Kundomdömen om Costa Grand Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 67 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Renheten och serviceandan
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

+
Läget vad gäller den strandnära delen av hotellet. Övrigt bra läge i byn.
-
Charmkurs för personalen. Ett leende är trevligt. Bättre beskrivning av läget för olika rum/lägenheter. Beskrivning som lämnades vid ankomst var delvis felaktig. Ingen information i förväg om att ingen frukost serverades i övre restaurangen under helgen. Disk plockades inte bort från borden varför man tvingades äta inne vissa morgnar.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Läge, standard
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

+
Snygg inredning, bra med många pooler, trevlig frukost och mkt bra standard på städning.
-
Tyckte inte flygplanen (iom att det ligger vid flygplatsen) störde så mycket men den infon kunde ha skrivits ut innan. Tråkigt att man inte fick använda pilatessalen i hotellgymmet.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


4 av 10

+
Många pooler, fina vyer.
-
Frukostbuffén var oätlig, kaffet var enbart blask.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

+
Mysigt, rent, poolerna, god frukost
-
Det negativa var flygplanen annats var allt toppen. Kommer nog inte bo dör igen pga flygplanen som störde vilket är synd på ett annars jättefint hotell

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

+
Fräsch och fin
-
Var besviken över frukost när det är så många stjärnor.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

+
Underbart läge precis vid stranden, alla polerna, läget på hotellet vid slutet på stranden. Personalen var hjälpsamma, frukosten helt ok och wi-fi fanns på hela hotellet (vid stranden och polerna oxså) och fungerade bra. AC fungerade bra och det var tyst och lugnt på hotellet. Det var bara ett par minuters promenad så var man mitt på strandpromenaden. Det enda var att inflygningen för alla plan till Santorini går väldigt nära hotellet. Lite störande i början men sen vande man sig (vi visste om detta innan). Sen själva Kamari var en lugnt strand ny men massor av bra restauranger. Prisläget var helt ok jämfört med Fira eller Oiya. Rekommenderas
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

+
Läget. Storleken och variationen på pooler/strand.
-
Frukosten behöver utvecklas. Även utbudet i restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

219 omdömen
Utmärkt
 
107
Väldigt bra
 
55
Bra
 
33
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-07-01

Inlägg av 428muhamedc

Fräsch hotel

Fint och fräscht hotel i änden på Kamaris huvudgata. Vi hade havsutsikt och kunde höra vindarna från havet. Hotellet har egna solbäddar vid stranden och vid samtliga pooler som är gratis. Personalen som arbetade i restaurangen var service minded och hjälpsamma. Frukosten var godkänd standard frukost. Bra att veta: - Tillgång till wi-fi var begränsad vid poolområdet. - Hotellet ligger vid flygplatsen, samtliga plan som skall landa flyger låg över hotellområdet dygnet runt.

 
2018-06-27

Inlägg av Lyxtjej Mölnlycke, Sverige

Det finns lite att förbättra

Hotellet är nytt och fräscht, väldigt fint! Fin inredning, bra solstolar och pooler. Lugnt och skönt, ingen stress att hitta solstol. Bra att solstolar på stranden ingår. Tyvärr är inte badstranden den finaste. Mycket bra wi-fi, bra städning, bra bemötande i receptionen. Det negativa är frukosten, den håller inte standarden, ingen färsk juice mm, kändes inte så fräsch. Också väldigt konstigt att personal inte går runt bland solstolar och tar beställningar, delar ut menyer, de skulle tjäna mycket på det..

 
2018-06-01

Inlägg av mikael_2015

Modernt hotell

‭Ett nyttt fräscht hotell med alla bekvämligheter. Bra sängar för att inte tals om kuddarna. Saftybox inkluderat i priset. Städning varje dag utan anmärkning, allt är rent och snyggt. Frukostmenyn är utmärkt. Vill man träna så finns gym. Bra wi-fi över hela hotellområdet. Stranden är inte den bästa består av sten, är svårt att komma i havet då det var mycket blåsigt då vi var här. Definitivt ingen strand för barn. Finns dock flera poler och då hotellet ligger på stranden så känns detta bra. Solstolar inkluderat på stranden. Det var negativt var att flygplatsen ligger endast några km bort och planen kommer in för landning endast 50 m upp i luften man blir van detta men när ett krigsplan knäckte ljudvallen 50m upp blev man riktigt skraj.

 
2020-09-10

Inlägg av 26gabriela London, Storbritannien

Not 5 star

We arrived at Costa Grand expecting to receive a 5 star luxury reception. This is not 5 star hotel. I will start of with what is good about it. It’s clean it’s new the gym looks great. The pool area is amazing. For me this is where it ends. Frosty reception upon arrival minimum effort to make you feel like your on holiday. Your handed a 1 litre complimentary bottle of water and then your shown to your room. If you have more than 2 bags expect to carry the 3rd your self as staff don’t have a bag trolly. The room is big and empty a glorified travelodge with a pool. No extras like tea coffee nothing. The breakfast is abysmal was treated like kids with staff members dishing out your food because of COVID they seemed annoyed to be doing that. We were told off by staff for not selecting our table before going breakfast but as in other 5 stars your are normally shown to your table pure pandemonium at this resort. Finally you are at start of the landing strip if of the main airport so all the planes coming into land fly directly above which wouldn’t have been a deal breaker had everything else been up to scratch. This is a 4 star at most definitely not 5.

 
2020-09-09

Inlägg av DGel71 Warwickshire, Storbritannien

Wow - Amazing Place

We visited this hotel at the end of August for my husbands 50th birthday, it was amazing. From the minute we walked into reception we knew this was the place for us, very stylish and contemporary. We were so lucky to be upgraded to a room with a private pool which really made our stay extra special. The rooms are clean, spacious, tastefully decorated and have the most amazing huge bed with lovely soft linens, the fluffy gowns and slippers were a lovely added extra. The hotel is right on the beach, and such a fantastic location for enjoying all the restaurants/bars which were literally less than a minutes walk away. The planes do go over throughout the day and were very low but we knew the hotel was on a flight path and this did not bother us at all, if you like to watch the sunrise, you can use the first plane that goes over around 6.40am for a wake-up call as the sunrise was around 6.50. The spa was open and we both enjoyed an amazing and very relaxing back massage. The hotel has safe Covid restrictions in place which really put us at ease. Breakfast was good with lots of choice, we would definitely recommend this hotel, thank you Cost Grand.