1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Antinea

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 26 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Marie,
Göteborg

+
Trevlig personal som arbetar i matsalen och i utomhusbaren.
-
Hotellet marknadsförs som ett SPA-hotell men lever inte upp till förväntningarna! Det spelas hög musik hela dagarna och kvällarna i matsalen, vid frukosten och vid poolområdet, omöjligt att koppla av! Rummet vi bodde i är slitet, badrummet upplevs därav som smutsigt! Ett stort barrträd och en palm skymmer utsikten från balkongen. Receptionisten kan inte prata engelska.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

Anders,
Bjärred

+
Trevlig personal, bra service. Lagom stort hotell
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Susanna,
Lund

+
Trevlig personal och väldigt lugnt och trivsamt.
-
Började bli lite slitet o visa saker var trasiga på rummen, det kan lätt fixas till och då skulle intrycket bli ännu bättre.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


7 av 10

Jessica,
Göteborg

+
Avskildheten, lugnet men ändå nära till centrum.
-
Gym. Nya mjuka solsängar.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Anders,
Trollhättan

+
Lungnet Trevlig Personal
-
Dålig Mat

Bekräftad gäst: 2018-06-30


7 av 10

,

+
Utsikten och rummet
-
Skriv att det är beläget på en kulle med en lång uppförsbacke

Bekräftad gäst: 2018-06-09


9 av 10

Henrik,
Helsingborg

+
Servicen, personalen
-
Ingen

Bekräftad gäst: 2018-06-02


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


7 av 10

Nora,
Ulricehamn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

332 omdömen
Utmärkt
 
172
Väldigt bra
 
101
Bra
 
36
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2011-06-07

Inlägg av anjocapi Kamarina, Grekland

Suveränt hotell med god service

Ett fint hotell med en känsla av lyx. Lite för hård madrass för min smak, men sängen hade mjuka härliga kuddar. Bra service, god mat. Hotellet ligger längst från strandpromenaden, vid berget, men erbjuder en vidunderligt vacker utsikt över Kamari som jag inte skulle velat vara utan. Jag såg det som positivt att träna ben och rumpan genom att ta sig till och från hotellet gåendes!

 
2019-08-24

Inlägg av 249leec Preston, Storbritannien

Would we come again?

Ok! If you have a heart condition or are extremely unfit then this place is not for you, unless you hire a car or motorbike. Based at the foot of a cliff, this hotel is about 400m from Kamari beach, 10 min walk there, at least 20 min back due to the steep hill 😁. Based on the hotels location, the prices for food and drink are expensive but inline with Santorini in general. Room is very basic, bed not the most comfortable but not bad by any means. Clean to an extent, but certainly not 5 star standard. If you’re a couple on your honeymoon or a couple on your first trip and thinking of booking a room with a pool/jacuzzi, then try booking one with a rooftop view. The rooms I viewed with the spa/pool option didn’t look to have much privacy, not the best if planning to bang your new (or old) missus on the trip of a lifetime. Get used to the fact this island is expensive, the other side even more so but beautiful. General pool and bar area is great sand we found the staff friendly.

 
2019-08-17

Inlägg av ImLostinspace Glasgow, Storbritannien

Big Birthday treat for two

Great place to chill and enjoy the sun and nearby restaurants a great hotel in kamari, only downside is the hill up to the hotel ,but it keeps you fit after eating and drinking, love to go back next year

 
2019-08-09

Inlägg av martyscott1974 Hartlepool, Storbritannien

Horrible hotel

Terrible hotel, the staff are rude and arrogant and the breakfast is disgusting. This ruined the holiday that we were so much looking forward to. Over priced and over rated. I wouldn’t even go back if they paid me. Do not book this hotel

 
2019-08-02

Inlägg av ckb2000 Cincinnati, Ohio

We really wanted to love it here

We planned a last minute trip to Santorini and found ourselves with few hotel options. We chose Antinea based on availability and the price seemed fair for two standard rooms (1 for parents, 1 for 2 teenagers). We quickly checked in and left for the day. When we came back one of the rooms smelled like sewage. The front desk clerk said it happens when it is windy. When we pushed for a new room, which we eventually got, she was rude and condescending. Both rooms ended up with a sewage smell throughout our stay, although not to the same level as the initial room. Pros: nice size rooms, rest of staff were lovely (as the Greeks are known to be), good breakfast, nice pool, beautiful views. Cons: Didn’t know sheets could be made with such low thread count (we woke each other up turning over), rooms didn’t feel clean, dated and getting worn down, our windows overlooking the sea were dirty with a film of salt water. Overall, not great value and would stay somewhere else next time.