Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 418 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


10 av 10

+
Pool området och den familjära stämningen
-
Våran Svit var jättefin men saknade utrymme för kläder lite mer krokar skulle behövas!Vi var så nöjda med vår balkong som hade utsikt över poolområdet

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
Bra sängar o frukost. Att AC och värdeskåp ingick i priset
-
Torkställning på balkong

Bekräftad gäst: 2021-09-20


10 av 10

+
Hela hotellet utstrålade en skön känsla
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
Rent och snyggt, närheten
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2021-09-14


7 av 10

+
Trevlig personal, välstädat, bra läge.
-
Väldigt tråkig frukost. Gymmet var litet smutsigt och under all kritik. Någon fläkt på balkongen som lät ganska högt.

Bekräftad gäst: 2021-09-13


9 av 10

+
Lugnt och skönt, nära centrum
-
Några tillägg på frukost som müsli och kokt ägg

Bekräftad gäst: 2021-09-13


8 av 10

+
Mycket rent och snyggt!! Lugn atmosfär!!
-
Frukosten lite undermålig! Kallt i poolen!

Bekräftad gäst: 2021-09-13


7 av 10

+
Rent o snyggt
-
Frukosten, lite variation hade inte skadat t ex annat bröd!

Bekräftad gäst: 2021-09-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

83 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
33
Bra
 
21
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2020-01-08

av davidlE450EZ Stockholm, Sverige

Trevligt hotell som ligger bra till, nära till "kärnan" och grönt med palmer och pool.

Poolen något kall men vi var där i slutet September och början Okt. Trevligt med ett litet gym om man vill röra på sig lite extra.Frukostens äggstanning/omelett ganka tråkig, saknade att man inte serverades ett kokt ägg. Dock så fanns det att köpa jättegoda omeletter vid poolen för ett bra pris.

 
2019-11-13

av Choouwa Göteborg, Sverige

Personalen var en besvikelse

Jag och min man var där med vår dotter. Hotellet är helt okej med fint hotellområde, har även okej läge. Städningen var mycket bra och städpersonalen otroligt trevlig och respektfull. Men personalen i receptionen var under all kritik! Ointresserade, oengagerade och otrevliga. Har under alla år i Grekland aldrig mött så oengagerad personal någonstans. Frukosten var väldigt begränsad och poolen väldigt kall trots att vi var där i Augusti.

 
2019-09-05

av Martin O Tropea, Italien

Verkligen bra!

Hotellet var nyrenoverat och väldigt fräscht. Baren är öppen hela tiden. Rummet som vi fick var galant. Ett eget stugrum med AC som ingick i priset. Rummet får solklara 5 stjärnor. Bra städning och trevliga städare. Det är få hotell i Parga som har pool. Bacolis pool var dock iskall. Minus på det. Men väldigt trevlig omgivning i hotellets poolområde. Trevlig personal! De var inte alltid tillgängliga i receptionen vid behov dock. Minus på det. Det fanns ett gym som ingick i priset! Det sprang runt några katter som alla var snälla mot. Hotellet ligger inte så långt från stadskärnan och havet som det ser ut på kartan. Det är nära! Skulle absolut komma tillbaka. Nästan 5 stjärnor!

 
2019-08-23

av Liza189878 Västerås, Sverige

Renoverat, ok läge. Dålig frukost.

Vi var 2 par som reste ihop och fick två rum mitt emot varandra med delad balkong vilket var toppen! Nyrenoverat hotell, fräsch känsla men våra vänner hade myror i rummet första kvällen. När det påpekades till hotellpersonalen ställde de frågan ”vad ska vi göra åt det då?” Tillslut fick våra vänner tillfälligt byta rum för en natt. Dagen därpå var problemet avhjälp. Som andra har skrivit tidigare, hotellet har en av jordens tråkigaste frukostar. Så välj inte detta hotell om du förväntar dig den klassiska frukostbuffén med olika pålägg och frukter. Det var otroligt spartanskt men det går att äta sig mätt om man inte är kräsen. Jag tycker det var schysst läge precis bortanför ”hetsen”. Det tog ca 7 min till hamnen och vägen dit går genom snirklande gränder vilket gör färden kort. Ligger ett minimarket precis nära samt två lokala tavernor för den som inte orkar gå. Parga är backigt och hotellet ligger uppåt så har man problem att gå kanske man ska välja ett hotell närmare hamnen. Som sagt, bättre frukost med mer utbud hade önskats, annars prisvärt.

 
2019-08-13

av 418johnnyd Göteborg, Sverige

''Lite'' avsides.

Detta hotell ligger inte nere vid stranden utan en liten bit ifrån, men med promenadavstånd till strand och restauranger. Rummen normalstora och fräscha. Trevlig poolbar. Att ligga över på detta hotell kan rekommenderas.