Rumstyper på Fito Aqua Bleu Resort

Deluxerum

Deluxerummen med markterrass, vissa med poolutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong med begränsad havsutsikt eller markbalkong med poolutsikt. Rummen ligger i huvudbyggnaden eller i de bungalowliknande byggnaderna i trädgården. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 12 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum med trädgårdsutsikt

Fina dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Balkong eller terrass med trädgårdsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca12-13 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummen består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa som bäddas som en våningssäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Svit

Svit med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.