Rumstyper på Fito Aqua Bleu Resort

Deluxerum

De minimalistiska deluxerummen är inredda i ljusa, jordnära färger och har en dubbelsäng och en enkelsäng. Mindre tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering , deponering och wifi. Dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Fina dubbelrum i huvudbyggnaden eller i de bungalowliknande byggnaderna i trädgården. En dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt eller markbalkong med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 12 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum med trädgårdsutsikt

Fina dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Balkong eller terrass med trädgårdsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca12-13 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum

De rymliga familjerummen består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa som bäddas som en våningssäng. Rummen är inredda i ljusa och jordnära färger och ger ett minimalistiskt intryck. Mindre tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter, Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Två badrum med dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.