Mykali

  • Fint poolområde
  • Havsutsikt från uteplatsen
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Mykali, beläget strax utanför centrum i Pythagorion bjuder på vacker utsikt över havet. Det fina poolområdet lockar till avkopplande kvalitetstid, och behöver du miljöombyte är det bara att kryssa mellan poolbaren, jacuzzin och tennisbanan. Stranden ligger på bekvämt gångavstånd och lockar till sköna bad i havet.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt läge
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 98 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,1 km
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mykali är ett trevligt hotell som består av flera byggnader som skapar en charmig atmosfär. Från poolområdet har du en vacker utsikt över havet och solstolar och parasoll finns utan kostnad. Blir du sugen på något gott finns här även en poolbar. På hotellet finns även en jacuzzi med kallt vatten där du kan njuta av en avslappnade stund (bokas en dag i förväg). Ca 1 kilometer bort ligger stranden Glicorisa Beach där det finns solstolar och en trevlig restaurang. Stranden är populär även bland lokalbefolkningen och bjuder in till sköna dopp i det kristallklara vattnet.

Vill du vara aktiv finns en tennisbana (enkel och med asfaltsunderlag) med möjlighet att hyra racket och bollar. För de yngre finns en lekplats. Gratis wifi i allmänna områden. Då hotell Mykali ligger på en höjd är det nivåskillnader inom hotellområdet. Observera att vägen till Pythagorion är trafikerad och att det bara finns en trottoar längs halva vägen. Det finns ingen supermarket eller restaurang nära hotellet. De närmsta ligger cirka 3 kilometer bort i centrala Pythagorion.

Måltider

Frukostbuffé ingår.

Bra att veta

Luftkonditionering endast i perioden 15/6-15/9, och då vissa tider på dygnet.