Naftilos Boutique

  • Välkomnar gäster över 16 år
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Naftilos Boutique, ett hotell som endast välkomnar vuxna gäster över 16 år, är vackert beläget i lugna omgivningar en bit utanför Pythagorion. Här väntar ett poolområde med utsikt över havet och en restaurang som serverar grekiska rätter. Svalkande dopp i havet är nära till hands då stranden bara ligger en promenad bort.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Vet ej?
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 135 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 750 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Naftilos Boutique är högt beläget och har en ljuvlig utsikt över havet. Här finns ett poolområde med en liten pool samt gratis solstolar och parasoller. Poolbar och en restaurang som serverar grekiska rätter från en á la carte-meny.

Wifi utan extra kostnad i receptionsområdet. Receptionen är bemannad på obestämda tider. Lokal trafik. Trappor inom hotellområdet. Ingen hiss. Busshållplats nära hotellet.

Cirka 750 meter bort ligger stranden Glicorisa Beach där det finns solstolar mot avgift och en trevlig restaurang. Stranden är populär även bland lokalbefolkningen och bjuder in till sköna dopp i det kristallklara vattnet. Då hotell Naftilos ligger på en höjd är det nivåskillnader inom hotellområdet. Observera att vägen till Pythagorion är trafikerad. Närmsta supermarket ligger cirka 3 kilometer bort i centrala Pythagorion.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension kan köpas till.

Bra att veta

Trappor inom hotellområdet med nivåskillnader. Ingen hiss.

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen