Kundomdömen om Samaina Port

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 50 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

,

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


3 av 10

Bo,
Nyköping

+
Trevlig personal
-
Mycket irriterande diesellok, jobbigt med som kom varje dag

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Ewa,
Nybro

+
Väldigt trevligt o gemytligt. Familjär stämning bland gästerna. Personalen var mycket trevliga, pigga o glada. Sköna sängar. Varierade frukostar. Bra service med buss till Potami- stranden varje dag.
-
Bra om man kan få låna badhanddukarna utan att behöva gå till systerhotellet.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

Stefan,
Göteborg

+
Personalen mycket trevlig , sköna sängar
-
Skaffa möbeltassar till stolarna

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

Sarie,
Perstorp

+
Personalen,servicen väldigt familjärt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Marita,
Lidköping

+
Lugnt och skönt! Familjärt!!
-
Borde kunna få pool handdukar på hotellet!

Bekräftad gäst: 2019-09-28


6 av 10

,

+
trevlig personal och hjälpsamma
-
lägg ner detta resemål då det krävs bil för att ta sig någonstans och sluta att juga genom bildet i er katalog.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

,

+
Bra läge, lugnt och mycket trevlig personal.
-
Vi kunde inte välja läge på rummet, fick ett rum på baksidan med ganska tråkig utsikt.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

Grethe,
Göteborg

+
Fantastiskt trevlig personal! Bra läge i den mysiga hamnen. Lugnt och skönt!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Ulla,
Öregrund

+
Trevlig personal, bra sängar, utsikten
-
Borde framgå i beskrivningen att hotellet ligger vägg i vägg med en nattklubb som hade öppet till kl 5. Även att det kommer 8n stora fartyg i hamnen även nattetid, på beskrivningen ser det ut som en småbåtshamn.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

19 omdömen
Utmärkt
 
6
Väldigt bra
 
8
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-27

Inlägg av Q4404JYsaraw Upplands Väsby, Sverige

Trevlig vistelse.

Mycket vänlig och engagerad personal. Bjöd mitt sällskap på tårta när han fyllde år helt spontant. Vårt rum var i två etage med två balkonger i två riktningar. Utsikt över både hamnen och skog/berg bakom. Frukosten helt ok, ett par varma saker, yoghurt mm och ett plus för möjligheten till riktigt turkiskt kaffe! Åter igen är dock personalen det mest anmärkningsvärda. Alltid glada och trevliga och redo att hjälpa till med vad som nu bekymrar en.

 
2019-08-02

Inlägg av Peter L Karlskoga, Sverige

7 nätter

Allt till belåtenhet. Bra frukost, trevlig personal, kanonläge mitt i hamnen med magisk solnedgång i havet varje kväll. Vi var lite förberedda på att det inte fanns möjlighet att mörklägga rummet eftersom vi läst att det inte fanns. Som tur var stämmer inte det. Samtliga rum har fönsterluckor som kan stängas och då vart det kolsvart i rummet. Helt perfekt då solen går upp ca 06.00 i juli augusti. Vi kommer garanterat att bo här igen med balkong mot havet. Finns flera riktigt bra restauranger i närheten med. Fem solar av fem möjliga från Värmland.

 
2019-06-03

Inlägg av josephine_thornqvist

Mysigt hotel i Karlovassi hamn

Mysigt och trevligt hotel i hamnen. Väldigt stora och bekvämliga rum, med kylskåp, Wi-fi, balkong mm. Bra bemötande av personalen och till ett bra pris. Frukosten var väldigt bra med varierande utbud och med specialkost (vegetariska alternativ) Finns dock ett flertal klubbar/barer runt omkring, vilka medförde en del ljud under kväll/natt. Men ett mycket bra hotel sammanfattningsvis!!

 
2019-08-24

Inlägg av Road2light Izmir, Turkiet

Small hotel with good location

Stayed at a seafront room for 2 nights. Enjoyed our balcony, the view, music from the below cafes and bars although it might be too much for some others. Music goes on till at least 2:00 am. The beds were very comfortable, some towels needed to retire :), at the center of the port (4 minute walk to the ferry station), decent breakfast.. all in all it was a good stay.

 
2019-06-18

Inlägg av ardazeyno

Felt at home

As our ferry landed to Karlovasi we have chosen a close hotel to port . We also read comments before we came and it is really true that the hotel cozy, stuff is so friendly, they are problem solver ,helpful and smiley face, rooms are clean and comfortable, view is wonderfull from the hotel. Even you can rest by watching view from your balcony. It is very close to Patomi beach not a walking distance but at least you can reach that beach which is one of them popular beach need to see. We felt like at our home for 5 days thanks for Samaina Hotel .