Fito Aqua Bleu Resort

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till Fito Aqua Bleu Resort på Samos, som ligger direkt på den långa stranden Potokaki Beach. Hotellet är ett av Samos äldsta och den grekiska restaurangen Almira har också gjort hotellet välkänt på ön. Från hotellet har du bara en kort promenad till Pythagorions mysiga hamn.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Dubbelrum med trädgårdsutsikt för 2 personer. Deluxerum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Underbart bemötande av personalen!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 688 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkommen till Fito Aqua Bleu Resort , ett familjeägt hotell med personlig service. Här finns en härlig terrass och en grönskande trädgård.

Vid hotellets poolområde finns en pool, separat barnpool och solterrass med solstolar och parasoller. Här ligger även en poolbar med utsikt över det bergiga landskapet. Potokaki Beach ligger bara ett stenkast från poolområdet, en mindre väg måste korsas för att komma dit. Här finns solstolar och parasoller att hyra. I hotellets strandbar Sea U kan du njuta av svalkande drycker, smörgåsar och glass.

Det finns en frukostrestaurang på hotellet, Kalimera, och en á la carte restaurang, Almira, som serverar medelhavsmat till lunch och middag. Njut av både grekiska och lokala rätter.

Gratis wifi på hela hotellet, samt gratis parkering. Receptionen är öppen dygnet runt. Besök Efpalinustunneln eller Spilianiklostret – i området finns flera historiska lämningar som du lätt når till fots. Det är ca 2 kilometer till Samos flygplats.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension (frukost och middag) mot tillägg. Måltidsdryck ingår inte.

Bra att veta

  • Avståndet till stranden kan variera mellan ca 50-100 meter beroende på var på området du bor.
  • Strandområde med lokal trafik.
  • Flygtrafiken i närområdet kan upplevas som störande.