Kundomdömen om Princessa Riviera Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Servicen , personalen, utsikten, rummet, frukosten, läget
-
Kan inte komma på något.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

175 omdömen
Utmärkt
 
40
Väldigt bra
 
82
Bra
 
32
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2021-08-31

av 496annikal

Rekommenderas

Fint hotell, rekommenderas varmt. Hade mina gamla föräldrar med och vilken fin hjälp vi fick med allt. En bit utanför Pythagorio men vi hyrde bil (hotellet fixade allt) hela veckan och på kvällarna tog vi taxi in till P, kostade endast 60 :- enkel resa. Fina rum, inget extra men fina. Sängarna tyckte 3 av oss fyra var fantastiska. Frukosten sparsam men god, allt man behövde (mycket frukt). Backe ner till vattnet men med friska ben går man på 3 min, ner. Ingen smaksensation på drinkarna i Poolbaren, men goda enklare rätter! Läget är fantastiskt.

 
2019-08-18

av 924nicklase Stockholm, Sverige

Ett medelhotell utanför stan. Fantastisk utsikt

Jag bodde här under en vecka i augusti 2019 Hotellet ligger en bit utanför Pythagoreio, vackert och nära stranden. Det är få ställen som har så fantastisk utsikt över vatten och berg som detta hotell. Ett par hundra meter bort närmare stranden finns en resturang men det är också det enda i trakten. Tyvärr ligger hotellet en bit från stan och det finns inga supermarkets eller andra restauranger i närheten. Hotellet hotellet har en fin poolmiljö med vacker utsikt över vatten och berg. Vi bokade ett deluxe-rum, och jag vet inte riktigt vad som är deluxe med detta rum. Enligt min mening är det ett standardrum med inga direkta faciliteter. Det finns en laptop på rummet men så viktiga saker som krokar på väggen för att hänga upp kläder, duschväggar och handduk att låna till poolen, saknas på detta hotell. Hotellets design i pastellfärger och rött kakel på WC, vilket påminner mig om 80 talet. Personalen är trevliga och frukostbuffén är bra. + Utsikten Trevlig personal - Läget, långt från restauranger och uteliv Småsaker på rummet, som nästan var lite irriterande att det saknades. Dålig wi-fi och nästan ingen mobil uppkoppling

 
2019-07-27

av PetraZ191

Mycket dåligt

Myror på rummet, otrevlig personal, små rum/badrum, inga duschdörrar så hela badrummet blir vått, lamporna vid sängen fungerade inte, jacuzzin i deluxerummet vi hade fick vi inte bada i för enligt dom fungerade det inte, ingen resturang finns och personalen i baren kunde knappt engelska, tog 25 minuter att få en drink för dom hittade inte lappen med drinkrecepten, rekomenderar inte detta hotell. Välj annat!

 
2018-10-03

av Reimond17 Karlstad, Sverige

fantastisk

Samos ö är en mycket trevlig ö. Visst är bergigt och många kurvor om man kör bil eller åker vespa. Men jag tycker man ska sig tid att utforska ön helst med bil då ser man mer. Jag vill passa på att plussa för en badstrand som ligger 7-8 km utanför Phytagorio som heter Psili Ammos en helt underbar beach sandstrand och långgrunt.

 
2018-04-01

av Kardan2 Uddevalla, Sverige

Fantastisk utsikt med bra service

Vill man bo en bit ifrån Pythagorion och vill bo lite avsides med en magisk utsikt kan jag rekommender detta hotell varmt! Bör dock tilläggas att bil är ett måste om man vill se sig om på ön. Svårt med kommunikationer från hotellet, taxi fungerar utmärkt för att ta sig ner till Pythagorion. Går självklart att gå men det finns ingen trottoar och de kör ganska friskt på den vägen. Det finns en restaurang nedanför hotellet som är helt ok men inte så kul att besöka för ofta