Kundomdömen om Fito Aqua Bleu Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

674 omdömen
Utmärkt
 
534
Väldigt bra
 
107
Bra
 
25
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-10-14

Inlägg av 2019EP

Toppen hotell och personal

Ett varmt och hjärtligt välkomnande varje gång vi kommit. Rummen vi haft , toppen. Servicen är utöver det vanliga. Handdukarna byts varje dag, lakanen varannan dag, de är lyx. Bärhjälp med bagaget,uppskattas.

 
2019-10-04

Inlägg av tbstrandberg Örebro, Sverige

Trevligt hotell nära stranden.

Mysigt hotell med mycket trevlig personal.Rent och snyggt. Hade all-inclusive, god mat och dryck. Ligger väldigt nära flygplatsen men men man stördes inte särskilt mycket. Inte mycket affärer vid hotellet men man går snabbt in till Pythagorion, mysigt att shoppa och ta en drink vid hamnen. OBS, var där maj 2017::::::::::

 
2019-08-31

Inlägg av B_baloo

Supernöjd

Vackert läge, stor frukostbuffé, världens trevligaste personal som hjälper till med allt och svarar på alla frågor. Inga jättestora rum men alla har balkong och är rena och städas dagligen. Gratis solsäng vid poolen och nära till havet. Flygen som startade och landar några gånger om dagen stör inte nämnvärt när man efter en dag slutat bli förvånad.

 
2019-08-02

Inlägg av majoren11 Fagersta, Sverige

MAN

Ett av de bättre hotell vi bott på i Grekland, väldigt fina rum och trevlig personal. Frukosten var bra men inte super, däremot åt vi en kväll på hotellet och det var bland det bättre vi åt på hela veckan .flygplanen som strök taken vänjer man sig vid snabbt. Om jag ska hitta något negativt så är det för långt till ett supermarket .kommer gärna hit igen .

 
2019-07-30

Inlägg av marier219 Eskilstuna, Sverige

Lyckad semester!

Ett fantastiskt trevligt hotell! Ägarna och personalen har ett mycket fint bemötande. Hjälpsamma och vänliga. Då vi har rullstol med oss har de gjort allt i sin makt att få miljön tillgänglig. Städning varje dag. Rent och snyggt. Frukosten är ljuvlig. Med en charmig man som serverar ditt kaffe vid bordet och memorerar att du vill ha tex mjölk och påtår. Poolområdet är rent och lyxigt. Stranden är ren och välstädad. Solsängarna är de lyxigaste vi sett, 3 euro per säng. Vi valde halvpension. Mycket lyckat! Ungdomarna jublade över allt gott som serverades. Personalen hjälpte oss med tårta då en av oss fyllt år. Vi åker tillbaka!