Kundomdömen om Mediterranean White

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 25 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Pascale,
Trollhättan

+
Mycket bra service. Toppen o hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Carl,
Norrköping

+
Trevlig, tillmötesgående personal. Fint poolområde.
-
Bör upplysas om att relativt hög musik spelas till 01:00! Samt att flygplatsen ligger så nära inpå, och att buller förekommer majoriteten av dygnet.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

Johan,
Saltsjöbaden

+
Personalen var mycket hjälpsam, artig och personlig, maten var mycket god.
-
Wi-fi var skräp, mat och dryck serverades mycket slumpmässigt

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

Markus,
Sundbyberg

+
Servicen och personalens mån att göra det bästa på sin arbetsdag. Riktigt imponerad.
-
På det nya hotellet fick vi "junior sviten", svårt att tro att det var det, var som ett stort kapell. Detta hotell har ni inte på er hemsida. Vi blev förvisade till Imperial Med mitt i natten när vi kom från Meddeterran White för att dom hade "råkat" boka över det.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


7 av 10

Stefan,
Stockholm

+
Mycket trevlig personal, stora rum. Pool och poolbar var närmast av lyxhotellklass.
-
Buffe istf "a la carte" vid middagen. Vi hade halvpension och det ska sägas att vid middagen på kvällen ska man inte förvänta sig någon gourmetmat. Maten var synnerligen enkel och verkligen ingen höjdare. Apollo borde även justera sin information angående stranden nedanför hotellet. Den är av klappersten och definitivt inte badvänlig.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Magdalena,
Stockholm

+
Eftersom vi skulle resa hem sent och behövde checka ut redan vid 12 på dagen var vi oroliga över hur och var vi skulle ta vägen men gulligt nog fick man stanna kvar och sola och bada som om man var gäst än, samt äta och de hade även visat att vi hade tillgång till omklädningsrum med dusch och handdukar ifall vi ville vara lite fräscha för hemfärden.
-
Hotellet har jag inga klagomål på.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


10 av 10

,

+
Servicen, personalen är jättetrevlig och hjälpsam. Stort plus! Poolområderna, poolbaren, allt är jättefräscht, bra mat och frukost!
-

Bekräftad gäst: 2018-07-22


8 av 10

Charbel,
Stockholm

+
Grym service, fina rum, trevlig personal.
-
Bullerdämpning för flygplatsen?

Bekräftad gäst: 2018-07-21


10 av 10

Jörgen,
Höör

+
Frukosten, poolerna, städningen.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


7 av 10

Nicole,
Göteborg

+
Underbar och trevlig personal, vänligt bemötande från alla städerskor, managers, bartenders och servitörer. Väldigt god mat från a la carte snackbar/restaurang. Mysig och behaglig atmosfär.
-
Rummen var dock inte alls renoverade, väldigt ofräscha, stämde inte alls med er beskrivning på hemsidan. Stranden tyvärr helt oorganiserad och bortglömd. Väldigt synd då vi föredrog den framför stranden med stora stenar vid Kamari Beach. Stör ej skylt till dörrarna. Påfylld minibar möjligen då det endast finns en liten kiosk i närheten. Dåligt med sällskapsytor vid sämre väder. Grind till balkongerna på bottenvåning? Vi kunde aldrig ha dörren öppen då vi har en 1åring som vill springa ut.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

607 omdömen
Utmärkt
 
204
Väldigt bra
 
158
Bra
 
89
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
98

5 senaste omdömen

2018-07-21

Inlägg av 242berthem Stockholm, Sverige

Myshotel

Väldig bra hotel ,mycket rent, fräscht ock personalen är trevlig och proffsiga. Vår städare Blerta tog väl hand om oss och såg till att rummet alltid var rent och fint. Vi kan verkligen rekommendera detta hotell till nya besökare. Väldigt smidigt att hyra bil och ta sig runt på egenhand.

 
2018-06-26

Inlägg av 158_sae Nässjö, Sverige

Bra service

Kanonfint hotell nyrenoverat och vitt överallt. Rummen stora och fina vi fick havsutsikt. Servicen kanon av en mycket trevlig och glad personal. Enda minuset är läget, men enkelt att ta taxi eller buss till stan.

 
2017-06-05

Inlägg av Mafr1203

Kanonställe

Hotellet är verkligen ett ställe att bo och njuta på. Trevlig tillmötesgående personal. Rent och snyggt. Poolområdet är mycket bra. Mindre pooler utanför rummet samt en stor pool med bar. Dock ligger det lite avsides så vill man in till restauranger så behöver man någon form av transportmedel. Lokalbussar finns och rekommenderas, annars hjälper hotellet till att hyra bil eller scoter.

 
2012-07-21

Inlägg av labellavista1 Malmö, Sverige

Väldigt nöjd!

Åkte tillsammans med min pojkvän på vår första resa utomlands tillsammans och hotellvalet var superbra. Ligger nära flygplatsen men vi stördes inte alls av planen, oavsett om vi var på stranden eller rummet. Rummen var bra med småpooler och jacuzzi utanför som var väldigt mysig att sitta i på kvällen. Nära till strand med gratis solstolar. Ville man inte bada i havet så finnns det pool. Frukosten var lite trist men vägdes upp av att personalen var supertrevlig och hjälpsam. Busshållplats nästan precis utanför hotellet som kan ta en både in till Kamari (3 km) och upp till huvudstaden. Rekommenderar att man hyr bil under vistelsen då man får se väldigt mycket mer!

 
2011-08-03

Inlägg av Carolalar Örebro, Sverige

Rekomenderas Varmt!

Mycket fina rum och enastående service. Nära till havet. Fina pooler, egna pooler med jacuzzi, fantastisk personal och mat. Lungt och behagligt för par, barnfamiljer. Flygplatsen är inte alls störande, mer imponerande. REKOMENDERAS MYCKET VARMT!