Fito Aqua Bleu Resort

Välkommen till Fito Aqua Bleu Resort på Samos, som ligger direkt på den långa stranden Potokai Beach. Hotellet är ett av Samos äldsta och den grekiska restaurangen Almira har också gjort hotellet välkänt på ön. Från hotellet har du bara en kort promenad till Pythagorions mysiga hamn.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
 

Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Dubbelrum med trädgårdsutsikt för 2 personer. Enkelrum för 1 person. Deluxerum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 674 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkommen till Fito Aqua Bleu Resort , ett familjeägt hotell med personlig service. Här finns en härlig terrass och en grönskande trädgård.

På hotellet finns ett poolområde med separat barnpool och solterrass, samt solstolar och parasoller. Här ligger även en poolbar med utsikt över det bergiga landskapet. Stranden Asteria ligger bara ett stenkast från poolområdet, en mindre väg måste korsas för att komma dit. Här finns solstolar och parasoller mot avgift. I hotellets strandbar Sea U kan du njuta av svalkande drycker, smörgåsar och glass.

Det finns en frukostrestaurang på hotellet, Kalimera, och en á la carte restaurang, Almira, som serverar medelhavsmat till lunch och middag. Njut av både grekiska och lokala rätter.

Gratis wifi på hela hotellet, samt gratis parkering. Receptionen är öppen dygnet runt. I området finns flera historiska lämningar som du lätt når till fots. Besök Efpalinustunneln eller Spilianiklostret. Det är ca 2 kilometer till Samos flygplats.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension (frukost och middag) mot tillägg. Måltidsdryck ingår inte.

Bra att veta

  • Avståndet till stranden kan variera mellan ca 50-100 meter beroende på var på området du bor.
  • Strandområde med lokal trafik.
  • Flygtrafiken i närområdet kan upplevas som störande.