Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 93 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-
WIFi fungerade dåligt

Bekräftad gäst: 2024-07-06


8 av 10

+
Kvinnan som driver hotellet - Penny. Hon har en härlig, glad energi och är väldigt social med alla.
-
Frukostbuffén var väldigt basic. Lite mer variation vore trevligt. Kan vara bra att tydliggöra att det ligger på ett berg nära en stor väg. Att det inte lämpar sig för barnfamiljer eller de som har svårt att gå då det är några km att gå till byn i branta backar antingen längst med trafikerad väg eller genom olivlund/kusten samt en del trappor i hotellområdet.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


7 av 10

+
Utsikten
-
Obekväma sängar .

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


7 av 10

+
Poolområdet.
-
Fanns ingenstans att lägga upp saker från resväska, dvs dåligt med ytor, det mesta fick ligga kvar i väskan.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
Överlag trevlig personal. Fin pool. Fin utsikt. Bra kvällsmat.
-
Fantasilös och smaklös frukost. Maten i poolbaren under all kritik. Dålig kyla i rummets ac. Minimalistiska rum. Wifi-fungerar bara runt reception, i rummen helt obefintligt. Hotellet ligger 1,2 km från närmsta strand och 2 km från byn, enbart landsväg med hög hastighet att gå på och i mycket kraftig lutning. Borde finnas någon hotellbuss el minibuss några timmar om dagen att transportera gäster t/från strand och byn. Hotellpersonal hade emellanåt väldigt mycket "egentid" på sina pass fast fullbokat vid vistelsen. Behöver ta taxi 100.- enkel resa varje ggr. Minsta hyrbil kostar 700.-/dygn! Fanns inget snacks el dylikt att köpa och personal nämnde aldrig att fanns en mack ca 600 m från hotell med minimarket. Grekerna kan inte jmf sig med skandinavisk service och standard och verkar inte bry sig att uppdatera annat än höjda priser.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


8 av 10

+
Den vänliga personalen, poolområdet.
-
Läget- man fick ta taxi vart man skulle. En liten affär borde finnas där man åtminstone kunde köpa vatten Men utsikten var fantastisk!

Bekräftad gäst: 2023-08-26


10 av 10

+
Läget samt miljön
-
Hårda sängar

Bekräftad gäst: 2023-08-26


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


10 av 10

+
Utsikten poolen
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

46% av resenärerna rekommenderar

110 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
31
Bra
 
28
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-08-01

av MINI1960

JACUZZI MED KALLT VATTEN!!!!!

Abolut sämsta hotellet jag nägonsin besökt, jätte hårda sängar, jag har ryggproblem och de blev mycket sämre pga dessa, har en jacuzzi med kallt vatten, vem går ner i det? ligger långt ifrån centrum, taxi fram o tillbaka varje dag, blev en dyr historia, finns absolut inget att handla i närheten av hotellet i form av mjölk, vatten, snacks osv

 
2019-07-05

av swed45 Ain Sukhna, Egypten

Hotel Mykali

Ett trevligt litet hotel som ligger hyfsat högt, har en underbar utsikt över medelhavet och en trevlig båthamn. Helt underbart välkomnande, personalen är gästvänlig och ger utmärkt service, detta va andra gången vi besökte ön Samos och vi lär återkomma, finns det lediga rum lär vi boka detta hotel igen. Inget jättestort poolområde men det fanns alltid plats och lediga solstolar Inget för dig som vill ha jättefrukost.

 
2018-09-15

av drTrimbach Råå, Sverige

Hög standard men minus för frukost

Mykali är ett mycket fräscht och trevligt hotel uppe på berget utanför Pythagorion. Utmärkt service. Hade det legat vid havet och om frukosten haft samma standard som hotellet så hade det blivit 5 i betyg. Det finns en gångstig ned till stranden vid Hotel Proteus - tar drygt 10 minuter att gå. Nära hotellet finns Kiklos uthyrning - bilar, vespor och cyklar. Att gå ner till stan tar 30 minuter. Att gå hem på kvällen rekommenderas inte - bilarna kör fort... Taxi till hotellet kostar bara 5 Euro.

 
2018-09-13

av 991beritl Älvsjö, Sverige

Trevlig personal men i ö

Rummet upplevdes väldigt spartanskt, knappt värt mer än 2 av 5 möjliga. Frukosten var definitivt inte särskilt bra, brödet var torrt och upplevdes inte färskt. Kaffet var väldigt smaklöst. På plussidan så fanns det vatten- och honungsmelon samt skorpor så man åtminstone fick sig något till livs. Gratisbussen 3 gånger om dagen till centrum upplevdes väldigt bra däremot. Sängarna var lite väl hårda och sömnen var inte särskilt bra Utsikten kan man däremot inte klaga på.

 
2018-08-07

av MonicaN924

Fint hotell

Hamnade på Mykali två nätter pga mitt hotell dubbelbokat. Mycket trevligt hotell, uppdelat på flera mindre hus, stor pool med snackbar för lättare rätter och dricka. Fantastisk utsikt. De flesta hade valt halvpension(frukost+middag) Frukosten helt ok men middagen hade mest grekiska rätter. Goda men hade önskat alternativ. Wi-fi fungerar endast vid poolområdet. Nu till minus med hotellet, det ligger långt utanför Pythagorion, bil eller moped ett måste om man inte vill åka taxi hela tiden. Beachen ligger också en bit ifrån, hotellet har minibuss och kör till stranden tre ggr/dag.