Bacoli

Hotell Bacoli ligger i en grönskande trädgård i utkanten av charmiga Parga. Här finns ett fint poolområde med mysig snackbar som serverar frukost och enklare rätter under dagen. På kvällen har du promenadavstånd ner till Pargas hamnpromenad där alla restauranger och barer ligger.


Rumstyper

Enkelrum för 1-2 personer, varav 1 barn. Kampanjrum för 2 personer. Dubbelrum för 1-2 personer. Större dubbelrum för 2-3 personer. Enrumslägenheter för 1-2 personer. Enrumslägenheter i etage för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Trerumssviter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Rent o fint. Vänlig och servic inriktad personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 72 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 700 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Omtyckta hotell Bacoli har ett bra läge i natursköna omgivningar nära centrala Parga. I den frodiga trädgården ligger hotellets fina poolområde. Gratis solstolar och parasoller. Pool-/snackbar som serverar frukost på morgonen och enklare rätter och drycker under dagen. Till Pargas mysiga centrum med hamnpromenad är det endast en kort promenad.

Reception som är öppen kl. 8.00–22.00. Gratis wifi i receptionen. Litet gym och bastu som är gratis att använda. Spa med massage och olika behandlingar mot avgift.

Måltider

Rum och sviter: Frukostbuffé. Lägenheter: Inga.