Panorama (Samos)

  • Utsikt över havet och hamnen
  • Perfekt utgångspunkt för upptäcktsfärder
  • Närhet till centrum
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Panorama ligger högt över hamnen och havet i Pythagorion med en fantastisk utsikt. Hotellet är perfekt för dem som vill uppleva Samos på egen hand - kanske med en hyrbil eller fyrhjuling? En lång trappa tar dig direkt ner till centrum där du hittar flera restauranger, butiker och ett aktivt nattliv.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenhet för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personal och rummet och utsikt så perfekt önskar ni hade även hotel på Pátmos
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 9 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Det välskötta lägenhetshotellet Panorama är beläget på en höjd ovanför Pythagorion, med en fantastisk utsikt över staden och havet. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som vill upptäcka Samos på egen hand, med till exempel hyrbil.

Från hotellet finns en lång trappa som leder ner till centrum där det finns gott om restauranger och tavernor där du kan slå dig ned för kvällens middag.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception som är öppen några timmar på förmiddagen ca kl. 9.00-13.00 och några timmar på kvällen ca kl. 18.00-21.00. Hotellets personal talar ingen engelska. Då hotellet ligger uppe på en höjd är det stora nivåskillnader inom hotellområdet och i omgivningarna. Huvudvägen ligger strax utanför hotellet och den livliga trafiken kan uppfattas som störande.

Måltider

Inga.