Princessa Riviera Resort

  • Nära stranden
  • Vacker havsutsikt
  • Mysigt poolområde
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Från Princessa Riviera Resort är utsikten över havet något alldeles extra. Här kan du också njuta av en stilla simtur i poolen, närhet till vackra Glicorisa Beach och rum med vyer över vattnet. Ett stenkast bort väntar stranden och sköna dopp i Medelhavet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Deluxerum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Servicen , personalen, utsikten, rummet, frukosten, läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 175 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Princessa Riviera Resort är ett strandnära hotell som består av fem byggnader. Vid poolområdet, som ligger precis nedanför huvudbyggnaden, hittar du en pool, en separat barnpool samt gratis solstolar och parasoll. Närmsta strand ligger ca 200 meter bort. Pool-/snackbar med begränsade öppettider, främst i början och slutet av säsongen. Restaurangen i huvudbyggnaden serverar frukost.

Vill du träna finns ett enkelt, litet gym. Wifi erbjuds utan kostnad i receptionen och poolbaren. Pythagorions centrum ligger ca tre kilometer bort och här finns det ett trevligt utbud av restauranger, barer och shopping. Vägen till Pythagorion är trafikerad och det finns bara en trottoar längs halva vägen.

Måltider

Frukostbuffé ingår i priset.

Bra att veta

Under 2017 togs roamingavgifterna bort för samtal och mobilsurf när du befinner dig utomlands inom EU, detta innebär att du surfar helt gratis. Dock ber vi dig att vara uppmärksam när du befinner dig på hotell Princessa Riviera Resort, då det nämligen finns en risk att bli uppkopplad mot en mast i ett annat land och därmed få höga kostnader. Detta kan ibland hända utan att man får ett SMS med information och det är därför viktigt att vara extra uppmärksam. Vi rekommenderar att du kontaktar din mobiloperatör för att se vilka regler som gäller för ditt abonnemang.

Kring hotellet är det väldigt dålig mobiltäckning, ibland nästan ingen.