Kundomdömen om Naftilos Boutique

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Vet ej?
-
Kaffe kokare på rummet bättre tv kanaler

Bekräftad gäst: 2021-10-16


9 av 10

+
Hotellet låg vackert i naturen och via en mindre väg/stig tog vi oss till en underbar strand. Poolområdet var fräscht och lugnt. Hotellet ingav en familjekänsla med god service och renligheten. Frukostbuffén och menyn var välsmakande. Ett hotell vi gärna kommer tillbaka till.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-16


9 av 10

+
Rent o fint. Fint poolområde. Lugn atmosfär. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


6 av 10

+
Fin utsikt och lugnt läge.
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

135 omdömen
Utmärkt
 
69
Väldigt bra
 
48
Bra
 
12
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-23

av 424kiaw Kraków, Polen

Lugnet

Ett jättemysigt hotell. Väldigt lugnt (barnfritt). Bra service. Personalen som är engelsktalande hjälpte till med allt från att ringa efter taxi till att tipsa om fina stränder och sevärdigheter. Maten i restaurangen är inte den bästa vi ätit på Samos men ändock helt okej. ”Snackmenyn” var betydligt bättre och passar bra som lunch. Städ dagligen med nya handdukar. Handduk att använda vid poolen fick man en rentvättade varje dag om man ville. Gott om plats vid poolen, inga problem att få en solstol. Wi-fi finns gratis, fungerar som bäst i resturang/lobbyn/poolområdet. God och fräsch frukostbuffé med både varmt och kallt att äta och dricka. Ac finns och fungerar alldeles utmärkt.

 
2019-07-09

av m0nicabp Kungsör, Sverige

Lugnt o hemtrevligt

Fin service och vänligt bemötande rakt igenom. Ligger lite utanför Pythagorion men går att promenera längs kusten till stan för att undvika den trafikerade vägen. Taxi till och från staden är inte dyrt och enkelt att även ta buss som har hållplats precis utanför hotellet. God mat o h dryck och svalkande dopp i poolen. Hotellet har kontakt med uthyrare av både bil, motorcykel och moped. Det är ju ingen nackdel. Det är vår andra vistelse och absolut inte den sista. Vi kommer tillbaka:)

 
2018-08-12

av Daisy797

Lugn och ro

Vi var här en vecka i slutet av juli och vi kunde inte haft det bättre. Jättefina rum med fantastisk utsikt! Trevlig personal, utsökt frukost och fint poolområde där man aldrig behövde trängas (det lilla vi var där) Tycker att stranden nedanför hotellet var mycket bättre än den trånga och skräniga Glicorisa som låg någon kilometer bort. Undvik! Var tyvärr lite avsides från stan men vi hyrde cyklar som vi använde hela veckan, framför allt till stränderna. Mykali var favoriten för oss. Observera att det är väldigt backigt att cykla! Kommer definitivt att bo här igen om vi kommer tillbaka till Pythagorion.

 
2018-07-13

av teodoraa582

Trevlig personal

Vi var verkligen jättenöjda med det här hotellet. Det var fräscht och personalen var verkligen jättetrevliga. Hotellet ligger inte jättecentralt så vi valde att hyra bil när vi bodde där för att kunna uppleva mer av ön.

 
2015-08-11

av Per N Piteå, Sverige

Avkopplande och trevligt hotell med härlig utsikt

Ett lugnt och trevligt hotell, fin standard på hela anläggningen. Hotellet är inte större än att man snabbt blir bekant med personalen som är hjälpsam och serviceinriktad. Vi hade beställt halvpension. Som gäst valde du själv om du ville äta lunch eller middag och det var god och vällagad mat, inte buffé. Frukosten var också bra. Det finns en liten, med betoning på liten Mini-market 200 meter ovanför hotellet. Pool-området var väl anpassat, aldrig trångt eller ont om stolbäddar. Att promenera ner till byn tog 25 min och en taxi tillbaka kostade bara 5 Euro. Passa på att besöka Kokkari och sandstranden Psili Ammos, väl värda ett besök. Vi kan lugnt rekommendera detta hotell.