Rumstyper på Fito Aqua Bleu Resort

Deluxerum

Deluxerum med markterrass, vissa med poolutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum plus

Deluxerum plus med markterrass och poolutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong med begränsad havsutsikt eller markbalkong med poolutsikt. Rummen ligger i huvudbyggnaden eller i de bungalowliknande byggnaderna i trädgården. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 12 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummen består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa som bäddas som en våningssäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Standardrum

Standardrum med balkong. Rummen ligger i huvudbyggnaden eller i de bungalowliknande byggnaderna i trädgården. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Svit

Svit med balkong och begränsad havsutsikt. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.