdel. Nu hade vi tur för det var det bara vi där när vi utnyttjade den. Bra om man vet vad man bokat innan man kommer dit.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

+
Hotellet var rent och fräscht samt låg mycket nära till stranden. Frukosten var bra och hotellpersonalen var hjälpsam och trevlig.
-
Balkongen visade sig vara en terass som delades av flera hotellrum. Detta borde ha stått i Apollos information om hotellrummet. Det fanns heller inget bagagerum där man kunde låsa in sin resväska dagen man skulle åka hem vilket man hade förväntat sig eftersom det brukar finnas på de flesta hotell.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

+
Otroligt fint renoverat hotell och supertrevlig personal! Trevligt poolområde med varma pooler för både stora och små :)
-
Maten var medioker (eller till och med ganska dålig...) Variationen på frukostbuffén var det inget fel på men maten var dåligt tillagad (äggröran som gummi, de hårdkokta äggen kokade alldeles för länge, sladdrig bacon osv ).

Bekräftad gäst: 2019-06-29


6 av 10

+
Fina rum
-
Dåligt gym. Ena dagen hade hotellet bokat upp hälften av alla solstolar till ett enskilt sällskap. Det fanns ingen plats att ligga och sola och bada. Dessutom var pol området fullt.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

258 omdömen
Utmärkt
 
140
Väldigt bra
 
82
Bra
 
27
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2020-09-23

Inlägg av 25ziab London, Storbritannien

Friendly close to the beach but need some modifications

We enjoyed a lovely week at this hotel. It’s right on us beach, pro! It’s a black sand beach, which is nice. There were ample sun beds and they cleaned them regularly due to the Covid outbreak which was really comforting to see. The grounds are clean and well kept. The rooms comfortable, clean and well cleaned. All the cleaning staff were friendly and very happy to help, as well as the reception staff. The rooms have air con, they come with 2 soaps, ( for a 1 week stay this is not quite enough). There is shower gel in the shower, so bring conditioner if you usually use. Towels are cleaned and replaced daily which is nice. There are separate beach/ pool towels available upon request. The gym is limited, very basic the equipment creaks and is not ideal it could use updating. The weights are okay for free weights, the air con is not that good so be prepared to get hot. There are showers and a sauna down in the gym though. Expect no view for the gym it’s basement level . Breakfast is a buffet, fruit, cereal, usual European meat and cheese, bread selection. 3 kinds of juice, coffee and area and water available. Staff at the restaurant are kind, all wore protective masks and there was hand gel at the counter, your not required to wear a mask in the hotel which is nice, but it’s up to you. 3 pools, 2 big pools and one small one for kiddies. As well as a jacuzzi. They are showers in the pool area so you can also use these for entry/ coming from the sea too.

 
2020-09-13

Inlägg av Griff-Thomas Pwllheli, Storbritannien

Relaxing and friendly holiday

We were supposed to be staying at the Aqua Blue but because of the Covid they haven’t opened. After a phone call to the hotel, Bobis at reception helped us relocate to santo miramare. All the staff are friendly and helpful ensuring that our holiday went smoothly. Santo Miramare is in a quite location on the beach. Giannis at the bar helped us chill out in the evening

 
2020-09-11

Inlägg av daryl958 Southampton, Storbritannien

Wonderful Hotel and Staff.

A year ago we booked a sister hotel for my sons wedding this year in 2020. Unfortunately due to Covid that hotel did not open, but we were looked after by Dimitri and his staff who moved the family into the Santo Miramare resort. The hotel is lovely, well presented, very clean and the staff do their very best to sort anything out if you speak to them. We had the most wonderful stay and I would go back again.

 
2020-09-09

Inlägg av MRDARCYLDNUK Suffolk, Storbritannien

Great resort by the beach !!!

Firstly I would like to thank the staff for being friendly, attentive and accommodating. This is my first time at a resort in Santorini and I was delighted I stayed here. The resort has a few large swimming pools, a Short walk to the beach with their own private area, chairs and parasol. The room we stayed had a balcony, the bed was very comfy and very clean. Room Cleaning happened everyday including the change of towels. There is a small fridge in the room. Breakfast was a buffet style however you were served. We did not managed to stay at the pool but the beach was great . We also found a few good places to eat lunch and dinner. We left already planning our next Greek odyssey.

 
2020-09-08

Inlägg av sophievdh1998 London, Storbritannien

All round amazing holiday

I stayed her for a week with my sister and we had such a lovely time. The staff are so accommodating, friendly and fun! The rooms are immaculate and the location is phenomenal. I 100% would recommend this place and will 100% be coming back!!!