Kundomdömen om Mykali

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 141 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Maria,
Östersund

+
Lugnt och skönt på poolområdet
-
Sätt fast poolstegar, fyll jazzuccin med vatten,nåt att hänga handdukar och badkläder på ute på balkongen. Bäddmadrass till sängarna.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Lisbeth ,
Huddinge

+
Läget, fridfullt, ingen trafik Fin miljö. Härlig personal
-
Lite variation på frukosten

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Sophie,
Degerfors

+
Drivs av en väldigt trevlig familj
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


5 av 10

,

+
Personerna läget poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

Gabriele,
Växjö

+
trevlig personal, fin pool, havsutsikt, badbussen och bra mat.
-
vattenkokare på rummet, torkställning på balkongen

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Kicki och Fotis ,
Södertälje

+
Utsikten
-
De hårda sängarna....

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

Barbro,
Lund

+
Mycket trevlig personal. Bra service.
-
Bäddmadrasser som gör sängarna lite mjukare. Skriva att där är många trappsteg. Mycket nivåskillnader.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Zabina,
Stockholm

+
Den goda servicen och variationen under middagarna. Även läget på hotellet var fantastiskt! Helt underbar utsikt!
-
Det hade varit bra om det fanns möjlighet att enbart få städpersonalen att tömma papperskorgarna. Vi anser inte att det är nödvändigt att byta handdukar/sängkläder varje dag. Då vi inte kände ett behov av att få detta utbytt varje dag så hade vi ”dont disturb”-skylten uppe. Men då blev inte heller papperskorgarna bytta (vilket vi visste). Det hade varit bra, ut flera hållbara aspekter, kunna korrigera detta. Möjligtvis efter önskemål från gäst.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Christel ,
Staffanstorp

+
Personalen på hotellet
-
Lägg madrasser i sängarna så dom inte är stenhårda. Vi gick o så till o då fick vi det. AC på rummen fungerade mycket dåligt, var gamla o skulle behövas bytas ut.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

Anna,
Stockholm

+
Vi var nöjda och visste vad vi hade valt så det var inga konstigheter. Läget och utsikten är fantastisk men jag tror att ni kan vara ännu tydligare i informationen att det är ett enkelt hotell och att läget egentligen kräver någon typ av transport (taxi eller bil). Gå ned till stan var inga problem, upp i mörker försökte vi oss aldrig på men det är förenat med livsfara på de vägarna. Det finns en väg genom skogen men även den går inte i mörker
-
Rummen är väldigt enkla men städas fint och är helt ok, däremot saknas någon typ av förvaring. Det skulle underlätta med hyllor i garderob eller krokar på väggarna för att få undan mer av kläder etc

Bekräftad gäst: 2019-08-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

46% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
26
Bra
 
27
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-08-01

Inlägg av MINI1960

JACUZZI MED KALLT VATTEN!!!!!

Abolut sämsta hotellet jag nägonsin besökt, jätte hårda sängar, jag har ryggproblem och de blev mycket sämre pga dessa, har en jacuzzi med kallt vatten, vem går ner i det? ligger långt ifrån centrum, taxi fram o tillbaka varje dag, blev en dyr historia, finns absolut inget att handla i närheten av hotellet i form av mjölk, vatten, snacks osv

 
2019-07-05

Inlägg av swed45 Stockholm, Sverige

Hotel Mykali

Ett trevligt litet hotel som ligger hyfsat högt, har en underbar utsikt över medelhavet och en trevlig båthamn. Helt underbart välkomnande, personalen är gästvänlig och ger utmärkt service, detta va andra gången vi besökte ön Samos och vi lär återkomma, finns det lediga rum lär vi boka detta hotel igen. Inget jättestort poolområde men det fanns alltid plats och lediga solstolar Inget för dig som vill ha jättefrukost.

 
2018-09-15

Inlägg av drTrimbach Råå, Sverige

Hög standard men minus för frukost

Mykali är ett mycket fräscht och trevligt hotel uppe på berget utanför Pythagorion. Utmärkt service. Hade det legat vid havet och om frukosten haft samma standard som hotellet så hade det blivit 5 i betyg. Det finns en gångstig ned till stranden vid Hotel Proteus - tar drygt 10 minuter att gå. Nära hotellet finns Kiklos uthyrning - bilar, vespor och cyklar. Att gå ner till stan tar 30 minuter. Att gå hem på kvällen rekommenderas inte - bilarna kör fort... Taxi till hotellet kostar bara 5 Euro.

 
2018-09-13

Inlägg av 991beritl Älvsjö, Sverige

Trevlig personal men i ö

Rummet upplevdes väldigt spartanskt, knappt värt mer än 2 av 5 möjliga. Frukosten var definitivt inte särskilt bra, brödet var torrt och upplevdes inte färskt. Kaffet var väldigt smaklöst. På plussidan så fanns det vatten- och honungsmelon samt skorpor så man åtminstone fick sig något till livs. Gratisbussen 3 gånger om dagen till centrum upplevdes väldigt bra däremot. Sängarna var lite väl hårda och sömnen var inte särskilt bra Utsikten kan man däremot inte klaga på.

 
2018-08-07

Inlägg av MonicaN924

Fint hotell

Hamnade på Mykali två nätter pga mitt hotell dubbelbokat. Mycket trevligt hotell, uppdelat på flera mindre hus, stor pool med snackbar för lättare rätter och dricka. Fantastisk utsikt. De flesta hade valt halvpension(frukost+middag) Frukosten helt ok men middagen hade mest grekiska rätter. Goda men hade önskat alternativ. Wi-fi fungerar endast vid poolområdet. Nu till minus med hotellet, det ligger långt utanför Pythagorion, bil eller moped ett måste om man inte vill åka taxi hela tiden. Beachen ligger också en bit ifrån, hotellet har minibuss och kör till stranden tre ggr/dag.