Kundomdömen om Anthea Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 31 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
5,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Camilla,
Stockholm

+
Närhet till strand o restauranger
-
Skylt som visar hotellets namn så man hittar dit lättare. Mjukare madrass.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

Sylvia,
Linköping

+
Lugnt och rogivande Nära till havet
-
Varma och nykokta ägg till frukost Här kokade man äggen på måndagen så de räcjte hela veckan Varm mjölk och varm jouce, inte gott

Bekräftad gäst: 2019-07-20


3 av 10

Annie,
Ljusdal

+
Nära till stranden och restauranger.
-
Fick sova tre nätter med kackerlackor på rummet, trots att vi sa till. Fick till svar att de skulle komma med en spray men djuren var kvar. Fick till slut byta rum men hade gärna bytt på en gång.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


4 av 10

Sandra,
Stockholm

+
Trevlig personal!
-
Hotellet är nog ett av de sämre hotellen jag har bott på i mitt 31 åriga liv. Jag är inte kräsen av mig, har både backpackat och sovit på ofräscha hotell. Hade jag bokat det via Hotels så hade jag kanske inte haft så höga förväntningar men att detta hotell faktiskt ingår i er standard och att ni som varumärke ”apollo” vill förknippas med detta tycker jag är synd. För oss var det OK, men hade någon annan person/familj kommit dit på sin första resa så skulle de nog bli väldigt besvikna... Jag skriver detta för att jag tycker att det är viktigt att ni vet om hur hotellet är. När vi hade checkat in och personalen hade lämnat vårt rum, så kröp det en kackerlacka snabbt över ena sidan av sängen. Vi fick hämta personalen så att de kunde få bort kackerlackan med spray. Dag 2 och dag 3 så var det också kackerlackor i rummet. Tillslut så sa de att det kanske är lika bra att ni behåller sprayen på ert rum. I beskrivningen så stod det kök och uteplats/balkong. Den portabla plattan som fanns i rummet fungerade inte, och vi hade varken uteplats eller balkong. Vi hade rum 14. Dagen vi åkte hem så fanns det inget rum att ställa väskorna i, ingen dusch att låna. Så väskorna stod i frukostmatsalen och den dusch som fanns var uteduschen man kunde få låna. Hotellet är inte uppmärkt utifrån, svårt att hitta till. Det står Anny studios, inte Anthea Villas. Förlag på förbättringar: Ta bort detta hotell som urval hos er, ni som företag vill inte förknippas med detta!

Bekräftad gäst: 2019-07-07


7 av 10

Sanna,
Stockholm

+
Personalen
-
Bättre frukost.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


3 av 10

Johanna,
Stockholm

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


7 av 10

Nancy,
Visby

+
Strandnära. Trevlig värdinna med god engelska. Lugnt kvarter.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


6 av 10

Pia,
Öregrund

+
Personalen supertrevlig och tillmötesgående. Läget jättebra, nära till strand, restauranger och shopping. poolen fin.
-
Att alla rum/lgh har sin egen uteplats. Sängarna på tok för hårda, ryggvärk varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


1 av 10

Daniela ,
Malmö

+
Pool
-
Se till så att man kollar om det finns vägglöss. El fanns inte på rummet 2 dagar. Värdinna bör inte ljuga om att saker och ting fungerar utmärkt när gäster säger att det inte gör. Har varit i kontakt med Apollo angående ingen el, värdinna på hotellet hade sagt att vi inte kontaktade henne trots att vi gjorde. Det gör att vi inte kommer besöka samma hotell igen. Service katastrof , man kan inte plocka handdukar från golvet vid städning och hänga dom tillbaka. Balkongen har inte blivit städat alls.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

,

+
Trevlig värd
-
Ta bort lite mögel i dusch.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

56 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
13
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-06-07

Inlägg av henrylundholm7 Stockholm, Sverige

Fantastiskt

Väldigt trevlig värdinna som tog väl hand om oss. Rent, tyst med städning varje dag, mysiga enkla rum. Skön säng. Man kan handla sin egen frukost och äta utanför rummet eller köpa i deras egen matsal. Baren är i direkt anslutning till poolen med bra priser.

 
2019-10-10

Inlägg av IslandHopper61 Birmingham

Lovely accommodation, great location, delightful hostess

Thoroughly enjoyed our stay with Voula at Anthea Villas. These apartments are in a really good location, tucked off the main street but literally 3 minutes from the beach and sandwiched between two restaurants. The accommodation is basic but spotlessly clean and in very good order. Our room was quite large with one double bed and twin single beds. Cooking facilities are limited but why would you want to cook on holiday anyway?! they were totally fine for us to be able to to knock up salads, stir fries and omelettes … and of course make a cuppa :) Voula is an absolute delight, the perfect hostess. Perissa is the best base for seeing the island and these apartments fit the bill perfectly. Thank you Voula from Kate and Jude - two very happy guests .

 
2019-10-05

Inlägg av Lad7

Lovely Holiday at Anthea Villas Studios, Perissa

Spent a fantastic week in Santorini. We had stayed in Perissa before but this time we stayed in this small hotel just steps from the beach. The accommodation is basic but cleaned everyday. Our studio had a fridge, kettle & hotplate ( we ate out so didn’t use the hotplate stove but the fridge & kettle were handy). The pool area is clean & well kept. The buffet breakfast is very nice with plenty of choice. Voula the manager was so friendly & happy to answer any questions if needed. It was obvious she enjoys her job as that shone through whilst we were there- Thank you VOULA 💛 We didn’t have bar snacks at the hotel but the drink prices were very reasonable compared to other places. Perissa Beach is black shingle sand. The sea is clear & wonderful to swim in. There are many tavernas along the front . Our favourite is ‘Chocolat’ for the best pasta, home made burgers & desserts - the crepes are amazing ! We would recommend car hire if you want to explore ( Voula arranged it & it was very reasonable) although buses run regularly. Oia, Fira, Pyrgos, Skaros Rock etc etc are fab places to visit. Watching the sunset over the Caldera is an absolute must, and watching the sunrise is beautiful too. I could go on and on about Santorini but I’ll finish by saying the weather was fantastic for late September/early August , the hotel was peaceful & relaxing & we will definitely be back xx

 
2019-10-01

Inlägg av Gethsemane65

My First Visit

Ideal location, lovely rooms. Very helpful hostess. Rooms cleaned daily. One minute from the beach and a strip of restaurants, bars and nick/nack shops. Quiet too. Nice pool area and a sun trap. Small bar there also

 
2019-09-15

Inlägg av Z8801CLthomasw Long Eaton, Storbritannien

Cracking small hotel.

First visit to Santorini and this place exceeded expectations, Voula was a wonderful host nothing too much trouble. Accommodation basic but comfortable and perfectly adequate. Could not be closer to the famous black sand beach and restaurants. Couple of notes the nearest drop off is a fair walk away from the hotel and like wise any real supermarket, ( small ) is similar distance. Overall excellent hotel for the price and I would return.