Kundomdömen om Bacoli

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 307 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Det lugna läget med närhet till hamn & stränder. Samt att det var bra service plus rent & snyggt överallt.
-
Lite krokar i badrum & mer klädförvaring, en byrå, eller några flera hyllor.

Bekräftad gäst: 2020-08-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-14


9 av 10

+
Rent o fint. Vänlig och servic inriktad personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-14


8 av 10

+
Mysigt. Fina rum.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


7 av 10

+
Fräscht, rent och snyggt
-
Variation på frukosten. Väldigt enkel idag

Bekräftad gäst: 2019-10-07


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

+
Fräscha rum. Mysigt att sitta ute och äta frukost. Fin trädgård. Tyst och bra läge.
-
Städa mer noggrant. Trevligare personal i receptionen.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
Familjärt. Lagom stort
-
Trapp räcke saknas till övervåning äldre och funktionshindrade med begränsad förmåga att gå i trappor behöver det som stöd. Hissen var avstängd en halv dag. Jag är rörelse hindrad.Delvis förlamad Tänk er även in i ett scenarium att hotellet behöver utrymmas och alla gäster ska ta sig ut och inte har något att hålla sig i. Se till att takfönster är täta fick en del kläder blöta samt stor vatten pöl på golvet när det regnade. Bättre förklaring vad kampanj rum innebär.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

76 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
29
Bra
 
20
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2020-01-08

Inlägg av davidlE450EZ Stockholm, Sverige

Trevligt hotell som ligger bra till, nära till "kärnan" och grönt med palmer och pool.

Poolen något kall men vi var där i slutet September och början Okt. Trevligt med ett litet gym om man vill röra på sig lite extra.Frukostens äggstanning/omelett ganka tråkig, saknade att man inte serverades ett kokt ägg. Dock så fanns det att köpa jättegoda omeletter vid poolen för ett bra pris.

 
2019-11-13

Inlägg av Choouwa Göteborg, Sverige

Personalen var en besvikelse

Jag och min man var där med vår dotter. Hotellet är helt okej med fint hotellområde, har även okej läge. Städningen var mycket bra och städpersonalen otroligt trevlig och respektfull. Men personalen i receptionen var under all kritik! Ointresserade, oengagerade och otrevliga. Har under alla år i Grekland aldrig mött så oengagerad personal någonstans. Frukosten var väldigt begränsad och poolen väldigt kall trots att vi var där i Augusti.

 
2019-09-05

Inlägg av Martin O Tropea, Italien

Verkligen bra!

Hotellet var nyrenoverat och väldigt fräscht. Baren är öppen hela tiden. Rummet som vi fick var galant. Ett eget stugrum med AC som ingick i priset. Rummet får solklara 5 stjärnor. Bra städning och trevliga städare. Det är få hotell i Parga som har pool. Bacolis pool var dock iskall. Minus på det. Men väldigt trevlig omgivning i hotellets poolområde. Trevlig personal! De var inte alltid tillgängliga i receptionen vid behov dock. Minus på det. Det fanns ett gym som ingick i priset! Det sprang runt några katter som alla var snälla mot. Hotellet ligger inte så långt från stadskärnan och havet som det ser ut på kartan. Det är nära! Skulle absolut komma tillbaka. Nästan 5 stjärnor!

 
2019-08-23

Inlägg av Liza189878 Västerås, Sverige

Renoverat, ok läge. Dålig frukost.

Vi var 2 par som reste ihop och fick två rum mitt emot varandra med delad balkong vilket var toppen! Nyrenoverat hotell, fräsch känsla men våra vänner hade myror i rummet första kvällen. När det påpekades till hotellpersonalen ställde de frågan ”vad ska vi göra åt det då?” Tillslut fick våra vänner tillfälligt byta rum för en natt. Dagen därpå var problemet avhjälp. Som andra har skrivit tidigare, hotellet har en av jordens tråkigaste frukostar. Så välj inte detta hotell om du förväntar dig den klassiska frukostbuffén med olika pålägg och frukter. Det var otroligt spartanskt men det går att äta sig mätt om man inte är kräsen. Jag tycker det var schysst läge precis bortanför ”hetsen”. Det tog ca 7 min till hamnen och vägen dit går genom snirklande gränder vilket gör färden kort. Ligger ett minimarket precis nära samt två lokala tavernor för den som inte orkar gå. Parga är backigt och hotellet ligger uppåt så har man problem att gå kanske man ska välja ett hotell närmare hamnen. Som sagt, bättre frukost med mer utbud hade önskats, annars prisvärt.

 
2019-08-13

Inlägg av 418johnnyd Göteborg, Sverige

''Lite'' avsides.

Detta hotell ligger inte nere vid stranden utan en liten bit ifrån, men med promenadavstånd till strand och restauranger. Rummen normalstora och fräscha. Trevlig poolbar. Att ligga över på detta hotell kan rekommenderas.