Kundomdömen om Fito Aqua Bleu Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 126 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


9 av 10

+
Personal og rengjøring, samt freshe rom
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


9 av 10

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Nära till poolen o stranden rent o god service bra frukost o god mat på restaurangen toppen!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Fantastiskt fint!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
Lungt, tyst o trevligt.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
Litet o gemytligt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


9 av 10

+
Har bott där 1 gång förut, så nu visste man att frukosten var bra, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

762 omdömen
Utmärkt
 
606
Väldigt bra
 
123
Bra
 
25
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-10-08

av Domells Malmö, Sverige

Trevligt strandnära hotell

Bra hotell, med trevlig personal, välstädade rum, fin balkong, varierat frukostutbud och närhet till strand med fria solsängar och parasoll. Finns även en pool på området som är ca 25 m lång där det går bra att simma. Parkeringsplats i anslutning till hotellet.

 
2022-10-03

av richardsU9804TW

Fantastiskt Hotell i bästa miljö!

Rekommenderar starkt detta hotell. Underbart välskött och fantastisk service. Mycket fint poolområde med gott om solbäddar. Nära till stranden med någon minut gångavstånd. Mycket bra mat serveras till frukost och i den egna Separata restaurangen nära havet, Bra möjligheter att få hjälp med bil och hyra av mc eller cykel. Nära till den fina staden pytagorion. Med brett utbud av allt möjligt man kan tänka sej i shopping och mat. Har inget negativt att säga.

 
2022-09-08

av Sigismund22 Göteborg, Sverige

Perfekt!

Superbra modernt hotell med välskött trädgård i samma stil. Hotellet har strandläge. Hotellet ligger lite utanför Pythagorion men det är bara en liten promenad in. Taxi kostade EUR 6:-, hem EUR 5:-. Fint poolområde. Trevlig personal i receptionen, i frukostmatsalen, i strandbaren och i restaurangen. Fräscha, ljusa rum med skön säng. Bra städning. Bra frukostbuffé där bl.a. massor av olika frukter serverades. Restaurangen serverade väldigt god mat. Perfekt om man inte ville gå in till ”stan”. Stranden var jättefin och solstolarna är gratis. Hotellet ligger nära flygplatsen så under dagtid startar vissa plan över stranden. Det störde dock inte oss så mycket. Ett perfekt hotell!

 
2022-08-16

av Anders O

Oerhört bra!

Utmärkt hotell! Bekväma rum med allt man kan önska sig. Bra frukost, oerhört trevlig personal och en väldigt trevlig strand! 10 min promenad till Pythagorio där alla restauranger och barer finns, men även hotellets restaurang/bar är väldigt trevlig.

 
2022-07-06

av Jill M Ljusdal, Sverige

En pärla!

Ett helt fantastiskt fint hotell med personal som verkligen bryr sig om sina gäster. Rummen var små men ändå så mysiga och välplanerade, städningen var fantastisk, balkongen rymlig och med en bra myggdörr. Vi bodde på andra våningen med utsikt mot poolen o havet. Enda minuset var att det var mer att önska på frukosten. Flygplatsen ligger så nära och visst går det några plan då och då men det störde oss inte alls. Solstolarna vid poolen har höga sköna dynor, likaså vid stranden och de var avgiftsfria. En liten väg måste korsas för att nå stranden som är underbar med gnistrande stenar och är man känslig i fötterna så använd badskor, det är stenigtt några meter ut men sedan sandbotten. Restaurangen är välbesökt och portionerna är mycket stora, det finns även en liten kiosk med glass, läsk, toast mm. Innnan man når stranden, där man kan byta om och spola av fötterna. Staden Phytagorion ligger ca 1 km bort, en taxi i kostar 50 svenska kronor. En otroligt vacker stad med många små gränder med en del restauranger ligger under apelsinlundar, hamnen är så mysig med alla båtar och restauranger, välmående katter finns överallt. På kvällen stängs den stora gatan av så alla kan flanera fritt utan trafik. Många fina butiker med konst, vackra kläder, mat frukt mm, inte mycket krimskrams här inte. Vi kan summera det som att det är högt på listan av besökta turistorter i Europa.