Blue Sea

Blue Sea är ett enkelt familjedrivet hotell beläget i ett bostadsområde på en liten höjd ovanför strandpromenaden i Kamari. Här finns ett charmigt poolområde med poolbar. Vill du bada i havet ligger lavastranden två minuter bort.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

God och billig grekisk sallad i baren. Väldigt trevlig personal. Frukost varje dag.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 300 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Blue Sea i Kamari är ett perfekt hotell för dig som gillar att rå om dig själv. Här bor du i traditionella och enkla lägenheter eller rum, alla med balkong. Hotellet drivs av en trevlig och omtyckt familj som gärna hjälper till.

På hotell Blue Seas poolområde finns två pooler med separat barnpool. En av poolerna ligger på andra sidan gatan, för dig som gärna varierar utsikten från solstolen. I receptionen finns gratis handdukar att låna. Här finns också en poolbar.

Femtio meter från hotellet ligger en supermarket och flera lokala restauranger. Två minuter bort ligger strandpromenaden där flera tavernor, barer och butiker ligger, för att inte nämna den långa lavasandstranden i Kamari.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Mysig lobby med färgglada soffor. Vid ankomst och avresa stannar bussen cirka 100 m från hotellet. Hotellet består av tre byggnader i olika färger och former. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Enkel frukost.

Bra att veta

Receptionen är öppen under dagtid. Hotellet har trappor upp till varje rum och en brant trappa till frukostområdet.